Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jako ceny dobrý, ale zajímalo by mě, jaké bude konkrétně poškození
napříkla celočalouněná postel bude trhlá, ale mě by to nevadilo na pravé straně, na levé ano ![]()
@K.Black píše:
Jako ceny dobrý, ale zajímalo by mě, jaké bude konkrétně poškozenínapříkla celočalouněná postel bude trhlá, ale mě by to nevadilo na pravé straně, na levé ano
Taký by měě to zajímala, jako natrhlá matrace není problém, dá se vyměnit, špína vvyčistit nebo zamaskovat. Chce to vidět nooo… škoda právě, že cady nefotí, prodejna je daleko a přes net se to bojím objednat aby mi nedošl nějaká hrůůůza… byla bych ráda za nějakou zkušennost..
A která postel se ti líbí? Mně to přijde jako švindl, čalouněnou DVOULŮŽKOVOU postel v rozměru 100×200 za tu cenu seženeš i nepoškozenou, nevím no… Byla bych obezřetná. Navíc pokud by byli opravdu seriózní, aspoň trochu by to poškození popsali. Aby ti pak za 5tis. nepřišla postel komplet prolitá olejem, což je taky estetická vada, která mohla vzniknout při překládce. ![]()
@Loll píše:
A která postel se ti líbí? Mně to přijde jako švindl, čalouněnou DVOULŮŽKOVOU postel v rozměru 100×200 za tu cenu seženeš i nepoškozenou, nevím no… Byla bych obezřetná. Navíc pokud by byli opravdu seriózní, aspoň trochu by to poškození popsali. Aby ti pak za 5tis. nepřišla postel komplet prolitá olejem, což je taky estetická vada, která mohla vzniknout při překládce.
Mě se strašně líbí tato http://www.spimelevne.cz/…a-white.html za tu cenu naprosto perfektní a taaak krásnaá
Vzhledem k tomu, že není možnost zjistit jaké tam jsou vady, tak bych do toho nešla. Nenašla jsem nikde možnost, aby ses na postel podívala třeba ve skladu. Za mě to bude nějaký podvod.
My jsme koupili s vadou vanu, ale věděli jsme předem co je tam za vadu a že fakt nemá vliv na funkci a kdo to neví tak ani nezjistí, že je vadná.
@eevcca Ta je opravdu pěkná! ![]()
Ještě je možnost ze zákona zboží do čtrnácti dnů vrátit, jen byste tedy přišli o poštovné tam i zpět, tak zkuste zvážit, zda vám to stojí za risk. Rozměr 140×200 už jde, na posteli 100×200 bych spát tedy nechěla…
No, tak z toho bych měla hrozný strach, co když bude mít ta bílá postel nějakou černou šmouhu od kdo ví čeho přes celé čelo? To bych přes internet určitě neriskla…
@Loll píše:
@eevcca Ta je opravdu pěkná!Ještě je možnost ze zákona zboží do čtrnácti dnů vrátit, jen byste tedy přišli o poštovné tam i zpět, tak zkuste zvážit, zda vám to stojí za risk. Rozměr 140×200 už jde, na posteli 100×200 bych spát tedy nechěla…
Nooo o tom sem taky přemýšlela jestly 140×200 je dobrá pro oba.. už se považuje za dvoulůžko tak jestly se s přítelem nebudeme k sobě lepit
@eevcca My máme postel 180×200 a je to tedy sakra jiný poležení, co ti budu povídat.
Navíc když se k nám v noci nasáčkujou obě děti, dá se tam v klidu spát i ve čtyřech.
@eevcca píše:
Nooo o tom sem taky přemýšlela jestly 140×200 je dobrá pro oba.. už se považuje za dvoulůžko tak jestly se s přítelem nebudeme k sobě lepit
no to nevím, 140 mi přijde málo
máme 160 a nic moc teda, ale já mám žabí spací polohu tak potřebuju víc místa ![]()
Tak jde o prodej přes net, v nejhoším máš 14denné lhůtu na vrácení, jen teda kdyby bylo poštovné tisícovka a pak jsi to vracela a další tisícovka, tak to už aby si člověk připlatil a radši koupil nepoškozené zboží ![]()
@Zuzina 0 píše:
Tak ja jsem to riskla a nelituji..
Vážně??? A jaká je postel?? Kde bla ta vada??? A kterou sis koupika?? Moc by mi pomohla takova recenze od tebe. diky
Ahojky holky, co řákáte na toto http://www.spimelevne.cz/…ni-cenu.html , jsou to vlastně poškozené postele, jen tím, že jsou třeba natrhlé, špinavé atd.. ale píšou, že na funkci vady nemají vliv. Moc se mi líbí?? Máte s tím nějaké zkušennosti???