Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Koukam ze mi zmizel prispevek. nevadi, postel je nova akorat misto toho ze mela byt cela cerna tak ma cerne celo a boky bile, ale to ja jako nejakou vadu nevidim ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat co rikate ne tuto http://www.spimelevne.cz/…la-vzor.html , je tam psané že matrace k tomu je, ale chci se zeptat zda musí být u tohoto jenolůžka (kdž je čalouněná) i rošt… dík
Zdravím,
nerozpadnou nic na tom neni jen malé drobné kosmetické vady, jen kdo chce vyhodit velký peníze za 1.jakost si jí koupí.
Top cena a kvalita, originál německo žádný Polsko
Dobrý den, ja si koupil postel 2 jakosti asi za 999kč a jsem spokojen, sice jsem musel dokupovat asi tři šrouby jinak v pohodě. Koupil jsem 2 jednu černou a jednu bílou ta černá v poho ale na té bíle šmouha která nejde vyčisit, tak jsme tu šmouhu dali ke zdi.:)
Tak co už jste si ji koupila? taky se mi tam jedna líbi ale ta cena je neskutečná tak se mi tomu nechce moc věřit.. Ti co to taky komentovali jako super tak tu ani nemají profil, tak tomu taky moc nevěřím.
@Maiky888 píše:
Tak co už jste si ji koupila? taky se mi tam jedna líbi ale ta cena je neskutečná tak se mi tomu nechce moc věřit.. Ti co to taky komentovali jako super tak tu ani nemají profil, tak tomu taky moc nevěřím.
Ještě nekoupila… a také jsou mi divné komentáře typu, to je super ale nemám tu profil, tudiž jsem buď zaměstnancem té firmy nebo rovnou majitel. Asi si zajnu norm. do kamenné prodejny a koupím si tam nějakou obyč.
Ahoj, zkusil jsem nekdo objednat od zminovane spolecnosti? Na trhu je nekdy od kvetna a kdyby to byla nejaka bouda, tak verim, ze uz se o tom pise
… diky za reference… J. F.
Ja mam jednu doma a je super a nedelam jim reklamu jen pisu sve zkusenosti. kamaradka si objednala v prosinci taky jednu a dokonce ve 3.jakosti asi za 200kc postel je krasna jedina vada je ta ze ma na čele ze zadu bouchanec a ten neni videt. klidne hodim foto
Dobrý večer, mohla bych se zetpat toho, kdo některou z těch postelí ze spimelevne.cz ma, jaké mají matrace??Myslím typ a kvalita. A jak je tam řešený úložný prostor? Pokud máte zrovna postel s ním:-)??
Díky moc všem. ![]()
JE TO VELKÝ PODVOD!!!
Koupili jsme postel 140×200, 2. jakost za 4000. Na posteli jsem nenašel žádné poškození, akorát v čele postele nebyly vyříznuté díry pro zaštroubování. Vizuálně postel vypadá dobře, ale kvalita je děs. Rošt měl pouze 15 lamel, o polohování se nedalo mluvit; jediné co se dalo polohovat byla horní část pod hlavou. Polohování této části se rozbilo asi po mesíci. Celý rošt jsem musel podložit trámky, aby se na tom vůbec dalo spát. Matrace byla ještě horší, nevím z čeho je vyrábí, ale je to snad horší jak nejobyčejnější molitan. Celkově ta matrace byla šíleně měkká, nevhodná i pro jednoho člověka, natož pro dva. Matrace se proležela asi po 1 měsíci, tak že se na ní opravdu nedalo spát, i když jsme ji dali na podlahu. Nikdy bych tento obchod nikomu nedoporučil.
Psal jsem i jedné paní, co nakoupila od této firmy postel na Aukru, a ta mi odepsala, že se pod nimi celá propadla asi druhou noc (tj. až poté, co vložila na Aukro pozitivní hodnocení).
Dále celá komunikace s obchodem je příšerná, vymýšlí si všelijaké báchorky o hromadě zaměstnanců, dodáním kdykoliv a podobně, jen aby vypadali co nejlíp. Výsledek je takový že vám postel dodají pouze v sobotu a celá firma je provozována dvěmi osobami (hádám že manželé).
Nepochybuji, že zde pod mým příspěvkem přibydou další pozitivní komentáře, jak někdo nakoupil hned 3 postele a všechny jsou prvotřídní kvality.
Vy musíte být pěkný v… přeci každý člověk co kdy měl postel s polohováním ví že se dá polohovat jen hlava aby šel otevřít úložný prostor, asi jste zřejmě spal celá léta na zemi.
Já s postelí od nich nemám jediný problém a to ji mám cca od listopadu ![]()
Taky jsem to riskla, no prostě perfektní, máme už 3 kousek a vždy v pohodě