Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám pocit, že tam mají 2 měsíční výpovědní lhůtu, ale 100% to nevím.
Jj mají dvouměsíční od následujícího měsíce, ve kterém jsi to zrušila…
Když to zrušíš dneska, tak ti poběží další 2 měsíce výpovědní lhůty. Takže budeš zrušená až k poslednímu prosinci. Rušili jsme to takhle v létě a běžely nám určo celé 2 další měsíce. A smlouvu už jsme taky neměli tisíc let ![]()
Já tu tedy nechci prudit, ale o2 net jsem rušila před týdnem a výpovědní lhůta 1 měsíc. ![]()
Já sem taky rušila minulej měsíc a výpovědní lhůta je měsíc. Když to zrušíš dneska, tak ti smlouvu ukončí k 30.11.,musíš si zavolat na infolinku a oni ti to tam zruší, musíš znat telefonní číslo internetu
Výpovední lhůta u O2 je 1 měsíc od následujícího měsíce, tzn, pokud ho dneska zrušíš, tak ti výpoved poběží od 1.11. a budeš ho mít do 30.11. Když tam budeš volat, tak si připrav fakturu, chtějí referenční číslo plátce a identifikační číslo…obrň se ale nervama, jsou fakt nepříjemní a budou ti nabízet retenčí nabídky
![]()
Jestli se jedná o mobilní internet (ten net na fleshku), tak tam je výpovědní doba 1 měsíc.
Mně bylo od 02 řečeno, že výpovědní lhůta na internet je jeden měsíc. Ve finále jsem ho nezrušila ale prodloužila, protože mi dali slevu.
Bože já jsem jelito
![]()
Omlouvám se za zmatení, ale je to fakt 1 měsíc a ne 2!!! My to totiž rušili 1. srpna, proto to bylo pro mě 2 měsíce - přitom to vlastně 2 měsíce nebyly.
Omlouvám se za zmatení a je to 100% jeden měsíc následující po měsíci kdy smlouvu vypovíš. Takže pokud vypovíš teď, tak se to skončí 30. listopadu, ale když vypovíš 1. listopadu tak to končí až 31. prosince (to byl náš případ - proto ty 2 měsíce
)
Ja jsem rusila ted v srpnu, vypovedni lhuta bezela od 1.9. - 31.9.2012 a uz mame vypovezeno.
Takze ono je to jeden mesic, ale az od 1.dne nasleducijiciho mesice… ![]()
Tak, že by měsíc
, tak alespoň tak, celou dobu jsem měla za to, že to byly měsíce dva ![]()
Možná záleží na tom ke kterému datu v měsíci máš splatnost, pokud 20tého, zrušíš to 19tého, tak bude výpovědní lhůta měsíc.
Ahoj,
chci se zeptat, zda s tím nemáte někdo zkušenost.
O2 internet 24mesicu smlouva davno vypršela. používala jsem internet pak dál bez závazku.
Nyní chci zrušit internet.Je tam nějaká výpovědní lhůta? nebo mi to zruší hned?
nebo musím čekat na měsíční výpovědní lhůtu, když to mám bez smlouvy? jiné služby jde zrušit hned bez měsíčních lhůt. je to tak i v případě internetu?