Levné postele II. jakosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zumik
28.2.13 20:57

Amálka 25: Když se podívám na polohovací rošty, tak pokud nekoukám po tom nejlevnějším, tak většina má polohování i nohou, některé i na několik kloubů. Moji rodiče mají takový rošt už asi 10 let a i s úložným prostorem. Nicméně to je to nejmenší co mi na té posteli vadí, respektive vadilo, protože jsem se jí zbavil. Kdo nechce tak ať mi nevěří a klidně si tam postel koupí. Jak se říká, za blbost se platí. Osobně jsem za ni zaplatil dost (tím myslím hlavně nervů).

• Citovat
  • Upravit
laska_nebeska
28.2.13 23:17

„Vy musíte být pěkný v… přeci každý člověk co kdy měl postel s polohováním ví že se dá polohovat jen hlava aby šel otevřít úložný prostor, asi jste zřejmě spal celá léta na zemi.“ (amálka 25)

Nějak se mi zdá, že si tu celou dobu povídá akorát firma sama se sebou a uráží max 2 reálné uživatele.

Jinač si osobně myslím, a to navzdory tomu, že nevím nic o polohování, že by se spalo lépe na té zemi než na posteli od této firmy.

Pěkný večer.

• Citovat
  • Upravit
Marcela011
6.3.13 18:21

Riskla jsem to a objednala jsem si od nich postel 180×200, šedou a je bezvadná. Chybělo tam pouze pár šroubků, ale ty se dali bez problémů sehnat. Během 48 hodin od platby kdy jsem složila 20%, jsem měla postel doma. Při dodání jsem dodala zbytek peněz. Doporučuji Všem!!!

• Citovat
  • Upravit
eevcca
6.5.13 21:33

Tak jsem si ji objednala, 180×200 snad bude celá bílá, jinak se mi tam nebude hodit. Dnes jsem složila akontaci, tak podám info ohledně rychlého dodání a kvality postele. Držte mi palce.

• Citovat
  • Upravit
1
24.5.13 19:01

Za ty kačky ANO

Dnes nám přivezli čalouněnou postel 160×200.Čekali jsem jakou to bude mít vadu a jedna se opravdu našla. Na vnitřní straně úložného prostoru byla prasklina asi 20cm. Což vůbec nejde vidět, protože je to uvnitř postela a jinak byla zcela v pořádku perfektně zabalená dokonce v takovém filcu. Jinou vadu nemá nic nechybělo ani šroubek -šroubeček. Původní cena postele byla 15tis. a já jí mám za 5,tis. Za cenu 15,tis bych si jí ale nekoupila za 5,tis super kauf. Z manželem jsme si říkaly, že za tu cenu nám asi dovezou jen rošty. Jsme spokojeni. Takže šťastný klik nad vaší budoucí postelí. Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
24.5.13 20:20

Taky ji už týden máme doma, dokonce bílou a koženou a jediná vada byla taky v uložným prostoru prasklina, jinak naprostá paráda, 180×200 za 5999 a koženou se vsim parada proste. Mamka de do ni taky, jen čeká, teď mají skoro vše vyprodane.
Jo a ta matrace je luxus, má 15cm a je teda paradní, antialergenní a s pratelným povrchem, jen za tu matraci bych dala 6000 v normalním obchodě.
Pán co postel přivezl mi ji vytahal po schodech az do baraku.

• Citovat
  • Upravit
kemis
19.7.13 07:09

Poradíte?

Zdravím, musíme řešit nové spaní a narazil jsem na tyto diskuze o firmě Spimelevně - máte někdo zkušenosti se zbožím této firmy? Zaujala nás postel II. jakosti, jsou vady závažné?,a dodávají je v rozloženém stavu?,a jak se spí na matracích?,poštovné je 1.000,–kč?. Prosím, kdo má zkušenosti s těmito postelemi - poraďte. Děkuji za přípádné informace. K.

• Citovat
  • Upravit
522
19.7.13 09:00

Nevím jaké máš na postele požadavky, ale já budu kupovat postel z masivu pro dceru tady z toho odkazu http://www.capnito.cz/…cke-nabidce/ . V tom tvém odkazu jsem našla jen čalouněné postele, a na takové už jsem se jednou napálila, teď bych už jinou než z masivu nekoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Megí Black
28.8.13 08:33

Zdravím,
toto byla jediná diskuze, kterou jsem našla na téma postelí ze spimelevne.cz a jelikož jsme si s přítelem taky jednu objednali, rozhodla jsem se přispět.
Takže: postel nám doručili po kouskách, v první dodávce zapoměli prkna, která drží rošt (což ještě není tak hrozné, to se může stát, po týdnu doručili na jejich náklady, takže v pořádku. Jali jsme se tedy postel složit. Následovala asi tříhodinové martýrium, chybějící šrouby, vruty v dírách, aby se daly zašroubovat šroubky, museli jsme jet vše narychlo koupit. To se ještě dalo, ale pak? Postet je absolutní fušeřina, něco tak nekvalitně udělaného jsem jaktěživ neviděla. Díry na sebe nesedí, museli jsme uřezávat umělou hmotu, protože se přes to nedaly nasadit nožičky od postele, hrany prken nejsou potaženy látkou do konce, takže to vypadá dost nevzhledně. Když jsme ji složili, bála jsem se ulehnout. Zatím se nerozpadla, ale bojím se, že jak se trošku víc hneme, bude po posteli. Chi jen upoznornit, že přítel je dost zručný a na tyhle věcí šikovný, vše jsme namontovali na správná místa, takže na naší straně vina není.
Jediné, co je pozitivní, tak to je určitě madrace. Oboustranná, tvrdé jádro, potah z aleovera. Takže má zkušenost a doporučení? UŽ NIKDY VÍCE! :zed:

• Citovat
  • Upravit
2489
28.8.13 08:56
@Megí Black píše:
Zdravím,
toto byla jediná diskuze, kterou jsem našla na téma postelí ze spimelevne.cz a jelikož jsme si s přítelem taky jednu objednali, rozhodla jsem se přispět.
Takže: postel nám doručili po kouskách, v první dodávce zapoměli prkna, která drží rošt (což ještě není tak hrozné, to se může stát, po týdnu doručili na jejich náklady, takže v pořádku. Jali jsme se tedy postel složit. Následovala asi tříhodinové martýrium, chybějící šrouby, vruty v dírách, aby se daly zašroubovat šroubky, museli jsme jet vše narychlo koupit. To se ještě dalo, ale pak? Postet je absolutní fušeřina, něco tak nekvalitně udělaného jsem jaktěživ neviděla. Díry na sebe nesedí, museli jsme uřezávat umělou hmotu, protože se přes to nedaly nasadit nožičky od postele, hrany prken nejsou potaženy látkou do konce, takže to vypadá dost nevzhledně. Když jsme ji složili, bála jsem se ulehnout. Zatím se nerozpadla, ale bojím se, že jak se trošku víc hneme, bude po posteli. Chi jen upoznornit, že přítel je dost zručný a na tyhle věcí šikovný, vše jsme namontovali na správná místa, takže na naší straně vina není.
Jediné, co je pozitivní, tak to je určitě madrace. Oboustranná, tvrdé jádro, potah z aleovera. Takže má zkušenost a doporučení? UŽ NIKDY VÍCE! :zed:

pobavila si mne, ale na druhou stranu, co jste mohli čekat od levné postele? Co je většinou levný, tak je to na dvě věci a finančně se to ve výsledku nevyplatí :roll: a dlouho nevydrží :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Megi Black
28.8.13 09:57

To lucije28:
Bohužel, asi jsme mladí a blbí, jak se říká :nevim:
Důvěřivost se nevyplatila, když měli na stránkách napsáno, že na postelích jsou jen kosmetické vady (vlivem neopatrné vyklády, např.), tak jsem tomu i věřila. Holt, ponaučení pro příště :lol:

• Citovat
  • Upravit
spimelevne
28.8.13 17:21

Milý zákazníci,
děkujeme jak za pozitivní tak negativní komentáře, postele vyrábí Německá spo. Maintal Polsterbetten a je to největší výrobce a prodejce postel v západních zemích.
Postele prodávají největší Německé obchodní spol. a je to naprosto v pořádku, to že tam chybí šroubky tj. všude uvedeno, jen hodnota matrace a roštu převyšuje daleko hodnotu postele, že tam je víc děr tj. normální jelikož postele jsou předvrtané na jiné varianty např. jako sedačky.
Každá postel je kontrolovaná a úchyty sedí, jak čtu vruty do děr když tam patří M6 (závitové šrouby) rad bych viděl foto smontované postele k posouzení
Děkujeme všem spokojeným i nespokojeným zákazníkum
Váš tým Spímelevně

• Citovat
  • Upravit
Megi Black
29.8.13 07:37
@spimelevne píše:
Milý zákazníci,
děkujeme jak za pozitivní tak negativní komentáře, postele vyrábí Německá spo. Maintal Polsterbetten a je to největší výrobce a prodejce postel v západních zemích.
Postele prodávají největší Německé obchodní spol. a je to naprosto v pořádku, to že tam chybí šroubky tj. všude uvedeno, jen hodnota matrace a roštu převyšuje daleko hodnotu postele, že tam je víc děr tj. normální jelikož postele jsou předvrtané na jiné varianty např. jako sedačky.
Každá postel je kontrolovaná a úchyty sedí, jak čtu vruty do děr když tam patří M6 (závitové šrouby) rad bych viděl foto smontované postele k posouzení
Děkujeme všem spokojeným i nespokojeným zákazníkum
Váš tým Spímelevně

Dobrý den „týme“. Že postele vyrábí německá firma, kde a komu je prodává je sice moc hezké, ale pořád to nic nemění na tom, jakou máme zkušenost. To, že rošt s matrací převyšují hodnotu celé postele je také hezké, ale moc mě to nezajímá. Koupili jsme si celou postel a nikoliv jen rošt s matrcí a tudíž jsme očekávali, že se na ní bude dát spát. Vy, když si v obchodě koupíte nějaký výrobek 1+1 zdarma, tak čekáte, že ten druhý bude např. zkažený, nepoužitelný? Nemyslím si. Šrouby nebyly až takový problém, sem tam matička, podložka. Horší to bylo s vruty. Nevím, jak jinak bychom upevnili prkna, která drží z boku rošt, jelikož díry jsou velké a šroub v nich kloktá, takže ho prostě a jednoduše jen tak nezašroubujete. I přes to se pod námi včera v noci prkno utrhlo. Asi nemá cenu v této diskuzi rozebírat, kde se stala chyba, u nás či u Vás. Ráda Vám pošlu fotky na posouzení a počkám si na vyjádření.

Předem děkuji a přeji hezký den celému týmu Spímelevně.

• Citovat
  • Upravit
Megi Black
2.9.13 07:40

Hezké pondělí všem :)
Tak jsem o víkendu udělala pár fotek, před tím, než jsme si s přítelem svépomocí postel opravili. Nějaká ta prkna a šrouby a postel je „jakštakš“ stabilní. Rozhodli jsme se, že to nebudeme řešit, protože vracet postel a platit dopravu, tak to už opravdu nebudeme. Snad takto nějaký čas vydrží a my si potom připlatíme a koupíme si něco pořádného :lol:
Fotky dávám sem, jelikož „tým“ Spímelevně se mi neobtěžoval dát na sebe email a na stránkách jsem našla pouze kontaktní formulář. Nevím, zda je z toho něco poznat, ale ty vruty, či vnitřní matky, omlouvám se, ale nevyznám se v teminologii, jsme si dokupovali sami, i přes to nás to neudrželo a odpadlo. Spodní část, kde jsme museli řezat umělé hrany postele, abychom nasadili přední nožičky jsem nefotila, nechtělo se mi postel zvedat :lol:

Ovšem každý asi uzná, že ten bok postele je opravdu pěkný ;)

• Citovat
  • Upravit
Megi Black
2.9.13 07:50

Omlouvám se za kvalitu fotek, je to pořízené navečer a pouze mobilním telefonem, měla jsem jich víc, ale bohužel jsou moc velké a nejdou mi sem dát.
Příště se budu řídit heslem: „Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věcí.“
Mějte se krásně a šťastnou ruku při výběru postelí ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný