Domáca kavitace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Domáca kavitace
Holky prosim mate skusenost? http://www.slevomat.cz/…vitace-3-v-1?… dost nad tym premyslam uz koli spevneniu koze po porode, akurat neviem ci to ma fakt nejaky efekt, predsa len to nie je uplne levne
![]()
dakujem za radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Cauky. Kasli na to. Mam hodne kamaradek, co to vyzkousely a bohuzel naprosto vyhozene penize! To je lepsi si jit zabehat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JaniceB hehe s dvomi detmi?
![]()
no ale obavala som sa ze by to nefungovalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pata308 Ver mi, vyhozeny penize. To si radsi kup neco na sebe......ted se vychvaluje nejaka kryolipolyza, ale nevim, nereknu ti, jaky to je. Nikdo z okoli na tom jeste nebyl. Ja sama jsem zastance prirozeneho pohybu…krome liposukce asi fakt nefunguje z tohohle nic. /maximalne cviceni v tech pretlakovych boxech /Vacushape nebo jak se to jmenuje - to chodi kamaradka, ktera mela docela asi 10 kilo nadvahu a uz to ma dole - za 5 mesicu. Ale k tomu jeste beha a zdrave ji/.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm no ja potrebujem zhodit cca 20 kg
dve deti, k tomu nasadenie bezlepkovej diety pri ktorej uplne strasny jojo efekt..
vidim to tak ze si kupim bicykel s vozikom a utiahnut dve deti tak zhodim aj viac ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kateřina Zabíková a nenapadlo te, ze ubytek treba zpusobuje L carnitin, ktery do sebe pred „zazracnou“ masazi ladujes? A ze pak staci jakekoli treni, aby se aktivovaly bunky? A ted si predstav, ze by ses s tim L carnitimen hybala a zapotila…slo by ti to 3 x rychleji dolu, nez lezenim:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
přístroj GB-818
Ahoj, máte někdo zkušenost s přístrojem GB-818? jsem k tomu taky skeptická - chtěla bych si tím jen lechce usnadnit práci na bříšku. I když cvičím a jsem štíhlá, břišní svaly mi jen tak vidět nebudou. Díky za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Používám český přístroj
Já mám doma SUbsonic, který jsem koupila tady http://www.shopeek.cz/…sonic-system, a teď už ho jen využívám, když je potřeba. Pomohl mi stehna asi za 2 měsíce o 5 cm.
- Citovat
- Upravit
KamilaT: díky, já právě četla kladný recenze, ale i to že je to blbost a nic takovýho nemůže fungovat.. ale je divný že to pořád prodávaj, přece by jim to ty lidi hodili na hlavu
já to aspon udělám, pokud neuvidim rozdíl. dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem si ji taky koupila, ale nejsem si jistá, jestli funguje..:-D Nevim, co to má dělat, jestli mám něco cítit…protože necítím nic. Poraďte…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit