Domáca kavitace

12658
22.7.12 15:57

Domáca kavitace

Holky prosim mate skusenost? http://www.slevomat.cz/…vitace-3-v-1?… dost nad tym premyslam uz koli spevneniu koze po porode, akurat neviem ci to ma fakt nejaky efekt, predsa len to nie je uplne levne :nevim: :nevim:
dakujem za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13473
22.7.12 18:21

Cauky. Kasli na to. Mam hodne kamaradek, co to vyzkousely a bohuzel naprosto vyhozene penize! To je lepsi si jit zabehat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
22.7.12 18:22

@JaniceB hehe s dvomi detmi? :lol: :lol:
no ale obavala som sa ze by to nefungovalo :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
22.7.12 18:28

@pata308 Ver mi, vyhozeny penize. To si radsi kup neco na sebe......ted se vychvaluje nejaka kryolipolyza, ale nevim, nereknu ti, jaky to je. Nikdo z okoli na tom jeste nebyl. Ja sama jsem zastance prirozeneho pohybu…krome liposukce asi fakt nefunguje z tohohle nic. /maximalne cviceni v tech pretlakovych boxech /Vacushape nebo jak se to jmenuje - to chodi kamaradka, ktera mela docela asi 10 kilo nadvahu a uz to ma dole - za 5 mesicu. Ale k tomu jeste beha a zdrave ji/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
22.7.12 18:30

Hm no ja potrebujem zhodit cca 20 kg :roll: :roll: dve deti, k tomu nasadenie bezlepkovej diety pri ktorej uplne strasny jojo efekt.. :zed: :zed: vidim to tak ze si kupim bicykel s vozikom a utiahnut dve deti tak zhodim aj viac :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
22.7.12 19:10

@pata308))) Taky zpusob.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
25.7.12 14:09

Kateřina Zabíková a nenapadlo te, ze ubytek treba zpusobuje L carnitin, ktery do sebe pred „zazracnou“ masazi ladujes? A ze pak staci jakekoli treni, aby se aktivovaly bunky? A ted si predstav, ze by ses s tim L carnitimen hybala a zapotila…slo by ti to 3 x rychleji dolu, nez lezenim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.2.13 17:43

přístroj GB-818

Ahoj, máte někdo zkušenost s přístrojem GB-818? jsem k tomu taky skeptická - chtěla bych si tím jen lechce usnadnit práci na bříšku. I když cvičím a jsem štíhlá, břišní svaly mi jen tak vidět nebudou. Díky za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KamilaT
7.2.13 17:58

Používám český přístroj

Já mám doma SUbsonic, který jsem koupila tady http://www.shopeek.cz/…sonic-system, a teď už ho jen využívám, když je potřeba. Pomohl mi stehna asi za 2 měsíce o 5 cm.

• Citovat
  • Upravit
7
7.2.13 18:05

KamilaT: díky, já právě četla kladný recenze, ale i to že je to blbost a nic takovýho nemůže fungovat.. ale je divný že to pořád prodávaj, přece by jim to ty lidi hodili na hlavu :D já to aspon udělám, pokud neuvidim rozdíl. dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.1.15 23:10

Tak jsem si ji taky koupila, ale nejsem si jistá, jestli funguje..:-D Nevim, co to má dělat, jestli mám něco cítit…protože necítím nic. Poraďte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí