Trouba Whirlpool JT 369
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
whirlpool JT 369
Ahoj mám takovou otázku.
DNes nám přijde trouba Whirlpool JT 369 a chtěla sem se vás zeptat jestli s ní máte někdo zkušenosti a hlavně jestli v tom upeču hlavně kuře. Já jí chtěla ale přítel se k ní moc nechtěl a řekl mi že mi jí koupí jen když v tom udělám kuře
tak se vás chci zeptat jestli se mi to podaří a jestli nemáte někdo náký dobrý recept.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mame ji taky, ale kdyz jsem chtela udelat buchtu, tak to bylo asi na 2h a nic, takze kure jsem jeste nezkousela…na crispu jsem delala fritattu a super
s mikrovlnkou jsem taky spokojena, jen jsem myslela, ze budu pect kolace a buchty v tom a rychlejsi je klasicka trouba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha a ja se hlavne tesila na to ze tam budu pict kolace buchty atd…
tak to budu dost zklamana kdyz to nepujde.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciiia Ahoj ja ji mám a nemůžu si ji vynachválit, kuře je vynikající s křupavou kůrčičkou a na vánoce jsem v ní dělala i cukroví a všichni chválili. Takže doporučuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@babynka ahoj to sem ráda a co takhle zapecený brambory? a pokud v tom taky jdou jakou tam na to musim dat funkci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@oldriska91 Zapečený brambory dělám pomocí funkce kombinovaný gril na 35OW zhruba 12 minut.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My ji máme taky, už přes rok a jsem max spokojená, děláme v ní úplně všechno, jakékoli maso, buchty a zapečený brambory taky, jediné co u mě u ní nepřesvědčilo je 6.smysl, ale ten opravdu nepotřebuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Docela vam zavidim ze uz s ni umite ja vubec nevim jak co mam pouzivat. asi to bude dost dlouho trvat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@babynka a v cem je delas? ja mam jen sklenenou pecici misu a kdyz to tam dam budou ty brambory mekke?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@oldriska91 A ty jsi k tomu nedostala příručku a kuchařku? Bez toho bych to ze začátku asi nezvládla, jsem kuchařka „amatérka“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@babynka jo dostala sem kuchařku kde je asi 10 jidel a prirucka sice tady je ale skoro u vseho pisou peceni jak u komb. horkeho vzduchu tak i u toho komb. grilu… takze sem z toho jelen
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky na jaké funkce pečete to maso, kuře a bramobory? A máte do toho speciální nádobí, nebo prostě šoupnete skleněnou misku na ten talíř?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fen-fire to já ti v tom neporadim mam ji odedneska ale uz sem vyzkousela ty brambory. dala sem je do sklenene misky a nejdriv sem to delala na ten komb. horky vzduch ale @babynka napsala ze je dela a ten komb.gril tak sem to prepla na to a mam zapeceny brambory a jsou vynikajici. bala sem se ze nebudou mekky protoze sem je tam dala syrovy AAle je to dobry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To teda muset znova vyzkouset…hlavne teda to kure, kvuli tomu jsme to taky kupovali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No kure budu delat dnes. my s pritelem sme tuhle troubu koupili proto ze delame komplet novy byt nova lednice atd ale potrebovali sme koupit i troubu i mikrovlnku tak sem chtelA zkusit tady tu troubu. tak uvidim dnes jestli v tom udelam to kure.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit