Trouba Whirlpool JT 369
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máma jí má a peče v ní často skoro cokoliv. Na obědě u ní jsme z ní měli kuře a bylo luxusní, křupavý
. Mě se libí že se v ní dájí dělat dobře zdravá jídla, tak uvidíme možná časem..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dneska jsem zkousela delat kure…krupavy nebylo, ale krasne stavnaty…delala jsem to na grilu, treba priste to bude lepsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, taky už nějakou dobu máme doma tuhle troubu, jsem s ní maximálně spokojená. Kuřecí stehýnka můžu pořád, peču je přes crisp a taky se chci zeptat zda jde dokoupit nebo sehnat k talíři srisp i nějaký poklop který zvládne takovou teplotu. Po jednom Kuřeti mám mikrovlnku strašně zaprskanou a pořád to čistit mě už nebaví
Prská to opravdu hodně jak to pustí štávu.. Pokud byste věděly o nějakém poklopu přímo na crisp dejte prosím vědět. Jinak je trouba opravdu super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciiia píše:
Tak dneska jsem zkousela delat kure…krupavy nebylo, ale krasne stavnaty…delala jsem to na grilu, treba priste to bude lepsi
Já peču přes crisp a pak na několik minutek gril a takhle je to kuřátko mnam mnam výborné a docela rychlé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kuře
Ochucené kuře položíte na crisp talíř, zapnete funkci crisp, zadáte čas 30 - 50 minut podle velikosti kuřete a pak si již pochutnáváte na kuřátku s krupavou kůžičkou.
- Citovat
- Upravit
koláče a buchty
Koláče a buchty musíte péct na horkovzduch.
- Citovat
- Upravit
@Luciiia @oldriska91 @Ivtcha @Kůželíná holky jak jste spokojene po tak dlouhe dobe?
Vse funguje jak ma?
Manzel dnes ohrival mliko, klasika na jet a normalne se zajiskrilo, byl tam videt plaminek a mikrovlnka prestala jet ![]()
Ten papir nebo co to je na leve stene je ohorely, zcernal..?? Vubec nechapu jak to mohlo chytnout? Proc davaji do mikrovlnky takovy material? Mate ten papir porad hezky cisty jak byl?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MišelkaX Mám ten papír taky hooodně špinavý, proč tam je nemám tušení
Já troubu mám už šest let a stále velká spokojenost, používám každý den na všechno, v nové kuchyni už ani normální troubu nemám, takže za mě pořád super ![]()
Jinak už mi takhle jiskřila hodněkrát a jede dál
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivtcha ano me jiskrila taky sem tak u crispu jak maso prskalo. Ale nahore.. ted plamen, trouba se vypla a bylo..jako funguje dal. Ale papir ohorely a ja si nerisknu to znova poustet.to se fakt bojim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivtcha jeste se zeptam. Cistis to i pod tim papirem?
Bohuzel chyba byla v tom. Byla tam mastnota ktera tam casem zatekla a nejspis kvuli tomu ten papir vznetl. Vymeni nam ho a pry priste muzu normalne odsrubovat a vycistit papir i por papirem ![]()
Jeste ze nam to uznali.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MišelkaX píše:
@Ivtcha jeste se zeptam. Cistis to i pod tim papirem?
Bohuzel chyba byla v tom. Byla tam mastnota ktera tam casem zatekla a nejspis kvuli tomu ten papir vznetl. Vymeni nam ho a pry priste muzu normalne odsrubovat a vycistit papir i por papirem
Jeste ze nam to uznali..
Nikdy jsem to pod papírem nečistila a ani by mě nenapdalo tam něco kutat šroubovákem
Já to jednou za čas projedu jarem a jednou za čas tam dám do misky citron s vodou, zapnu na 2 minuty, pak nechám půl hodinky odstát a pak to jde krásně vytřít. Nic jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivtcha fakt? Dekuji za radu ![]()
Na ten gril mi řekl ze mam zapnout nekde venku a nechat vypalit. Mezi ty mřížky se totiz nedostanu..
A za tim papirem? no mazec, posilam foto. Taky jsem hledela. Ja v tom hodne delala kure a to teda prskalo hodne, nechapu proc na ten crisp nevymysleli i nejaky ppoklop ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivtcha budete ten papir oddelavat? Muzu poprosit pak o foto, zda to nekdy sundate?
A platili jste si prodlouzenou zaruku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit