Domácí vinotéka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Domácí vinotéka
Ahoj, chtěla bych se poradit, jsme doma velký milovníci vína
a rozhodli jsme se pořídit si domů vinotéku. Zatím jsem narazila na tuhle ( http://vitriny-vinoteky.heureka.cz/…ool-ww-1600/ ) a celkem se nám líbila. Nějaké rady/zkušenosti? díky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj tak my sme si zrovna ted přinesly jednu domu ale ta je jen na 12lahví takže asi neporadím pač koukám že ty chceš na více lahví:kytka:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U tak velké bych asi už chtěla i dvě teplotní zóny - na bílé a na červené víno. A tak celkově mi přijde, že jsou i vychytanější vinotéky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mit domaci vinoteku tak jsem asi furt zalezla v ty vinotece a v lihu. Haha. Samozrejme to byl vtip, ale miluju vino - bile. A ja bych brala rovnou sklipek. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Známí takovou mají (nebo teda podobnou, taky od whirlpoolu typ nevím
) a je teda moc pěkná, vejde se do toho láhví mraky.. u nás se bohužel pije spíš pivo..:p
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chceme si koupit dvouzónovou vinotéku, máte nějaké typy? Na netu je toho spoustu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zatim máme jen na dvanact lahvi, ale jsme spokojeni. Pokud je nekdo vinar a chce mit lepsi kousky ulozeny tak ja doporucuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme tuto, je dvouzonová. Hlavně se dívej na spotřebu el energie a na hlučnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucilka vypadá hezky!
Já koukala na Haiera, ale nikde žádná recenze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Micelinka
http://www.nakupka.cz/…hilco-pw-12/?…
je to teda jen na jeden druh vina, ale nam vyhovuje a jsme zatim spokojeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucilka pořád koukám na vinotéky a ta co máte vy se mi zdá nej. Jak moc je hlučná? Chceme jí mít v obýváku vedle sedačky, nebude nás večer u tv rušit? Stačí jí jen zapojit do zásuvky a už se o víc nestarám nebo vyžaduje nějakou extra péči? Díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHoj, péči nevyžaduje. My ji máme nakonec zavřenou v kumbálu, takže nevím, jak je hlučná, ale myslím, že moc ne. Jsme s ní spokojení…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký den,
uvažuji o koupi vinotéky pro manžela k Vánocům. Chtěla bych 2 zóny chlazení, aby se tam vešlo cca 20 lahví a měla slušnou spotřebu.
Je něco, na co je třeba si dát pozor? Jaký je rozdíl mezi kompresorovým a termočlánkovým chlazením?
Předem děkuji za tipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit