Napařovací žehlička teče
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
napařovací žehlička "teče"
Mám již 6let napařovací žehličku zn. Philips. Byla jsem s ní max spokojená, bohužel v poslední době nemůžu používat napařování, voda při žehlení vytéká ven na prádlo.
Nevíte, zda je tento problém odstranitelný nebo rovnou koupito novou?
Nevím, zda by cena opravy nebyla srovnatelná ceně nové žehličky
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud se nejedná o nějakou fakt speciální, která by nová stála 4000, tak bych jí poděkovala za 6 let věrné služby a za pár stovek koupila prostě novou - nejedná se přece o žádnou velkou investici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, a nepotřebovala by pročistit? Já mám zase pro změnu problém, že mi přestala napařovat. A to ji mám asi tak 2 roky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po 6letech bych koupila novou ![]()
Myslím, že oprava nemá smysl, i kdyby to stálo polovinu jak nová žehlička, tak ti může stará kdykoliv definitivně kleknout a stejně budeš kupovat novou a peníze za opravu by byly v podstatě vyhozené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi takhle občas vytekla. Já jí měla asi 5 let. Taky Philips. Vyhovovala mi, byla malá, lehká. Hold šla do koše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi začala po několika letech téct, na netu jsem se dočetla, že se má stavět kolmo na žehlicí prkno a ne tou žehlicí plochou na odstavnou plochu u prkna, jak tomu bylo dříve, kvůli nějakému spádu či co. Neměla by se prý ani tak skladovat. Každopádně od té doby neteče. ![]()
- Citovat
- Upravit
Btw. nemáte některá zkušenosti, proč pračka Whirlpool po šesti letech pere na vyšší teplotu, než nastavím? Nepravidelně…
- Citovat
- Upravit
Mě po 6ti letech začala dělat žehlička to samé. Taky Phillips. Koupila jsem si novou.
- Citovat
- Upravit
@ncc1701 To bude blbnout termostat, respektive mozna cidlo termostatu - novej stoji neco mezi petikilem a tisicovkou - a pri trose sikovnosti se to da vymenit i svepomoci…:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě žehlička teče když do ní naleju vodu a postavím kolmo (na začátku žehlení) I když je nahřátá i nenahřátá. Dělám něco špatně já nebo je to skoro novou žehličkou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žehličku při žehlení stavím kolmo (ne na tu plochu),ale jinak je v krabici naležato. Dřív to nedělala, až poslední měsíc.
Už jsem se dívala na internet, pokazil se nám i vysavač, takže koupíme obé nové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit