Potraviny na pranýři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
188
12.7.12 21:20

potraviny na pranýři

http://www.potravinynapranyri.cz/ … no k tomu ani není co dodat. Je to moc smutné :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
188
12.7.12 21:22

Nic z toho co se tam uvadí tedy nekupujeme, ale i tak…vůbec by takové věci neměli spatřit světlo světa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
12.7.12 21:27

Hlavně to bylo moc drahé :lol: za tak málo muziky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
12.7.12 21:29

Je to hrozně smutné. Těm kreténům co to prodávají a vyrábí, bych to narvala s radostí do úst, až by jim to lezlo ušima a i jinými otvory :twisted: A hlavně, lidi už by konečně měli přestat být hloupí a nekupovat kde jakou sračku, jen proto, že je levná a v akci, ono by je to o moc dráž nevyšlo, kupovat ověřené potraviny nebo od farmářů a hlavně číst řádně etikety a zajímnat se o to, co jí. Chce to jen nebýt líný a udělat si radši jídlo domácí a ne kupovat už hotovou potravinu, to většinou stojí za vyliž prd*l a kupovat spíš základní suroviny a z těch vařit a vyrábět domácí jídlo. Začínám to tak praktikovat a světe div se, jde to, sice kolikrát na úkor času, který ale radši obětuji pro zdraví své rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.7.12 21:36

Já nevím, ale třeba u nějakých vajíček byla uvedená závada, že je silně znečištěná skořápka :nevim: Když si vytáhnu domácí vejce slepici zpod zadku, tak bude taky znečištěné a budu moct básnit, že mám domácí vajíčka :nevim:
Nebo tam byl sýr, který jsem asi dvakrát koupila eidam tuším Zlatý bloček. Uvádějí plíseň viditelnou okem, žádnou plíseň jsem nezahlédla, zřejmě byla nějak kontaminovaná část výrobků, plíseň vznikne spíš špatným skladováním či nevhodným obalem :nevim:
Existuje fůra potravin, které neměli spatřit světlo světa, přesto si na něm vesele existují a pokud na obalu pravdivě říkají, co jsou a co obsahují, tak se tam neoctnou, přitom to jsou stejné hnusy nekvalitní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
12.7.12 22:04
@Gladys píše:
Já nevím, ale třeba u nějakých vajíček byla uvedená závada, že je silně znečištěná skořápka :nevim: Když si vytáhnu domácí vejce slepici zpod zadku, tak bude taky znečištěné a budu moct básnit, že mám domácí vajíčka :nevim:
Nebo tam byl sýr, který jsem asi dvakrát koupila eidam tuším Zlatý bloček. Uvádějí plíseň viditelnou okem, žádnou plíseň jsem nezahlédla, zřejmě byla nějak kontaminovaná část výrobků, plíseň vznikne spíš špatným skladováním či nevhodným obalem :nevim:
Existuje fůra potravin, které neměli spatřit světlo světa, přesto si na něm vesele existují a pokud na obalu pravdivě říkají, co jsou a co obsahují, tak se tam neoctnou, přitom to jsou stejné hnusy nekvalitní…

pod tohle se podepisuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
12.7.12 22:13
@Gladys píše:

já tedy taky, když už za to dali takový peníze - za takový projekt, tak to má být vyloženě o škodlivých potravinách.. To že je vejce špinavý, momentálně zkažený sýr vidím sama, na to nepotřebuji odborníky… mají tam prostě dát to co je opravdu škodlivé.. Nevyhovují obsah a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.7.12 22:14
@Miižu píše:
Nic z toho co se tam uvadí tedy nekupujeme, ale i tak…vůbec by takové věci neměli spatřit světlo světa…

Fakt nic??? Nekupuješ vůbec jarní cibulku, žampióny nebo máslo??? Těch stránek je tam povícero ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
12.7.12 22:16

Samozřejmě že kupuji žampiony i jarní cibulku :) ale jen když vím že je čerstvá…mysella jsem tím, že nekupujeme párky, ročené salámy, paštiky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.7.12 22:17
@Gladys píše:

Njn, jenže to si každej může přečíst na tom obalu rovnou v krámě. Ale že ty kurwy v Tescu narvou do sušených brusinek i rozinky :pocitac: nebo že je v jistém obchodě v cibuli vyšší množství pesticidů, to fakt nemám šanci sama zjistit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.7.12 22:22
@Gina108 píše:
Njn, jenže to si každej může přečíst na tom obalu rovnou v krámě. Ale že ty kurwy v Tescu narvou do sušených brusinek i rozinky :pocitac: nebo že je v jistém obchodě v cibuli vyšší množství pesticidů, to fakt nemám šanci sama zjistit :?

no tak to je druhá věc, jen mi to právě přijde jako nepoměr, na jednu stranu špinavý vejce, což vidím sama - každou krabičku otvírám, protože stejně kontroluju celistvost vajec. A na druhou stranu třeba právě do brusinek namíchaný rozinky, což nemám šanci okometricky poznat. Byla bych čekala právě spíš ty opravdu závadné a neodhalitelné. Já jsem si taky jednou otevřela nějaký ovocný tvaroh, dlouho před spotřebou a měl na sobě plíseň, ale je to zkrátka výrobek k relativně rychlé spotřebě, citlivě reagující na porušení obalu a skladovací podmínky, takže to zkrátka beru tak, že se stane :nevim: Třeba jsem jen přehnaně tolerantní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50132
12.7.12 22:25

Taky nechápu, proč tam nacpali ty sýry, co v těch obchodech x-krát přebalují :roll: Jinak mě překvapilo, že tam je snad všechno maso, co prodávají v Penny. Mají nejspíš nevyhovující skladovací podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.7.12 22:28

Tak ten web je ze začátku takový nepřehledný, ale hned nahoře máš možnost filtrace na nejakostní, falšované, nebezpečné, takže prohřešky typu posraný vejce tipuju že budou nejakostní. Pak je tam ještě rozšířené hledání. No snad se v tom zorientuju nejen já, teda a web neumře. Já jsem zase celkem ráda, že něco takového spustili a že si v Česku konečně jako spotřebitelé přestaneme nechávat srát na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.7.12 22:35
@MUFICE píše:
Taky nechápu, proč tam nacpali ty sýry, co v těch obchodech x-krát přebalují :roll: Jinak mě překvapilo, že tam je snad všechno maso, co prodávají v Penny. Mají nejspíš nevyhovující skladovací podmínky.

Vo tom to je. To není jenom o výrobci, ale i o prodejci. Otázka je, když objeví shnilý kuřecí čtvrtky v Poličce, jestli se toho mám obávat i v Praze, kterou asi nekontrolovali :nevim: No právě se tu hrabu v rozšířeném vyhledávání. To je fajn funkce, už si filtruju krámy, kam chodím nakupovat. Blééé kladenský tesco shnilý lovečák :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
12.7.12 22:40

Začali jsme chodit na farmářský trhy a do jejich krámků, ty mají jakž takž pro mě důvěru, jinak ještě věřím Lidlu, ale i tak jsem ostražitá, pak chdím do Penny, ale jen proto, že ho mám před barákem a jdu tam jen když je opravdu nezbytně nutné a snažím se brát jen základní suroviny a z nich spíš radši něco tvořit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí