Potraviny na pranýři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Švadlenka Madlenka
13.7.12 21:47

@Žirafátko přesně tak, zase utracené státní peníze za něco s vypovídací hodnotou nula

• Citovat
  • Upravit
2801
13.7.12 21:48

To je fakt vrchol i pro ty děti teda je mi na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
13.7.12 21:49
@chytrá horákyňka píše:
@Žirafátko přesně tak, zase utracené státní peníze za něco s vypovídací hodnotou nula
:potlesk: určitě to stálo aspoň 5000000,– a půlku z toho stál dizajn od předního dizajnovýho odborníka :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
13.7.12 21:51
@Janichka píše:
@Žirafátko no ja myslela treba to ze v hipp testovinkach neni uvedeno ze obsahuje vejce.

Nebo ze sunarka obsahuje mlecnou bilkovinu.

Ale nekdy se stane ze je cela varka spatna a plisen se na tom dela protoze pouzily spatne ingredience pri zrani. Takze nevidim duvod proc lidi nevarovat pred tim ze v regale byla cela varka a na sklade taky plesniva kdyz jeste nepretahla expiraci!!

a to jsi vyčetla kde? Já tam teda vidím jednotlivý kusy a ne celý šarže!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
13.7.12 21:52
@Žirafátko píše:
a to jsi vyčetla kde? Já tam teda vidím jednotlivý kusy a ne celý šarže!

Jo ja myslela ze je to cela varka, aha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
13.7.12 21:53
@Janichka píše:
Jo ja myslela ze je to cela varka, aha :mrgreen:

no právě proto je to teda na palici :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
13.7.12 21:55

@Žirafátko no ale ty alergeny me dostaly, maminky maji alergicka ditka, peclive premysli co jim dat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
13.7.12 21:55

Myslim ty lzive info o slozeni, nreba caj nestea- neobsahuje skoro zadnej caj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
13.7.12 21:56
@Janichka píše:
Myslim ty lzive info o slozeni, nreba caj nestea- neobsahuje skoro zadnej caj :lol:

ale to není lživé, to na té flašce fakt je napsaný :lol: (jen si to přečíst 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.7.12 21:59
@Žirafátko píše:
No, třeba nebezpečný celer, který neměl určenou zemi původu. Ještě je tam třeba plátkový sýr, který je nebezpečný, protože byl plesnivý.

CO je to proboha za blbost? Proč bych kupovala plesnivý sýr? A nebo to znamená, že jakýkoliv sýr od MADETY je plesnivý? Pokud ne, tak jak mi to pomůže při nákupu? Kolik ten web stál proboha?

:cert: :cert: :cert:
jinak ano, jsou tam potraviny, které kupuji s tím rozdílem, že nekupuji plesnivé, smradlavé, zelené (maso, párky), prošlé a znečištěné. Jako každý normální člověk. :roll:

Mám z toho podobné pocity… Jako k čemu mi je, že jim v Kauflandu v Ostravě prošla šunková pěna… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
13.7.12 21:59

Tý jo, já na to koukala dnes odpo, fakt mazec.dost mě dostala třeba anglická. Chlap je masovej a salámovej …Asi budeme pít vodu…Mně by to rozhodně prospělo :lol: Ale nejvíc mě vzaly ty dětský věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
13.7.12 22:10

Tak jsem na to koukala..a z těch potravin máme doma nebo kupujem tak dvě tři co tam jsou naštěstí. Ale co mě dostala ta Sunarka 8o, chtěla jsem nemléčnou kaši pro malého..mám ji nachystanou až začnem s kašema…a ono mléčná bílkovina v ní stejně je :zed:. Tak to je fakt… :roll: Jinak se mi web líbí aspoň vím, čemu se mám v obchodě vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
13.7.12 22:29

Pokud by vás zajímalo přesné složení Sunaru a jiných UM:

http://www.chemievjidle.cz/sunar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
13.7.12 22:48

@Žirafátko cloveku uz by z toho jeblo :mrgreen: my krmime hippem a z toho slozeni je to nejhorsi mliko na svete, ale male vyhovuje protoze ji po jedinem neboli brisko a nema krece :nevim: si ji ty ecka pomahaji na traveni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
13.7.12 22:54
@Janichka píše:
@Žirafátko cloveku uz by z toho jeblo :mrgreen: my krmime hippem a z toho slozeni je to nejhorsi mliko na svete, ale male vyhovuje protoze ji po jedinem neboli brisko a nema krece :nevim: si ji ty ecka pomahaji na traveni :lol:

zase ne všechny ečka jsou špatný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1