Potraviny na pranýři
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@chytrá horákyňka píše:
@Žirafátko přesně tak, zase utracené státní peníze za něco s vypovídací hodnotou nula
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janichka píše:
@Žirafátko no ja myslela treba to ze v hipp testovinkach neni uvedeno ze obsahuje vejce.Nebo ze sunarka obsahuje mlecnou bilkovinu.
Ale nekdy se stane ze je cela varka spatna a plisen se na tom dela protoze pouzily spatne ingredience pri zrani. Takze nevidim duvod proc lidi nevarovat pred tim ze v regale byla cela varka a na sklade taky plesniva kdyz jeste nepretahla expiraci!!
a to jsi vyčetla kde? Já tam teda vidím jednotlivý kusy a ne celý šarže!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko píše:
a to jsi vyčetla kde? Já tam teda vidím jednotlivý kusy a ne celý šarže!
Jo ja myslela ze je to cela varka, aha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janichka píše:
Jo ja myslela ze je to cela varka, aha
no právě proto je to teda na palici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko no ale ty alergeny me dostaly, maminky maji alergicka ditka, peclive premysli co jim dat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim ty lzive info o slozeni, nreba caj nestea- neobsahuje skoro zadnej caj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janichka píše:
Myslim ty lzive info o slozeni, nreba caj nestea- neobsahuje skoro zadnej caj
ale to není lživé, to na té flašce fakt je napsaný
(jen si to přečíst
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko píše:
No, třeba nebezpečný celer, který neměl určenou zemi původu. Ještě je tam třeba plátkový sýr, který je nebezpečný, protože byl plesnivý.CO je to proboha za blbost? Proč bych kupovala plesnivý sýr? A nebo to znamená, že jakýkoliv sýr od MADETY je plesnivý? Pokud ne, tak jak mi to pomůže při nákupu? Kolik ten web stál proboha?
jinak ano, jsou tam potraviny, které kupuji s tím rozdílem, že nekupuji plesnivé, smradlavé, zelené (maso, párky), prošlé a znečištěné. Jako každý normální člověk.![]()
![]()
Mám z toho podobné pocity… Jako k čemu mi je, že jim v Kauflandu v Ostravě prošla šunková pěna… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tý jo, já na to koukala dnes odpo, fakt mazec.dost mě dostala třeba anglická. Chlap je masovej a salámovej …Asi budeme pít vodu…Mně by to rozhodně prospělo
Ale nejvíc mě vzaly ty dětský věci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem na to koukala..a z těch potravin máme doma nebo kupujem tak dvě tři co tam jsou naštěstí. Ale co mě dostala ta Sunarka
, chtěla jsem nemléčnou kaši pro malého..mám ji nachystanou až začnem s kašema…a ono mléčná bílkovina v ní stejně je
. Tak to je fakt…
Jinak se mi web líbí aspoň vím, čemu se mám v obchodě vyhnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko cloveku uz by z toho jeblo
my krmime hippem a z toho slozeni je to nejhorsi mliko na svete, ale male vyhovuje protoze ji po jedinem neboli brisko a nema krece
si ji ty ecka pomahaji na traveni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janichka píše:
@Žirafátko cloveku uz by z toho jeblomy krmime hippem a z toho slozeni je to nejhorsi mliko na svete, ale male vyhovuje protoze ji po jedinem neboli brisko a nema krece
si ji ty ecka pomahaji na traveni
zase ne všechny ečka jsou špatný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko přesně tak, zase utracené státní peníze za něco s vypovídací hodnotou nula