Potraviny na pranýři
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Adriana píše:
@Gladys
Já máslo nemusím, ale jsem ochotná ho tolerovat.Ale margarýn byl vynalezen za války, kdy byl hlad aby zasytil vojáky a ty nepomřeli hlady. A ted ho staví Rama na úroven olivového oleje.Taky je přece vyroben z přírodních zdrojů
.Jako u týhle reklamy se mi otvírá kudla v kapse
.A ještě u Kirry, Skitless, Dobrá máma, Kostíkách, Actimelu atd…
Anooo reklamy, to je moje
Ta s tou ramou teda fakt vede, to si vždycky pomyslím, kterej blb todle dokázal vymyslet
No a když vidím někoho nakládat si do vozíku v obchodě Actimel, tak mám nějak tendence mu to rozmlouvat. Teda neudržela jsem se jen u kámošky a ta to stejně koupila, páč její dcerce se prej líbí ty lahvičky
na ostatní kupující jen vrhám opovržlivé pohledy
jak kdyby tam měli houno. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108
Taky ráda a patřičně nahlas komentuju stav a nechutnost sortimentu v supermakretu. Dneska jsem svoje herecké výkony zdokonalila
.A to čucháním
k ovoci. Očucahala jsem broskve a s výrazem hnusu vrátila. Dál jsem očuchala metuňky a s hlasitým fuj vrátila
(ani trošku nevoněly).Babky koukaly a pak to ani jedna nekoupila a jedna tam nechala i nabagrovanej pytlík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adriana píše: … Očucahala jsem broskve a s výrazem hnusu vrátila. Dál jsem očuchala metuňky a s hlasitým fuj vrátila(ani trošku nevoněly).Babky koukaly a pak to ani jedna nekoupila a jedna tam nechala i nabagrovanej pytlík
hehe
je zajímavý, jak se dav nechá strhnout ![]()
Jinak Rama z přírodních zdrojů jako olivový olej mě taky dostává do kolen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ti co jeste neznaji
Deli. Se s vami o tento web. Sama jsem tam nasla nejake potraviny ktere kupujeme a myslela jsem ze jsou dobre. Budou tam od inspekce pribyvat dalsi a dalsi. Nasli jste taky neco co kupujete?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo koupila jsem jednou kulatozrnou ryzi ve Spar, cena ne zrovna mala a pri otevreni hruza, byly tam cervici fuuj! je dobre ze delaj kontroly a hlavne at o tom informuji, aspon lidi vic koukaj co kupuji. kdyz ted vse zdrazujou aspon ta kvalita by mohla za neco stat!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hipp a Sunarka
A prý, že věci pro děti jsou nejhlídanější a nejbezpečnější. Hnus toto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No me treba dostal syr eidam Madeta, myslela jsem ze je jakz takz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, třeba nebezpečný celer, který neměl určenou zemi původu. Ještě je tam třeba plátkový sýr, který je nebezpečný, protože byl plesnivý.
CO je to proboha za blbost? Proč bych kupovala plesnivý sýr? A nebo to znamená, že jakýkoliv sýr od MADETY je plesnivý? Pokud ne, tak jak mi to pomůže při nákupu? Kolik ten web stál proboha?
jinak ano, jsou tam potraviny, které kupuji s tím rozdílem, že nekupuji plesnivé, smradlavé, zelené (maso, párky), prošlé a znečištěné. Jako každý normální člověk. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upozornění na potraviny, které jsou napumpované laktozou nebo třeba oříškama, lepkem napriek tomu, čo deklaruje výrobce je samozřejmě špatné a na to by se upozorňovat mělo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Black_Orchids píše:
Odkaz už tu byl včera…
Ale ja jsem tady vcera nebyla, a nenapadlo me to nekde na emiminu hledat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to si dělaj pr.el už já některé potraviny teda hnusy taky kupuju sakra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko no ja myslela treba to ze v hipp testovinkach neni uvedeno ze obsahuje vejce.
Nebo ze sunarka obsahuje mlecnou bilkovinu.
Ale nekdy se stane ze je cela varka spatna a plisen se na tom dela protoze pouzily spatne ingredience pri zrani. Takze nevidim duvod proc lidi nevarovat pred tim ze v regale byla cela varka a na sklade taky plesniva kdyz jeste nepretahla expiraci!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit