Potraviny na pranýři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
13.7.12 22:57

@Žirafátko no ale v tom hippu je jich suverene nejvic a vetsina z nich je po rozkliknuti ne zrovna zdrava 8o no a :lol: prckovi chutna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.7.12 23:32
@Janichka píše:
No presne ten hipp a sunarka me dostali :pocitac:
@Baruska2011 píše:
Hipp a Sunarka :pocitac: A prý, že věci pro děti jsou nejhlídanější a nejbezpečnější. Hnus toto

Se schvalne juknu jak to maji oznaceny nemci - teda jen Hipp, jestli to nebude chyba prekladu, ale kdo ma alergii na vejce, tak to problem je, i kdyz u testovin bych teda zbystrila. No kazdopadne by to melo byt spravne, to je nejak nechci hajit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
13.7.12 23:43

@suik to by me zajimalo, jukni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
14.7.12 00:01

@Janichka ted jsem si vzpomnela, ze je to na netu: http://www.hipp.de/…pdf/8640.pdf

u testovin je napsano tvrda psenice a bilek, tak to teda chapu, cesky preklad ma drubezi bilkovinu, tak nevim…ja teda u obou ctu vejce, takze jako matka alergickeho ditete bych to nevzala.

Eiweiss je jak bilek, tak bilkovina (nemecky zdatnejsi me kdyztak opravi).

drůbezi bilkovina je teda trochu zavadejici :think:

tak to mozna mohli lepe prelozit, ale za to bych je tolik nepranyrovala.

EDIT: muz zas tvrdi, ze by to tak taky prelozil, tak i nemcouri to maj nepresne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
14.7.12 09:26

@suik takze je problem v prekladu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
14.7.12 09:26

@suik jenze to neomlouva sunarku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
14.7.12 09:36

Mně na těch stránkách hlavně zarazil fakt, že napříč trhem bylo nejvíce problémů s kuřecím masem a sýrem Eidam.. - jinými slovy tyto dva výrobky trvale vyřazuji z nákupů, kuře budu brát jen z domácích chovů.

• Citovat
  • Upravit
14856
14.7.12 10:02

@Janichka sunarku nehajim, tu neznam 8)

otazka je, jestli se to fakt nema prekladat tak, jak to je…jeste jsem koukala na nejaky testoviny co mam doma, tak maji spis cela vejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
14.7.12 17:49
@RyBANA píše:
My s mamkou se s tím nes…nepereme a rovnou obal propíchneme, když smrdí necháme ho v regálu, když ne bereme ho 8)

8o 8o 8o Hledám slova, abych nebyla sprostá.
To ti jako přijde normální? A že takhle znehodnocené potraviny po tobě někdo koupí, to je ti úplně jedno. To je bezohlednost, to se jen tak nevidí. 8o :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.7.12 18:00
@strace píše:
To ti jako přijde normální? A že takhle znehodnocené potraviny po tobě někdo koupí, to je ti úplně jedno. To je bezohlednost, to se jen tak nevidí. 8o :poblion:

Ano přijde mi to normální, protože se mi prodejce pokouší prodat drahé zkažené zboží a jinak než takto si to ověřit nemohu. A nevím jak ty, ale já si vše co kupuji prohlížím - protože i omylem se stane, že se zboží při nandávání do regálu poškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
14.7.12 18:41

@RyBANA
Nemůžeš si to jinak ověřit? A co takhle to otevřít až doma a pak to jít kdyžtak reklamovat? To takhle otevíráš a znehodnocuješ všechny potraviny?

A když už se tím teda tady chlubíš, tak se pochlub, kolikrát jsi šla s tím masem, kterému jsi propíchla obal a smrdělo, za prodavačem, že je to zkažené? Nebo to hrdinně vždy vrátíš do regálu a děláš jako že nic?

P. S.: Taky si zboží před zakoupením prohlížím. Pokud se mi už stane, že nekupuji maso u řezníka nebo u pultu, ale balené vakuované, tak se podívám na datum spotřeby a zkontroluji vizuálně. Ovšem nenapadlo by mě dělat do obalu díru. Ale asi jsem moc slušná a mám nějaké hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.7.12 18:47

@strace

Ne potěším tě, dělám to jen u masa 8)
A ne nemůžu si to pokaždé dovézt domů a pak se zase vracet. Kdybych to tak dělala, tak nedělám nic jiného 8)
Např. v Tescu (tedy v tom našem ozkoušeném) je to prodavačům jedno a řeknou ti, ať si vybereš jiné a to propíchnuté smradlavé ti zůstane v ruce.

Ano, každý jsme nějaký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.7.12 18:48

@strace a nemělo to znít jako chlouba, prostě jsem jen napsala to co dělám, abych se vyhnula nákupu zkažených potravin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.7.12 18:52
@strace píše:
To ti jako přijde normální? A že takhle znehodnocené potraviny po tobě někdo koupí, to je ti úplně jedno. To je bezohlednost, to se jen tak nevidí. 8o :poblion:

Co blbneš, jaká bezohlednost? Já předpokládám, že nepropíchne těch balení dvacet, ale jedno si vybere, propíchne a když smrdí, tak ho vrátí, když ne, tak si ho dá propíchnutý do košíku a koupí. Aspoň tak to hodlám teda praktikovat taky :pankac: :mrgreen: Pro mne je bezohledný, že na prodejně vůbec zkažený maso prodávaj. A naopak, pro ostatní kupující je to varování, když uvidí, resp. ucítí smrad z propíchnutýho obalu, že si to nemaj brát. Já v tom vidím přímo službu veřejnosti :mrgreen:
Jo a s tím upozorňováním personálu. Se mi stalo v Tescu, že jsem si chtěla koupit nějaký sýr - balený. Sice to bylo vše odvážený, polepený cedulkama, ale namarkováno 999Kč/kg, což teda ten sýr stál kolem 200 Kč/kg. Tak jdu za prodavačem a říkám mu to a on prej: „Mně je to jedno, já jsem tady na brigádě.“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No dokopala jsem ho, ať zjistí správnou cenu a kouká mi ten jeden kousek teď hned správně převážit. A honit takovýhle lemply kvůli zkaženýmu masu? Kua, já nejsem žádnej manažer Tesca, za to přece plat neberu.

Příspěvek upraven 14.07.12 v 18:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
14.7.12 18:55

Takže je to tak, jak jsem si myslela.

Ano, každý jsme nějaký. A já jen naivně doufám, že nejsem v menšině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí