Potraviny na pranýři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2271
12.7.12 23:20

@Gladys
Já máslo nemusím, ale jsem ochotná ho tolerovat.Ale margarýn byl vynalezen za války, kdy byl hlad aby zasytil vojáky a ty nepomřeli hlady. A ted ho staví Rama na úroven olivového oleje :pocitac: .Taky je přece vyroben z přírodních zdrojů :zed: .Jako u týhle reklamy se mi otvírá kudla v kapse :cert:.A ještě u Kirry, Skitless, Dobrá máma, Kostíkách, Actimelu atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.7.12 23:20

Já jsem ráda za ty stránky, mají sice ještě dost co vychytavat, ale je to změna k lepšímu a čím větší poptávka po lepsim zboží, tím lepší nabídka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
12.7.12 23:26

@Adriana
Taky bych u reklam vraždila, plus ještě když jsou reklamy k tomu na nepovinná očkování :cert: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
12.7.12 23:29

Holky, nechci zakladatelce nějak kazit diskuzi, ale už je tu jedna podobná. Ode mě :oops: :mrgreen:.Tímto vás tam všechny zvu :kytka:. https://www.emimino.cz/…onky-103975/
A další info o s. ačkách najdete na Peklo na talíři a A dost!!.Pak jsou super knížky Doba jedová, Doba jedová 2 a Šokující pravda o potravinách. Pak jsou super stránky chemie v jídle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
12.7.12 23:30

My hlavně kupujeme pořád ty stejný věci dokola, asi nemáme odvahu kupovat neosvědčený potraviny.. zatím malou kojím, takže nám spřítelem to stačí být na šunce ( Dulano nebo Leco), másle a pomazánkovým másle, eidamu a to je náš stálej základ v lednici. Obohacujeme to domácíma vajíčkama, čerstvým lososem z makra, masem od řezníka. Až bude malá větší abudu muset být v jídle trochu kreativnější, neím nevím, nejsem žádná extra kuchařka nebo hospodyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
12.7.12 23:31

@Hellísek
Jo ty jsou taky výborný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
12.7.12 23:34

@Adriana Já tu diskusi čtu, jsou tam moc zajímavý věci, i jsem napsala jeden přísěvek, ale pak jsem to vzdala, jste tam všechny takoví erudovaný, vzdělaný a já si oproti vám přišla jako úplnej blb :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
12.7.12 23:37

@Melysa
Neblbni, já jsem taky blb :pankac:, jen tam házim moudra co mám načtený z knížek. Pojd mezi nás, víc hlav víc ví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
12.7.12 23:40

No nevím, se teď dívám na ten svůj pravopis, bych asi neměla psát ani sem, to je konec, po té mateřské nastoupím zpět na základku :lol: takže má hkava neví nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
12.7.12 23:42

@Gina108 Jo, to Tesco v Kladně je humus, byla jsem tam asi 2× a stačilo mi to :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
12.7.12 23:42

Já třeba chápu, že po mojí babičce nemůžu chtít, aby studovala obsah potravin, leda by chodila nakupovat s lupou a křeslem, aby odpočla, ale z mých kamarádek a známých to skoro nikdo neřeší! Nemám si ani s kým zanadávat! kromě mamky, ta je na to pes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
12.7.12 23:43
:mrgreen: tak příště…
@Gladys píše:
@brisco myslím, že stačilo ukázat na plíseň a imitovat zvracení, pochopil by i Francouz :mrgreen:
Já jsem přestala téměř nakupovat v naší Bille, když jsem tam jednou stála nad bramborama a chtěla nabrat a cítím plíseň. Tak nic, jdu vedle, tam cibule, která prakticky tekla :poblion: Tak jsem se nas. ala, protože tohle mám jako dávat dětem, shnilé a plesnivé? Chodím do Lidlu, taky to nejsou nějací svatoušci, ale aspoň mají slušnou zeleninu a ovoce :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
12.7.12 23:43

My nakupujeme nejvíc v Lidlu a z uzenin jenom kvalitní šunku :pankac: Jinak ještě nakupujeme v Globusu a ve Sparu a tyhle obchody vyšly dobře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
12.7.12 23:45
@Adriana píše:
@Gladys
Já máslo nemusím, ale jsem ochotná ho tolerovat.Ale margarýn byl vynalezen za války, kdy byl hlad aby zasytil vojáky a ty nepomřeli hlady. A ted ho staví Rama na úroven olivového oleje :pocitac: .Taky je přece vyroben z přírodních zdrojů :zed: .Jako u týhle reklamy se mi otvírá kudla v kapse :cert:.A ještě u Kirry, Skitless, Dobrá máma, Kostíkách, Actimelu atd…

Tak ta reklama na Ramu mi taky pije krev, nechápu, jak si vůbec můžou dovolit jí přirovnávat k olivovému oleji :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
12.7.12 23:56
@Gladys píše:
Já nevím, ale třeba u nějakých vajíček byla uvedená závada, že je silně znečištěná skořápka :nevim: Když si vytáhnu domácí vejce slepici zpod zadku, tak bude taky znečištěné a budu moct básnit, že mám domácí vajíčka :nevim:
Nebo tam byl sýr, který jsem asi dvakrát koupila eidam tuším Zlatý bloček. Uvádějí plíseň viditelnou okem, žádnou plíseň jsem nezahlédla, zřejmě byla nějak kontaminovaná část výrobků, plíseň vznikne spíš špatným skladováním či nevhodným obalem :nevim:
Existuje fůra potravin, které neměli spatřit světlo světa, přesto si na něm vesele existují a pokud na obalu pravdivě říkají, co jsou a co obsahují, tak se tam neoctnou, přitom to jsou stejné hnusy nekvalitní…

Souhlasim s tebou, tohle mi prijde uhozeny, jako ano nebezpecnym eckum se snazim vyhybat, ale najdou jednou plesnivy syr a uz jsou spatne vsechny 8o, no nic dale se budu ridit svym selskym rozumem ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí