Potraviny na pranýři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
14.7.12 22:45

@strace To je fakt, narazili jsme holt na osobní přesvědčení a to holt tahlke diskuze nezmění. :kytka:
Tak radši se budem bavit dál, na co si dávat bacha při nákupech potravin, to je pořád na hodně dlouhou diskuzi, bohužel :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
15.7.12 07:29

Holky nehadejte se :kytka: at si to kazdej dela jak chce. Ted alespon vite ze se mate koukat jestli vam tam Gina nebo rybana neudelaly diru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.7.12 07:30
@strace píše:
Já bych chápala, kdybyste si to maso propíchly za pokladnou po zaplacení. Pak, pokud smrdí, si ho jděte reklamovat a kupte si nový.Ještě jednou se zeptám @RyBANA. Ty jsi tedy s propíchlým obalem byla za prodavačem, řekla jsi, že jsi ten obal propíchla a že maso smrdí?

Ano byla. V Tescu jen jednou, to už jsem psala, jak to dopadlo. V Albertu v naší městské části se mi stane zřídka kdy, že je maso smradlavé - a tam, po zkušenostech s prodávajícími, bych si nenechala možnost sprdnutí dotyčných ujít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.7.12 07:37

A Gina má pravdu, je to furt dokola, takže končím s vysvětlováním. Někdo nedává přednost vycházejícím ve dveřích (to zase omezuje šíleně mě), někdo vyměňuje obsah zboží za jiný, někdo krade vajíčka (to jsem četla tady někde :mrgreen: ), někdo krade „jen“ magnety v Kostíkách a někdo holt propíchne obal masa, aby zjistil, jestli si ho v klidu může koupit nebo ne…

Když se hrabete v zelenině či ovoci mezi zkaženými např. broskvemi, tak taky vybíráte ty nezkažené. Co když jednu zkaženou natočíte pěknou stranu a nějaký chudák si ji pak koupí…ne to už je jen vtip. Mě to prostě přijde normální, jako přijde normální někomu jinému zas něco jiného 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.7.12 10:09

Ja pravidelne kradu pulku housky :mrgreen:

propichovani masa teda taky neni muj styl a ja jsem to pako, co by si toho mozna ani nevsimlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
15.7.12 10:57

Ja vcera omylem v bille ukradla basu plzni:D zapomnela jsem ze je mam ve spod kosiku na tom nosici. Mela jsem obrovskej nakup za 5500kc a ty plzne jsem zapomnela vylozit:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.7.12 11:32

@Janichka :mrgreen: …to nekoukaj do kosiku? Tady docela skenujou.

ja obcas provezu susenku, ktera zapadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
16.7.12 19:30

Dětská paštika pochoutka : maso z vepřových hlav… teď se mi udělalo blbě, „dětské“ výrobky jsou největší svinstvo snad :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
16.7.12 22:12

http://www.potravinynapranyri.cz/Detail.aspx?… Tohle je jasný klamání spotřebitele. Podle názvu by to totiž mělo být vyrobeno z dětí, ale prý je to z drůbežího. Parchanti :-)

• Citovat
  • Upravit
23847
16.7.12 23:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.7.12 23:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
17.7.12 07:47

Jak to neni z deti tak to nechcu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.7.12 18:35

Tak dneska by se měl ten web řešit na prime ve zprávách, prodejce to prý poškozuje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ELLA.44
17.7.12 19:23

Potraviy na pranýři

Když se má občan dozvědět pravdu, tak na Seznamu nejde otevřít „POTRAVINY NA PRANÝŘI“.Proč se výrobci potravin bojí, že budou jejich výrobky „pranýřované“??? Kdyby vyráběli potraviny podle normy, tak bychom nejedli takové blafy, co se nyní( po roce 1989) prodávají!!! Bohužel, žádné výrobní normy nyní nejsou!!! :cert: :cert: :cert: :! :! :!

• Citovat
  • Upravit
23847
18.7.12 00:23
@ivana-domca píše:
Tak dneska by se měl ten web řešit na prime ve zprávách, prodejce to prý poškozuje :cert:

A co tam řešili, nekoukala jsem na zprávy a nechce se mi hledat. A že ty kurwy prodejci poškozujou nás jako spotřebitele, to jim jako nevadí? :cert: Od toho ten web je, ne, jako zbraň spotřebitelů.

A zrovna kouám na mlýnek Kotany se skořicí a cukrem, okolo kterýho chodím jak mlsná kočka, ale bylo mi blbý utratit prachy za takovou číčovinku zbytečnou. No tak si nechám zajít chuť namelou tam do toho místo cukru kusy plastu :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí