Domácí holubi a roztoči

232
15.12.14 19:57

domácí holubi a roztoči

Krásný večer přeji. Dcera je silný alergik na roztoče a soused chová na zahradě holuby.Na alergu mi dr. řekla, že holubi jsou továrna na roztoče. Sedí nám neustále na střeše. No ale soused tvrdí, že je doktorka vadná, protože domácí holubi roztoče nemají :nevim:,že on je koupe, jsou čistotní a vše poctivě dezinfikuje, takže zkrátka řečeno, jeho holubi 100% roztoče nemají. Nosiči jsou prý holubi z města :mrgreen: Tak nevím, má pravdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
524
15.12.14 20:04

Tak to neporadím ale dost by mě zajímalo jak se koupou holubi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
15.12.14 20:05

@bronvinek Nemá, roztoče mají…a nejenom je, ale asi s tím nic nenaděláš. Pokud se takto chová, tak je asi pryč nedá ani kvůli zdraví dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
15.12.14 20:05

To bude jak s tema blechama…jsou psiii, ty na cloveka nejdou :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
15.12.14 20:06

Jasně, že roztoče mají. Ale jsou venku, to byste musela odstranit všechny psy, kočky… Hlavně, abyste vyloučili alergeny v domácnosti (peřiny, čalouněný nábytek, koberce, záclony…) a samozřejmě závadná domácí zvířata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
15.12.14 20:06

@Jarr no já jsem si hned představila, jak je naloží do bublinkové lázně. Podle mně bere koupání jako vycachtání v misce na vodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
15.12.14 20:08
@bronvinek píše:
@Jarr no já jsem si hned představila, jak je naloží do bublinkové lázně. Podle mně bere koupání jako vycachtání v misce na vodu :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
15.12.14 20:09

@blecha72 doma to máme ošéfované. Dr. řekla, že stačí, jak máme otevřené okna a když je máme na parapetu a na střeše, že se nám ti roztoči dostanou i dovnitř :nevim: Dcera má i mnoho dalších alergií i potravinových, ale mně zajímalo, jestli jsou domácí holubi bezroztočoví, tak jak on tvrdí, protože jsem si připadala jako blbec, který nic neví. My doma zvířata žádná nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
15.12.14 20:12
@bronvinek píše:
@blecha72 doma to máme ošéfované. Dr. řekla, že stačí, jak máme otevřené okna a když je máme na parapetu a na střeše, že se nám ti roztoči dostanou i dovnitř :nevim: Dcera má i mnoho dalších alergií i potravinových, ale mně zajímalo, jestli jsou domácí holubi bezroztočoví, tak jak on tvrdí, protože jsem si připadala jako blbec, který nic neví. My doma zvířata žádná nemáme

Ale na okno vám mohou sedat i jiní ptáci. Jasně, že soused kecá, ale přála bych vám na týden ty naše :mrgreen: Všude je něco. Vy jej nemůžete omezovat v chovu holubů. Mně by spíš vadily výkaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
15.12.14 20:12

@BaMaK to teda nedá. Teď zjistili alergii na roztoče i jeho vnukovi, tak bouchá jak papiňák, že doktoři jsou blbí apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
15.12.14 20:14

@Dice jo jo, přesně tak a jak jsem od nich měla krásně okousané nohy, když si ze mně udělali autobus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
15.12.14 20:17
@blecha72 píše:
Ale na okno vám mohou sedat i jiní ptáci. Jasně, že soused kecá, ale přála bych vám na týden ty naše :mrgreen: Všude je něco. Vy jej nemůžete omezovat v chovu holubů. Mně by spíš vadily výkaly.

Já to všechno beru, všude je něco, to by jsme museli chodit s kyslíkovou maskou na hrbu, aby jsme dýchali „čistý vzduch“,ale mně se jednalo o princip, že prostě všichni si myslí, že my mladí ničemu nerozumíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
15.12.14 20:19

@bronvinek Můj manžel pravidelně vybuchuje jak papiňák, když „mrzne“ pod antialergenní přikrývkou, když já jsem do výbavy dostala peřiny z husího peří a ovčí vlny z domácího chovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
15.12.14 20:21
@bronvinek píše:
Já to všechno beru, všude je něco, to by jsme museli chodit s kyslíkovou maskou na hrbu, aby jsme dýchali „čistý vzduch“,ale mně se jednalo o princip, že prostě všichni si myslí, že my mladí ničemu nerozumíme..

Oni ti staří ani žádné alergie neřešili. My jsme se sestrou obě alergické, přišly jsme na to v dospělosti. A jelikož je alergie dědičná, je jasné, proč naši celý život kašlali a smrkali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
15.12.14 20:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat