Suchá kůže na hlavě - až hnis

115
8.12.14 13:36

suchá kuže- až hni

Dobrý den,

Potřebovala bych poradit. Před půl rokem jsem si preventivně myla hlavu paranitem (proti vším) a od te doby mám hodně suchou kuži na hlavě..lupy o velikosti 1 cm.Je to šílene-mám tmavé clasy, tak jsem zkusila už vše. ruzné šampony z lekarny proti lupum atd. Nic nepomohlo. doktorka mi doporucila hermankový roztok, ale tež mi nepomohl.
Teď se mi za ušima ve vlasech začala kůže mokvat-zapacha hnisavě (zarudlý flek).Už si nevím rady…máte s tímto nekdo zkušenosti?

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
288
8.12.14 13:42

To by mohla byt lupénka nebo seboroa, ale v pokročilém stavu, hned bych mazala na kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
8.12.14 13:45

Mam takovou starsi pani doktorku na koznim…a ta mi neustale doporucuje jen bylinky a nepomahaji mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
8.12.14 13:47

Vyměnit starou za novou, bylinky jsou fajn, ale jen když pomůžou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
8.12.14 13:55

Jít k jiné doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
8.12.14 13:57

@Medvídek19 muj ex s tim mel problem a tomu zas poradili mit hlavu glycerinovym mydlem a nejake oplachy z bylinek, to ale uz nefim z jakych :oops:
asi si spis najdi nejakou jinou kozni lekarku, dle toho co popisujes uz asi prirodni lecba nezabere. kdyz si vzpomenu na tu bylinku, jeste napisu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
8.12.14 14:16

Něco podobného jsem měla také a byl to ekzém. Doktorka mi napsala nějaké bílé mléko a od té doby se to už neukázalo! Šlo bych také za doktorkou!

• Citovat
  • Upravit
12550
8.12.14 15:33

Zkusila bych šampon Nizoral, kdysi mi moc pomohl na mokvavý ekzém ve vlasech :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek