Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Krájela jsi je v ruce, nebo takovým tím kráječem? Já ho mám doma ještě po rodičích, tak přemýšlím, jestli ho mám vytáhnout.
Ručne a bylo to raz dva…i kdybych ho mela, tak ho asi nevytahnu, prislo by mi to zbytecne potom myt ![]()
Tak chlap dneska prisel rano z prace a porucil si na obed zase neco s hranolkama, tak mely opravdu uspech ![]()
@alsem
U nás to zase zafungovalo jak inspirace, tahle diskuse, takže dneska je dělám taky. ![]()
Domácí hranolky jsou skvělé, já je tedy olejem určitě nepolévám, jen lehce posolím. Skvělou alternativou jsou 123 hranolky McCain, jsou dokonce na seznamu produktů vím, co jím
Ale hlavně jsem postupem času zjistila, že tak dobrou bramborovou chuť nemají domácí hranolky ani když brambory nakoupím na trhu :-/ Takže za mě palec nahoru. Dokonce je teď akce po celé ČR na jejich ochutnávky - tedy jen pátek a sobota. Ale je to skvělý nápad. Dostanete kornoutek právě z trouby vytažených hranolek!
Určitě domácí hranolky jsou dobré ale já teď poslední dobou ujíždím na těhle :
http://www.mccain.cz/…23_fristyle/
zkuste to jsou fakt super.
Pokud nemáte čas na domácí, vřele doporučuji zkusit 123 od mccain, jsou úžasně křupavé a mají plnou bramborovou chuť. Bohužel mám pocit, že pokud nemám brambory od farmáře, tak takové dobré chuti nedocílím ani když dělám hranolky domácí, z kupovaných brambor.