Domácí hranolky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14079
13.6.12 05:53

Krájela jsi je v ruce, nebo takovým tím kráječem? Já ho mám doma ještě po rodičích, tak přemýšlím, jestli ho mám vytáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
13.6.12 08:43

Ručne a bylo to raz dva…i kdybych ho mela, tak ho asi nevytahnu, prislo by mi to zbytecne potom myt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
13.6.12 12:24

Tak chlap dneska prisel rano z prace a porucil si na obed zase neco s hranolkama, tak mely opravdu uspech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.6.12 13:18

@alsem
:mrgreen: U nás to zase zafungovalo jak inspirace, tahle diskuse, takže dneska je dělám taky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
27.11.13 13:01

Domácí hranolky jsou skvělé, já je tedy olejem určitě nepolévám, jen lehce posolím. Skvělou alternativou jsou 123 hranolky McCain, jsou dokonce na seznamu produktů vím, co jím :) Ale hlavně jsem postupem času zjistila, že tak dobrou bramborovou chuť nemají domácí hranolky ani když brambory nakoupím na trhu :-/ Takže za mě palec nahoru. Dokonce je teď akce po celé ČR na jejich ochutnávky - tedy jen pátek a sobota. Ale je to skvělý nápad. Dostanete kornoutek právě z trouby vytažených hranolek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.1.14 20:51

HRANOLKY.

Určitě domácí hranolky jsou dobré ale já teď poslední dobou ujíždím na těhle :
 http://www.mccain.cz/…23_fristyle/

zkuste to jsou fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
21.1.14 12:30

Pokud nemáte čas na domácí, vřele doporučuji zkusit 123 od mccain, jsou úžasně křupavé a mají plnou bramborovou chuť. Bohužel mám pocit, že pokud nemám brambory od farmáře, tak takové dobré chuti nedocílím ani když dělám hranolky domácí, z kupovaných brambor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí