Domácí jogurt - uchování

Katerina38
15.11.13 21:10

domácí jogurt -uchování

Holky, prosím do čeho dáváte domácí jogurt a čím ho dětem dochucujete? děkuju :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13714
15.11.13 21:16

Do lednice ve sklenkách z jogurtovače, případně stejně velkých skleniček od nějakých marmelád a dochucujeme domácí marmeládou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
15.11.13 21:25
@Virginia píše:
Do lednice ve sklenkách z jogurtovače, případně stejně velkých skleniček od nějakých marmelád a dochucujeme domácí marmeládou.

Tak tak. Sklenky z jogurtovace jsou temer totozne sklenkam od presnidavek hello, co jsou sroubovaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
15.11.13 21:59

Jogurt mám ve skleničkách z jogurtovače, dochucujeme domácí marmeládou, na sklonku léta to bylo ještě čerstvé ovoce. Mamka mi radila do bílého jogurtu dát mák, prý je to velice chutné, ale ještě jsem to nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
15.11.13 22:01

Mám to ve skleničkách od Hello, nebo třeba od jihočeslých jogurtů. a dětem podávám půl napůl, tebo 2/3 :1/3 s ovocnou přesnídávkou bez cukru, tak to mají nejradši kluci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
15.11.13 22:29

Mám ho ve skleničkách z jogurtovače. Ochucuju domácí marmeládkou, ořechama… Zkoušela jsem dávat marmeládu přímo na dno skleniček, ale jogurt pak vydrří kratší dobu. Lepší je ochutit až před konzumací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina38
20.11.13 08:28

@slavuska1 ahoj prosím tě, můžeš mi napsat přesný popis jak a z čeho jogurt děláš? moc prosím

• Citovat
  • Upravit
31672
20.11.13 10:37
@Katerina38 píše:
@slavuska1 ahoj prosím tě, můžeš mi napsat přesný popis jak a z čeho jogurt děláš? moc prosím

mléko z chlaďáku(litr)(ne to trvanlivé co nepotřebuje lednici), ohřeju na cca 40 stupňů, ta teplota je důležitá, pokud to bude míň, tak se ty bakterie nepomnoží, pokud víc, tak taky ne, protože je to horko zabije. Teploměr nemám, ale mlíko musí být teplé, když do něj zkusím dát prst, dost příjemně teplé, ale ne horké. Vyklopím do něj 1 kvalitní jogurt, nejlíp Hollandii nebo Choceňský. pořádně roizmíchám, přeliju do skleniček( vyjde na 6 skleniček od přesnídávky), a skleničky dám do postele, a zabalím do peřin. Za 4-6 jogurt je hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí