Domácí mazlíčci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
22.6.07 09:10

ahoj , já řeším problém mimi a 2 kočky, resp kočka bych řekla problém nebude, ale kocour je krapet pošuk-odrostlý kotě, a budem v jedné místnosti, tak mě tak napadlo dát prostě na postýlku síť:-) jak jste to řešily Vy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.6.07 09:10

ahoj , já řeším problém mimi a 2 kočky, resp kočka bych řekla problém nebude, ale kocour je krapet pošuk-odrostlý kotě, a budem v jedné místnosti, tak mě tak napadlo dát prostě na postýlku síť:-) jak jste to řešily Vy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.6.07 11:14

Ahoj,tak ja se pridavam ,v bytě 2+kk,3ovčaky ,2 kočky a papouch,sem v 7měsíci astmatik a ještě se my v tehu objevila alergie na psí srst.Nikoho davat pryc nebudu,a nemyslím si že je to je duvod aby ke me chodila socialka.Doufam že mimi alergii nepodedí,ale planujem se behem pul roku prestehovat do baracku ,tak pokud by se u mimi objevila alergie tak by se milovani chlupacci museli prestehovat ven.

• Citovat
  • Upravit
4
25.6.07 15:52

Re: Domácí mazlíčci

Moncie píše:
Ahoj, ráda bych znala Váš názor na domácí mazlíčky a miminko ve 2pokojovém bytě. Máme 2 psy a 3 kočky. Když jsme oznámili radostnou novinu, že „čekáme“ bylo nám řečeno, že musíme dát zvířata pryč, je až se na nás přijde podívat sociálka, dítě nám vezmou. Co to je za blbost??? Nedá se u nás sice „jíst z podlahy“ protože se vždycky nějakej chlup najde, ale dítě přece nemůže vyrůstat ve sterilním prostředí, ne? Jo a to ke každému, komu se narodí mimčo se chodí dívat sociálka??? Díky za Vaše názory a poznatky :)

Ahoj Moncie! Taky právě čekáme miminko, taky máme doma v bytě psa a dokonce jsem ta „zubatá“ ze sociálky :D Můžeš být klidná, na každé dítko se dívat nechodíme a kdo má psa nebo kočky už vůbec ne, protože bychom se uběhaly! :roll: Maximálně jde o maminky, které neuvedly otce do rodného listu a jde spíš o to, že přicházíme s nabídkou pomoci. Abysme přišly, musely by chodit anonymy nebo zpráva od dětského doktora nebo ze školky..... Neboj, to jsou pěkný kecy a jenom tě strašej!!! :evil: Zdravím a přeju hodně radosti s mimčem!!! Ahoj Zůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.7.07 19:14

Ahojky, my máme byt teda větší, 4+kk, ale taky tady s námi bydlí dva pejsci - čubina je maličká, asi 9 kg, pes je trochu větší, kolem 35 kg:o) Ani jednoho nebudeme dávat pryč, to nás ani nenapadlo, akorát jsme si pořídili větší auto, abychom se tam všichni vešli:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí