Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, nemáte někdo prosím zkušennosti s barvou na melír z drogerie, která by chytila stejně jako od kadeřníka?? Poslední dobou to mám špatné s hlídáním dcerky, a tak by bylo lepší jít k nějaké kamarádce, která by mi to mohla naplácat doma. Děkuji za rady ![]()
Kámoška kadeřnice mi dělala melíry tím odbarvovačem na melíry z drogerky a dobrý
a to jsem hodně tmavá hnědovláska…
Ahoj,
mě ségra patlala odbarvovačem od Palette a vyšlo to docela hezky.Bylo to číslo 320:
http://www.palette.cz/…zesvetlovac/
A koukám, že mají i intenzivnější:
http://www.palette.cz/…iny-palette/
Přeju hodně štěstí s barvením ![]()
Ahoj já mám moc dobrou zkušenost s melírem Londa, měla jsem kdysi od Palette ale to mi nechytlo a Londa pokud nemáš moc tmavý podklad, tak chytá až do bíla ![]()
Já mám podklad dost světlý, chodím na melíry už 11let k jednomu kadeřníkovi, teď to je bohužel horší s časem ![]()
@Gegina11 píše:
Já mám podklad dost světlý, chodím na melíry už 11let k jednomu kadeřníkovi, teď to je bohužel horší s časem
Zkus koupit tu Londu melír, je v modrém obalu, s takovou ženskou na obalu co ma promelírované háro :
konzistence normálně zmodrá tak se toho nelekni a chytá to opravdu moc dobře, teda aspoň mi, a to mám tmavý podklad ![]()
Ahoj, dá se použít tento melír i na barvené vlasy? např. že si jeden den dám barvu a třeba druhý den melír?
Ahoj.jsem kadernice. zalezi, jakou mas svou prirodni barvu. staci koupit melirovaci prasek v drogerce a pokud mas svetlejsi vlasy, tak ne 12%peroxid, ale staci 9.pokud jsi hodne svetla, tak 6%
Pardon, az ted jsem si vsimla noveho dotazu:-)tak urcite je lepsi pockat treba 14dmi, az se barva vymeje. melir spatne chyta na barvou nasycene vlasy. nejlepsi je, jak se to dela k kadernictvi. nanest melir a barvu zaroven, pokud mas nekoho kdo to umi. nejdriv se udela melir a to co zbyde okolo, se nabarvi barvou
Moje přírodní barva je špinavá blond, minulý rok jsem si nabarvila vlasy na kaštanovou a ještě pořád moje vlasy jeví známky barvy, i když na obale bylo, že se smeje za 24 umytí
. Už mi to odrostlo a chci si nabarvit na kakaovou barvu a na to dát melír. Takže podle vás je nejlepší to nanést najednou? nebo je m ožné tedy barvu nanést a za 14 dní dát melír? Děkuji moc! ![]()
@Pettule69 píše:
Zkus koupit tu Londu melír, je v modrém obalu, s takovou ženskou na obalu co ma promelírované háro :![]()
konzistence normálně zmodrá tak se toho nelekni a chytá to opravdu moc dobře, teda aspoň mi, a to mám tmavý podklad
Dobrý den, mohu se zeptat, jak dlouho je potřeba mít tu Londu na vlasech? Konzistence byla víc prášková poté na vlasech a dala jsem tam jen jednu tu tubičku s práškem
, mám špinavou blond a neudělalo to nic, děkuji za radu.
Taky mam dotaz a nechci zakladat novou diskuzi…
Muze se ten Londa melir hodit na cely haro jako treba barva? Normalne davam blond c10 od palete, ale vzhledem k tomu ze pred tim jdem 8 let barvila tmave hnedou, tak konce mam porad do zrzava a kamaradka mi poradila ze prave ten melir by to stahnul lip.Tak se ptam na vase zkusenosti. ![]()
Tez pouzivam modrou Londu, chyta skvele, jen se musi nechat na vlasech zaschnout a pak az smyt