Kulma - efekt jen 10 minut

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6945
28.6.12 13:09

kulma

Ahojky holky, dneska jsem po dlouhé době použila kulmu od ETY, abych byla parádnice, ale jaké moje překvapení, kdyžmě to vydrželo jenom 10 minut, vlasy mám pod prsa, nevím jestli dělám něco špatně nebo ne, ale použila jsem natacky a ty mi drží, faskt nevim :pocitac:.
PS. KULMU MÁM TU NEJOBYČEJNĚJŠÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2248
28.6.12 13:17

Záleží na (ne)poddajnosti tvých vlasů, jak jsou schopny držet tvar (mé si dělají co chtějí, na svatbu jsem měla nejprve natáčky a pak vlnky kónickou kulmou, drželo to jak přibité), na výkonu kulmy (je jasné že pokud máš nějakou obyč mrchu která žhaví jen tak aby se neřeklo, moc to držet nebude), tloušťce natáčených pramínků a samozřejmě na přípravcích. Před kulmováním je dobré dát na vlasy něco, co je před takovým žárem aspoň trochu ochrání, existují i přípravky, které vlasy chrání a zároveň je dělají tvárnější a výsledek podle potřeby přelakovat lakem, který nelepí a nezatěžuje, ať ti to neplihne.
Tlumočím rady své kadeřnice, mé vlasy jsou opravdu strašné co se poddajnosti týče a i kvůli tomu se do kumování moc nehrnu, maximálně jednou za půl roku.
Ještě mi hodně pomáhá umýt si vlasy a na vrcholku hlavy udělat jeden nebo dva volnější zmuchlané drdoly. Spím s tím do rána, pokud to neuschne tak vysuším, rozpustím, prohrábnu rukama a mám vlny jak po trvalé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.6.12 13:21
@Kajuli píše:
Záleží na (ne)poddajnosti tvých vlasů, jak jsou schopny držet tvar (mé si dělají co chtějí, na svatbu jsem měla nejprve natáčky a pak vlnky kónickou kulmou, drželo to jak přibité), na výkonu kulmy (je jasné že pokud máš nějakou obyč mrchu která žhaví jen tak aby se neřeklo, moc to držet nebude), tloušťce natáčených pramínků a samozřejmě na přípravcích. Před kulmováním je dobré dát na vlasy něco, co je před takovým žárem aspoň trochu ochrání, existují i přípravky, které vlasy chrání a zároveň je dělají tvárnější a výsledek podle potřeby přelakovat lakem, který nelepí a nezatěžuje, ať ti to neplihne.
Tlumočím rady své kadeřnice, mé vlasy jsou opravdu strašné co se poddajnosti týče a i kvůli tomu se do kumování moc nehrnu, maximálně jednou za půl roku.
Ještě mi hodně pomáhá umýt si vlasy a na vrcholku hlavy udělat jeden nebo dva volnější zmuchlané drdoly. Spím s tím do rána, pokud to neuschne tak vysuším, rozpustím, prohrábnu rukama a mám vlny jak po trvalé :palec:
no mám kulmu za 200,ale je pravda, že jsou moje vlas ytakový tvrdší :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
28.6.12 14:08

Holky, poradíte mi prosím, jak se přesně jmenuje ta kulma, co natáčí vlasy tak, že to vypadá jak po copánkách. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
28.6.12 14:24
  • Citovat
  • Upravit
46867
28.6.12 14:59

Musiiis lakovaaat :mrgreen: :palec:, hodne lakovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
29.6.12 11:33

@tumpach
mě to taky nevydrží déle než 10 minut :roll:, mám hodně jemné vlasy, kulmu ani nevím za kolik, ale je to jedna z těch levnějších. Tužidlo nebo lak efekt prodlouží, ale zase mám po nich hned mastné vlasy.
Nejdéle mi vlny vydržely po nahřívacích natáčkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.12 16:08

Holky mám přesně ten samý problém! Lakovat můžu jako blázen a vlny padnou nejpozději do hodiny :( a to jsem si koupila poměrně drahou kulmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
9.7.12 16:11
@Weru píše:
Musiiis lakovaaat :mrgreen: :palec:, hodne lakovat ;)

A po umytí dát tužidlo, pak by to držet mělo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast