Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky nemate tip na super vodeodolnou řasenku? K mori?
Co se mi zarucene nerozmaze?
No ze zkušenosti, nerozmaže se ti skoro žádná z klasické drogerky (loreal, max factor, maybelline, miss sporty…) ale ani jedna nemaluje hezky
jsou naprosto šílený
a z drahých (dior…) to samý.
Takže za mě kup si nějakou kolem 150Kc, sluzbu udělá ale počítej s tím že ty řasy fakt nebudou co po normální ![]()
Já měla na svatbu maybelin a vydržela a to sem fakt byla hodně dojatá a uplakaná.
Používám od Oriflamu.Jsem s ní fakt spokojená.Maluje moc hezky,nerozmaže se.Vydržela min.rok u moře i před dvěma lety při porodu.
http://cz.oriflame.com/…detail.jhtml?…
@Nika87 píše:
@lucineeccka Jj, tuhle rasenku muzu jenom doporucit
Já taky ![]()
@Lane píše:
Ta oriflame i k moři?
jj, měla jsem ji u moře a žádný problém nebyl. Vždy držela naprosto dokonale a dělá i hezké řasy, takže fakt doporučuju.
ted delaj vodeodolnou i 2000 Calories od Max Factoru a ta je jako normalni super. K mori ju planuju koupit. Tak ju vyzkousej a dej mi vedet ![]()
@Oter píše:
jj, měla jsem ji u moře a žádný problém nebyl. Vždy držela naprosto dokonale a dělá i hezké řasy, takže fakt doporučuju.
tak tak ![]()
@martek01 píše:
ted delaj vodeodolnou i 2000 Calories od Max Factoru a ta je jako normalni super. K mori ju planuju koupit. Tak ju vyzkousej a dej mi vedet
No právě tu jsem koupila na svatbu a je naprosto šílená vůbec nemaluje takže za mě tu fakt ne!! Jinak řasenku používám hlavně 2000 ale ta voděodolná je otřesná a měli jsme od nich 2 typy ![]()
Tak já používám po vyzoušení xx řasenek na trhu řasenku Bourjois Řasenka Volume Glamour MAX Waterproof TUTO
Vydrží opravdu dlouho, i po celém dni stráveném u vody, potápění apod. Navíc jsou řady fakt krásně husté a dlouhé, a co je pro mě důležité vůbec se nedrolí, nedráždí oči ![]()
Bourjois – http://www.obchod-kosmetika.cz/…f-12-ml.html. Fakt naprosto odolná, až je problém ji odlíčit
A vůbec nedělá cucky.
@Dice píše:
No právě tu jsem koupila na svatbu a je naprosto šílená vůbec nemaluje takže za mě tu fakt ne!! Jinak řasenku používám hlavně 2000 ale ta voděodolná je otřesná a měli jsme od nich 2 typy
diky za zkusenost, koupim jinou ![]()
Zdravím, mám vyzkoušenou u moře voděodolnou Bourjois - hezky malovala a vůbec se nerozmazávala! ![]()