Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Catus Hmmm, tak to jsem slyšet nechtěla. Aspoň jsem ji koupila za 150 v akci, když už nic… A jakou používáš teď?
@blogerkaBianka píše:
A není třeba prošla doba spotřeby?
To jsem hledala a nenašla…
@avm3 píše:
@Catus Hmmm, tak to jsem slyšet nechtěla. Aspoň jsem ji koupila za 150 v akci, když už nic… A jakou používáš teď?
Používám normální, voděodolné mi dráždí oči
Mám oblíbenou od Astoru, tu zlatou.
Za mě rozhodně „Get big lashes“ od Essence. Cenově je nízká a opravdu vydrží, na mých očích vydržela potápění bez problémů a navíc zvládla vydržet i víc jak 24hodin bez jakéhokoliv pohnutí. Přesnou cenu nevím, ale na to, že je od essence, což není příliž kvalitní značka, tak je vážně úžasná! ![]()
Ahoj, oživuji
spokojena jsem s maybeline tou žlutou, ale hodně brzo je taková tuhá a nedělá pěkný řasy. Ze začátku super, po chvíli zhoustne a dělá velkou vrstvu. Mate někdo nějaký typ? Astor, rimmel a dermacol mi nevyhovuje. Dekuji a hezky den
@MilijonDolarBejby Taky už hledám leta. Měla jsem Max Factor 2000 calorie. Nehnula se, byla výborná, ale štípali mě z ní oči. Prvně jsem si myslela, že je to nějaká alergie, až jsem četla test těchto řasenek a tam to bylo, tak mi to došlo ![]()
Já mám teda Dermacol a jsem smířená s tím, že mám trošku žmolečky, ale už vím, jak táhnout, aby se skoro nedělaly.
@Aries6 píše:dnes jsem prubla loreal a dobry, tak uvidíme za par dni, jak to s ni půjde.. Odličování a tak
@MilijonDolarBejby Taky už hledám leta. Měla jsem Max Factor 2000 calorie. Nehnula se, byla výborná, ale štípali mě z ní oči. Prvně jsem si myslela, že je to nějaká alergie, až jsem četla test těchto řasenek a tam to bylo, tak mi to došlo
Já mám teda Dermacol a jsem smířená s tím, že mám trošku žmolečky, ale už vím, jak táhnout, aby se skoro nedělaly.
@MilijonDolarBejby píše:
dnes jsem prubla loreal a dobry, tak uvidíme za par dni, jak to s ni půjde.. Odličování a tak
Dík za tip, uložím si ho do hlavy ![]()
Ahoj holky, taky pátrám po dobré řasence k moři, aby oči zvýraznila, ve vodě držela a odolala dětskému cákání, ale zároveň šla dobře odlíčit. Máte ještě někdo tip?