Opalovací krém, který neštípe v očích

1419
25.6.12 11:56

Opalovací krém, který neštípe v očích

Ahoj, malému jsem koupila krém Sebamed(ten je celkem v pohodě) a Astrid, který šíleně štípe v očích. Máme problém ten, že když mu namažu ruce a pak si mne oči, dostane se krém do očí a pak to ani nejde vypláchnout. Tak zkusím ještě Daylong, ale znáte ještě nějaký jiný? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
25.6.12 11:59

Tak mu nemaž ruce, jen po zápěstí. Mne si oči prdstama, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
25.6.12 12:14

Taky nemažeme prsty- opalovací krém by se do očí neměl dostat- je to tam výslovně napsáno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
25.6.12 12:17

Při čtení nápisu mě napadlo že nemáš mazat oči :lol: Takhle už tu padlo že ho namaž jen po zápěstí, já taky nemažu prstíky

• Citovat
  • Upravit
1419
25.6.12 12:20

Mne si zápěstím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
25.6.12 12:20
@nikol.ondrášovka píše:
Při čtení nápisu mě napadlo že nemáš mazat oči :lol: Takhle už tu padlo že ho namaž jen po zápěstí, já taky nemažu prstíky

Ne, oči mu nemažu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
25.6.12 12:24

@Evulec já vím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1419
25.6.12 12:26

Právě, že ruce jsou pořád venku že, taky je má nejopálenější, proto musím mazat. Ten Daylong zkusím, jsou na něj dobré recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10979
25.6.12 12:34

@Evulec Malou mažu BIODERMA Photoderm KID sprej SPF50+ 200ml, si šudlá celou svou hubu včetně očí ručkou, prstíky, zápěstím :mrgreen: a nezdá se mi, že by ji tento opalovací krém štípal, osobně jsem to nezkoušela, ale malá je cíťa, jak ji něco není vhod, tak ječí :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
25.6.12 12:38
@Trojlístek píše:
@Evulec Malou mažu BIODERMA Photoderm KID sprej SPF50+ 200ml, si šudlá celou svou hubu včetně očí ručkou, prstíky, zápěstím :mrgreen: a nezdá se mi, že by ji tento opalovací krém štípal, osobně jsem to nezkoušela, ale malá je cíťa, jak ji něco není vhod, tak ječí :|

Děkuji moc, ono je to fakt nepříjemné, ale mazat ho musím. Zvlášť pak na bazéně, vyjde z vody a už si šmudlá oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3338
25.6.12 12:51

Diky za diskuzi. Resim neco podobneho u dvojcat. Nejdriv jsem premyslela na co jsou alergicky, ze maji posledni dny cervene oci, vadi jim Astrid 50. Jsou po nestovicich, tak je musim hodne mazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
25.6.12 12:55
@2werty píše:
Diky za diskuzi. Resim neco podobneho u dvojcat. Nejdriv jsem premyslela na co jsou alergicky, ze maji posledni dny cervene oci, vadi jim Astrid 50. Jsou po nestovicich, tak je musim hodne mazat.

No ten Astrid je fakt hrozný :zed: Už nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
25.6.12 13:18

My máme Astrid 30, malá měla nedávno zánět v očíčkách, a teď když čtu tuto diskuzi tak mě tak napadá jestli jí to nezpůsobil opalovák!!Mě nenapadllo že by jí štípal do očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí