Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, malému jsem koupila krém Sebamed(ten je celkem v pohodě) a Astrid, který šíleně štípe v očích. Máme problém ten, že když mu namažu ruce a pak si mne oči, dostane se krém do očí a pak to ani nejde vypláchnout. Tak zkusím ještě Daylong, ale znáte ještě nějaký jiný? díky
Taky nemažeme prsty- opalovací krém by se do očí neměl dostat- je to tam výslovně napsáno
Při čtení nápisu mě napadlo že nemáš mazat oči
Takhle už tu padlo že ho namaž jen po zápěstí, já taky nemažu prstíky
@nikol.ondrášovka píše:
Při čtení nápisu mě napadlo že nemáš mazat očiTakhle už tu padlo že ho namaž jen po zápěstí, já taky nemažu prstíky
Ne, oči mu nemažu
![]()
Právě, že ruce jsou pořád venku že, taky je má nejopálenější, proto musím mazat. Ten Daylong zkusím, jsou na něj dobré recenze.
@Evulec Malou mažu BIODERMA Photoderm KID sprej SPF50+ 200ml, si šudlá celou svou hubu včetně očí ručkou, prstíky, zápěstím
a nezdá se mi, že by ji tento opalovací krém štípal, osobně jsem to nezkoušela, ale malá je cíťa, jak ji něco není vhod, tak ječí ![]()
@Trojlístek píše:
@Evulec Malou mažu BIODERMA Photoderm KID sprej SPF50+ 200ml, si šudlá celou svou hubu včetně očí ručkou, prstíky, zápěstíma nezdá se mi, že by ji tento opalovací krém štípal, osobně jsem to nezkoušela, ale malá je cíťa, jak ji něco není vhod, tak ječí
Děkuji moc, ono je to fakt nepříjemné, ale mazat ho musím. Zvlášť pak na bazéně, vyjde z vody a už si šmudlá oči.
Diky za diskuzi. Resim neco podobneho u dvojcat. Nejdriv jsem premyslela na co jsou alergicky, ze maji posledni dny cervene oci, vadi jim Astrid 50. Jsou po nestovicich, tak je musim hodne mazat.
@2werty píše:
Diky za diskuzi. Resim neco podobneho u dvojcat. Nejdriv jsem premyslela na co jsou alergicky, ze maji posledni dny cervene oci, vadi jim Astrid 50. Jsou po nestovicich, tak je musim hodne mazat.
No ten Astrid je fakt hrozný
Už nikdy
My máme Astrid 30, malá měla nedávno zánět v očíčkách, a teď když čtu tuto diskuzi tak mě tak napadá jestli jí to nezpůsobil opalovák!!Mě nenapadllo že by jí štípal do očí.