Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, premejslim o koupi tohodle hrebenu/kartace? nevim jak ho presne nazvat? mel by bejt prej docela zazracnej, ale nevim jestli tomu mam verit a ty 400 za nej dat..nemate nekdo zkusenost, poradite?:-)
predem dekuju:-)
Zkusenost mam a velmi dobrou. Ja i dcery mame docela huste vlnite vlasy a diky nemu mi odpadnul doma rev pri rozcesavani, ja uz se jinym necesu, navic i udrzba je skvela - oplachnu pod vodou a necham uschnout…
Slyším o tom poprvé, hned jsem si to šla vyhledat a tady jsem ho našla za tři stovky… ![]()
@locika píše:
Slyším o tom poprvé, hned jsem si to šla vyhledat a tady jsem ho našla za tři stovky…
Lociko díky za odkaz, maji tam teda bezkonkurenční ceny vlasovych přípravku.
Mimochodem já holkam k Vánocům koupila tu kytičku s miskou na gumičky a kdyz jsem vyzkoušela jak je skvělý tak jsem si ho zakoupila i pro sebe, ovšem za petikilo u me kadernice.
Holky, vidím to poprvé a zaujalo mě to. Pro ty, co mají osobní zkušenost, v čem konkrétně je tak jedinečný? A češe se s tím úplně normálně jak s jiným kartáčem? Co pro člověka, co má hodně kudrnaté vlasy, taky by jste doporučili?
Omlouvam se za mystifikaci ja mam tenhle,hadam ze je to jeho starsi verze
http://www.amazon.co.uk/…dp_image_z_0?…
Edit nejde vlozit obrazek, jmenuje se tangle tamer a je i s rukojeti.
Holky a ten vas je umelohmotnej celej nebo ma dratky ci kov? Ten muj ma na cesaci plose gumu jak klasicke kartace a moc dobre se mi prave neudrzuje v cistote. Asi pujdu do obchodu omrknout ten vas ![]()
Mám tento kartáč taky a můžu doporučit. Kupovala jsem ho proto, že jsem se dočetla, že je možné s ním dobře rozčesávat i mokré vlasy, což teda můžu potvrdit. Mirii, kartáč je celý umělohmotný, vyčesané vlasy z něj jdou dobře odstranit a s čištěním taky není problém. Ze začátku jsem si musela zvykat na ten tvar, přece jen je to něco jiného než kartáč s rukojetí.
@jimo Aha tak ten muj bude asi starsi verze
ja jej mam s rukojeti a s gumou, schvalne se na nej v obchode mrknu
s timhle jsem teda pokojena max co se tyce rozcesavani, ale ta udrzba uplne fajn neni. Proste jak klaiscky kartac na vlasy ![]()
@Kakika píše:
Holky, vidím to poprvé a zaujalo mě to. Pro ty, co mají osobní zkušenost, v čem konkrétně je tak jedinečný? A češe se s tím úplně normálně jak s jiným kartáčem? Co pro člověka, co má hodně kudrnaté vlasy, taky by jste doporučili?
Já teda vůbec netuším, ale moje kadeřnice používá něco podobného, nevím, jestli to třeba není ten samý…a minule jsem tam došla fakt s nerozčesanýma vlasama a ona mi je během pár tahů dala do pořádku, bezbolestně, nechápala jsem…já když mám zacuchané vlasy, tak to fakt stojí za to..
Až tam příště půjdu (v půlce srpna), tak se jí na to schválně zeptám…
Ahojte já jsem si také objednala tangle teezer posílám odkaz :http://www.hairshop.cz/…ialovy-3434/ mám přímo tento a úžasný. Hodně semi cuchaly vlasy, ale ted už nemám problém s rozčesáním
Taky jsem si ho na popud této diskuse koupila
Koupila jsem ho i malé, protože jsme měly problémy s česáním. Teď se nechá učesat a vůbec jí to netahá ![]()
@Vera111 píše:
Taky jsem si ho na popud této diskuse koupilaKoupila jsem ho i malé, protože jsme měly problémy s česáním. Teď se nechá učesat a vůbec jí to netahá
Jojo souhlas u nás doma se s ním češu já pokaždé a sem tam načapám i manžela jak neodolá…asi mu budu muset koupit vlastní ![]()