Jakou voděodolnou řasenku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
179
25.6.12 23:18

Za mě mohu doporučit mary kay - ultimate. Nemají ji přímo uvedenou jako voděodolnou, ale opřežila sprchu i koupání a vůbec se nerozmazala ani neodrolila (jo pak nechci vidět, jak by mi držela ta jejich voděodolná :D :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.8.13 23:30

Ahoj, obnovuji diskuzi. :mavam: Tak co, neobjevila se za ten rok na trhu nějaká super skvělá voděodolná řasenka, která tu není zmíněna?
Nejradši bych s gumovým kartáčkem jako má Maybeline One by one, ten mi děsně vyhovuje. Jo a taky by mohla být nějaká antialergická, mám celkem citlivé oči. Dík předem za další tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. Katchus
2.8.13 23:47

Hlavně nebrat Dermacol :poblion: koupila jsem si ji a sice drží (asi), ale co to udělá za řasy, to jsem ještě neviděla :zed:

• Citovat
  • Upravit
23847
3.8.13 15:34
@nepř. Katchus píše:
Hlavně nebrat Dermacol :poblion: koupila jsem si ji a sice drží (asi), ale co to udělá za řasy, to jsem ještě neviděla :zed:

Díky. Tipy na hnusné řasenky také beru, aspoň člověk ví, co nekupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.8.13 15:34

Tak už jsem si koupila Maybellibe Rocket volume expres :dance: https://www.google.cz/search?…
No prostě to je ona, mého srdce šampióna :palec: :mrgreen: Na krátké a ne moc husté řasy přímo skvělá, neslepuje, nežmolkuje, drží i v bazénu a ve sprše, odlíčit šla dvoufázovým odličovačem od Baley, akorát po prvním odlíčení mi slzely oči, druhý den po odlíčení už bylo vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
22.6.14 15:53

Ahoj :) Obnovuji diskusi…
Chtěla bych se zeptat, kterou z těchto dvou řasenek by jste mi doporučily víc? :think: četla jsem na obě dobré recenze. Nemám husté ani extra dlouhé řasy.
Případně jakou další dobrou(nejlépe drogerkovou) řasenku k moři by jste mi doporučily?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
22.6.14 16:15

@Sivika sama musis vedet jake mas rasy. Podle obrazku tezko vybirat nejlepe videt. Kontroluji kvalitu kartacku i naplne. Nesnasim kdyz vytahnu kartacek a na nem jsou cucky barvy, ty se pak zachytavaji na rasy a to je :poblion:. Nekdo ma rad kartacky klasicke nekdo silikonove. Ja osibne pouzivam klasickou i vodeodolnou rasenku od avonu super shock normal i max (podle akce). A muzu rict luxusni za super cenu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
22.6.14 16:30

@Sonreir Ta rasenka mi sedi taky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
22.6.14 16:52

Za mě jedině Wonderlash od Oriflame, jinou už léta nekupuji :-)

• Citovat
  • Upravit
25161
21.8.14 14:09

Oživuji, i když mimo téma… Koupila jsem si dneska řasenku Dermacol voděodolnou. Používala jsem Max Factor, ale začala mě škrábat v očích, tak jsem chtěla změnu. Ale je to samý žmolek… tak nevím, jestli jsem koupila starou nebo je prostě taková. Jsem fakt zklamaná. Vracet ji nebudu, nemám ani lístek, ale poraďte jestli to mám zkusit něčím naředit. Třeba očníma kapkama?
Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.14 14:12

Za mě rozhodně doporučuju buď od essence Get big lashes, watterproof. Je to taková modrá s tlustým kartáčkem a drží jako klíště, při tom ji odličovák na voděodolné v pohodě odlíčí. A tato mě vážně překvapila.. Myslela jsem, že když je to blbá essence, tak bude k ničemu, ale vážně se nerozmaže a drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.14 14:13
@avm3 píše:
Oživuji, i když mimo téma… Koupila jsem si dneska řasenku Dermacol voděodolnou. Používala jsem Max Factor, ale začala mě škrábat v očích, tak jsem chtěla změnu. Ale je to samý žmolek… tak nevím, jestli jsem koupila starou nebo je prostě taková. Jsem fakt zklamaná. Vracet ji nebudu, nemám ani lístek, ale poraďte jestli to mám zkusit něčím naředit. Třeba očníma kapkama?
Děkuji moc.

Jj, oční kapky pomáhají, ale spíš na vyschlou řasenku, nevím co přesně je s tou tvojí, ale oční kapky ji určitě neublíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25161
21.8.14 14:15

@blogerkaBianka Je nová, ale samý žmolek… spodní řasy vypadají hrozně… ach jo :(
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
21.8.14 14:18
@avm3 píše:
Děkuji moc.

Taky jsem si koupila a letěla, ihned :cert: Takhle to asi vypadá normálně :poblion: Je fakt, že ani odlíčit nešla, ale jinak je k ničemu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.14 14:18
@avm3 píše:
@blogerkaBianka Je nová, ale samý žmolek… spodní řasy vypadají hrozně… ach jo :(
Díky

A není třeba prošla doba spotřeby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí