Domácí práce Chomutov Kadaň

Anonymní
3.2.15 12:24

Domácí práce Chomutov Kadaň

Ahoj nevěděl by jste někdo o domácí práci? popřípadě dal kontakt. Na netu je toho sice spousta, ale všude chtějí peníze předem :pocitac: a to opravdu posílat nebudu. Předem děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2874
3.2.15 12:32

Práce na doma přes net jsou vše fejky!
Dělám práci z domu - ale Ostrava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.15 12:37

Tak to je trochu z ruky :D Já hledala právě na netu, ale pokaždý to stejný „Zašle te nám vstupní poplatek“ tak mě to odradilo

• Citovat
  • Upravit
2874
3.2.15 12:42
@Anonymní píše:
Tak to je trochu z ruky :D Já hledala právě na netu, ale pokaždý to stejný „Zašle te nám vstupní poplatek“ tak mě to odradilo

Ale prd z ruky! Udělej si kurz, veď účetníctví z domu, doučuj jazyk u sebe doma.. je toho tolik.
Co umíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.15 13:00

Tak o účetnictví jsem přemýšlela, že bych si udělala kurz, ale účetních z praxí je tolik, že pomalu každý sáhne po praxi a ne po někom kdo zrovna udělal kurz. Já osobně bych taky volila účetní z praxí :D

• Citovat
  • Upravit
8881
3.2.15 13:05
@Anonymní píše:
Tak o účetnictví jsem přemýšlela, že bych si udělala kurz, ale účetních z praxí je tolik, že pomalu každý sáhne po praxi a ne po někom kdo zrovna udělal kurz. Já osobně bych taky volila účetní z praxí :D

tak něco jiného? Co doučování? Jazyky, matematika? Co máš za vzdělání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
3.2.15 13:09

Já jsem vyučená kuchařka proto spíš hledám manuální. Na doučování bych si netroufla a z jazyku mám akorát základy :( bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
3.2.15 13:12
@majinka81 píše:
Já jsem vyučená kuchařka proto spíš hledám manuální. Na doučování bych si netroufla a z jazyku mám akorát základy :( bohužel

A co takhle obejít pár hospod v okolí domu a zeptat se na práci (myslím tím na 4hodiny denně umývat nádobí)???
Tím se dá také něco vydělat? Případně roznášet letáčky 2×do týdne pro kaufland?
Dle mě je toho dost, jen se stačí zeptat a obejít pár institucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
3.2.15 13:29

@Blekota Ano je toho dost, já jsem měla na mysly domácí práce, jsem těhotná a bydlím na vsi. V hospodě jsem dělala a tam už by mě nikdo nedostal. Letáky ty už jsou v naší obci obsazeny. Ono se to snáž napíše. Já už takhle přivýdělěk měla (dojížděla jsem) a při tý částce co si můžeš přivydělat a pak když si za celý měsíc odečteš benzín…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.2.18 15:39

Ahoj

Pokud některá z Vás maminek má stále zájem o domácí práce tak mi napiště na email : ***, jedná se o jednoduchou domácí práci, skládání vánočních ozdob z korálků, nepožaduji žádné finanční prostředky předem a vše je kryto odběratelskou smlouvu, kdy i já od Vás dané ozdoby vykupuji.

Tak pokud si chcete trochu přivydělat budu rád když napíšete.

Ahoj

edit admin - email

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat