Domácí práce Chomutov Kadaň
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Práce na doma přes net jsou vše fejky!
Dělám práci z domu - ale Ostrava.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je trochu z ruky
Já hledala právě na netu, ale pokaždý to stejný „Zašle te nám vstupní poplatek“ tak mě to odradilo
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak to je trochu z rukyJá hledala právě na netu, ale pokaždý to stejný „Zašle te nám vstupní poplatek“ tak mě to odradilo
Ale prd z ruky! Udělej si kurz, veď účetníctví z domu, doučuj jazyk u sebe doma.. je toho tolik.
Co umíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak o účetnictví jsem přemýšlela, že bych si udělala kurz, ale účetních z praxí je tolik, že pomalu každý sáhne po praxi a ne po někom kdo zrovna udělal kurz. Já osobně bych taky volila účetní z praxí ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak o účetnictví jsem přemýšlela, že bych si udělala kurz, ale účetních z praxí je tolik, že pomalu každý sáhne po praxi a ne po někom kdo zrovna udělal kurz. Já osobně bych taky volila účetní z praxí
tak něco jiného? Co doučování? Jazyky, matematika? Co máš za vzdělání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem vyučená kuchařka proto spíš hledám manuální. Na doučování bych si netroufla a z jazyku mám akorát základy
bohužel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majinka81 píše:
Já jsem vyučená kuchařka proto spíš hledám manuální. Na doučování bych si netroufla a z jazyku mám akorát základybohužel
A co takhle obejít pár hospod v okolí domu a zeptat se na práci (myslím tím na 4hodiny denně umývat nádobí)???
Tím se dá také něco vydělat? Případně roznášet letáčky 2×do týdne pro kaufland?
Dle mě je toho dost, jen se stačí zeptat a obejít pár institucí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blekota Ano je toho dost, já jsem měla na mysly domácí práce, jsem těhotná a bydlím na vsi. V hospodě jsem dělala a tam už by mě nikdo nedostal. Letáky ty už jsou v naší obci obsazeny. Ono se to snáž napíše. Já už takhle přivýdělěk měla (dojížděla jsem) a při tý částce co si můžeš přivydělat a pak když si za celý měsíc odečteš benzín…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Pokud některá z Vás maminek má stále zájem o domácí práce tak mi napiště na email : ***, jedná se o jednoduchou domácí práci, skládání vánočních ozdob z korálků, nepožaduji žádné finanční prostředky předem a vše je kryto odběratelskou smlouvu, kdy i já od Vás dané ozdoby vykupuji.
Tak pokud si chcete trochu přivydělat budu rád když napíšete.
Ahoj
edit admin - email
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj nevěděl by jste někdo o domácí práci? popřípadě dal kontakt. Na netu je toho sice spousta, ale všude chtějí peníze předem
a to opravdu posílat nebudu. Předem děkuji za odpovědi