Domácí práce-lepší-příjem.cz

168
17.6.15 13:34

domácí práce-lepší-příjem.cz

Zdravím všechny holky tady na emiminu, chci se zeptat, zda někdo nezná tuhle práci?
Máte s tím někdo zkušenost?
 http://www.lepsi-prijem.cz/…rat-1432.php

Nevím zda do toho jít, aby to nebyl třeba nějaký podvod :nevim:
Znáte-neznáte?
Ráda bych si našla nějakou práci na doma. Nepotřebuju nějaké velké výdělky, v mém případě by šlo spíše o přivýdělek, než o zaměstnání.
Všem za každou radu díky K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
17.6.15 13:37

I kdyby to nebyla práce z domova, myslíš, že někde existuje práce, ve které si za dvě hodiny práce denně vyděláš 12,5tis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
17.6.15 13:38
@Loll píše:
I kdyby to nebyla práce z domova, myslíš, že někde existuje práce, ve které si za dvě hodiny práce denně vyděláš 12,5tis?
:think: věděla bych o dvou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.6.15 13:42
@Loll píše:

to není denně, ale za celý měsíc a to je hranice. Nejde mi až o těch 12,5tisíce, opravdu by mi stačilo těch 6500Kč.

Jinak jestli něco takového znáš, můžeš poslat odkaz :potlesk:
Pokud nejde o nějaké nekalé věci 8o :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
17.6.15 13:46

@00000000 tady jde o to, co umíš a co můžeš nabídnout. Těch 6.500 se dá vydělat načerno. Můžeš jít mýt nádobí do restaurace v blízkosti bydliště, můžeš jít na noční do hotelu jako recepční - spíš hotely typu bordelu.
Já si normálně příjdu na 2-4 tisíce výukou u sebe doma. A to se musím otáčet a nutit, aby mi studentíci chodili pravidelně.
Napadlo mne, že můžeš těch 6 vyděláš možná i přivýdělkem na benzince - mytím aut, čistění interiéru atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
17.6.15 13:46

@00000000 Kdyby to byla pravda, ta to dělá každá :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
17.6.15 13:49
@WERISKA píše:
@00000000 Kdyby to byla pravda, ta to dělá každá :kytka: :kytka:

Ale jo, těch 6.500 se měsíčně dá vydělat, viz. můj příspěvek výše. A ještě mě napadlo jít dělat do kasina. Tam si v pohodě vyděláš těch 6 a více na ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
17.6.15 13:51

@00000000 je to lákavé, už jsem na to taky koukala… problém je, že chtějí, aby si zaměstnanec sám nakoupil základní výbavu pro práci, takže musíš někam poslat nějaký obnos - bývá to 300-800kč jak kde… a pak už ti nikdy nikdo nenapíše… možná…

jestli do toho půjdeš, ozvi se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
17.6.15 13:53
@3HE píše:
@00000000 je to lákavé, už jsem na to taky koukala… problém je, že chtějí, aby si zaměstnanec sám nakoupil základní výbavu pro práci, takže musíš někam poslat nějaký obnos - bývá to 300-800kč jak kde… a pak už ti nikdy nikdo nenapíše… možná…jestli do toho půjdeš, ozvi se

Ježíši ženské, vy fakt skočíte nato, že když vás chce někdo zaměstnat, tak mu musíte zaplatit? Jste padlé na hlavu :?: nebo vám to fakt nemyslí?
Právě na takových, jako jste vy, co by jste pořád někam posílali peníze, když nemáte, tak akorát na vás vydělávají!!! Kdo to kdy kurec viděl, aby když mě chtěl někdo zaměstnat, abych zato ještě platila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
17.6.15 13:53
@Blekota píše:
Ale jo, těch 6.500 se měsíčně dá vydělat, viz. můj příspěvek výše. A ještě mě napadlo jít dělat do kasina. Tam si v pohodě vyděláš těch 6 a více na ruku.

To beru, :kytka: myslela jsem to plnění obálek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.6.15 13:54
@Blekota píše:
@00000000 tady jde o to, co umíš a co můžeš nabídnout. Těch 6.500 se dá vydělat načerno. Můžeš jít mýt nádobí do restaurace v blízkosti bydliště, můžeš jít na noční do hotelu jako recepční - spíš hotely typu bordelu.
Já si normálně příjdu na 2-4 tisíce výukou u sebe doma. A to se musím otáčet a nutit, aby mi studentíci chodili pravidelně.
Napadlo mne, že můžeš těch 6 vyděláš možná i přivýdělkem na benzince - mytím aut, čistění interiéru atd.

jde mi čistě o domácí práce)práci z domů, at už manuální jako je zrovna ty obálky, nebo třeba práce na pc, ale zase takový profík přes počítač nejsem)
Prostě práce-přivýdělek z pohodlí domova.
Doma se starám o svojí maminku a jinak mám normálně rodinu a chlapa, který mě uživí, ale každá koruna navíc by byla dobrá :kytka:
Jde mi o to, jestli to někdo tady zná :?
Podobné dělala moje tchýně nedávno jako přivýdělek k důchodu a taky si přivydělala jen asi 5,5tisíce a to zapojila i svého manžela, že to byla blbost.
Snad se někdo ozve kdo s tím nějakou zkušenost má :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.6.15 13:58
@Blekota píše:
Ježíši ženské, vy fakt skočíte nato, že když vás chce někdo zaměstnat, tak mu musíte zaplatit? Jste padlé na hlavu :?: nebo vám to fakt nemyslí?
Právě na takových, jako jste vy, co by jste pořád někam posílali peníze, když nemáte, tak akorát na vás vydělávají!!! Kdo to kdy kurec viděl, aby když mě chtěl někdo zaměstnat, abych zato ještě platila?

tak to bych nic neposílala, kdyby něco chtěli platit:think: To už bych od toho dala hned ruce pryč :cert: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
17.6.15 14:04
@Blekota píše: :think: věděla bych o dvou.

To jedno asi tuším :lol: ale co je to druhý :oops: :think: Fakt mě nic nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
17.6.15 14:07
@Gepardice píše:
To jedno asi tuším :lol: ale co je to druhý :oops: :think: Fakt mě nic nenapadá.
@00000000 píše:
jde mi čistě o domácí práce)práci z domů, at už manuální jako je zrovna ty obálky, nebo třeba práce na pc, ale zase takový profík přes počítač nejsem)
Prostě práce-přivýdělek z pohodlí domova.
Doma se starám o svojí maminku a jinak mám normálně rodinu a chlapa, který mě uživí, ale každá koruna navíc by byla dobrá :kytka:
Jde mi o to, jestli to někdo tady zná :?
Podobné dělala moje tchýně nedávno jako přivýdělek k důchodu a taky si přivydělala jen asi 5,5tisíce a to zapojila i svého manžela, že to byla blbost.
Snad se někdo ozve kdo s tím nějakou zkušenost má :mavam:

Ano, znají to zde všechny, že to je podvod! Vše, u čeho musíš platit vstupní poplatky je PODVOD! Nikdo vám za plnění obálek prachy nedá! Pochopte to tady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
17.6.15 14:07
@Blekota píše:

asi jsi ty padlá na hlavu...... že se neumíš vyjadřovat a pochopit psaný text.....

@3HE píše:
@00000000 je to lákavé, už jsem na to taky koukala… problém je, že chtějí, aby si zaměstnanec sám nakoupil základní výbavu pro práci, takže musíš někam poslat nějaký obnos - bývá to 300-800kč jak kde… a pak už ti nikdy nikdo nenapíše… možná…jestli do toho půjdeš, ozvi se

píšu snad, že někomu něco posílám? nebo že tomu věřím? právě naopak - píšu varování! a že jsem na to koukala - asi tak - dáš do googlu práce na doma… vyjede ti tohle a přečteš si to… :mavam: :mavam: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat