Domácí práce - poradíte?

160
4.11.11 09:15

domácí práce-poradíte?

Ahoj maminky,chtela bych se zeptet,jesli nejaka nemate skusenost s domaci praci..jsem na MD a nejaka pracicka by se mi hodila..teda spise penizky.. :roll: na internetu sou same podvody ohledne domaci prace..tak skusim stesti u Vas. :-) jestli by ste mi neporadili kde bych mohla najit nejakou tu domaci pracicku.dekuju moc. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
509
4.11.11 09:32

Tak toto by mě taky zajimalo,nikdy jsem nic nenašla,nebo jen same podvody a nebo chtěly penize předem že něco pošlou..a tomu nějak nevěřim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
4.11.11 09:35

zkus třeba něco tvořit a prodávat ostatním maminkám, třeba plést či háčkovat čepice třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
4.11.11 09:37

Vím, ale jelikož je to formou MLM a spousta lidí to ještě pořád nechápe a odsuzuje, tak si nejsem jista, jestli by tě to zaujalo. Já osobně tuto práci dělám už přes 3 roky, v pohodě uživím celou rodinu a i po mateřské jsem mohla zůstat doma.
Kdyby tě to zajímalo, pošly mi soukromou zprávu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
4.11.11 09:39

Taky by mně to zajímalo, a když chcou někde první peníze tak se jedná o podvod a že ti pak něco pošlou a nic nepříjde už se mi to stalo. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.11.11 11:55

Asi by sis měla nejdřív uvědomit, co chceš dělat. Ono se toho dá opravdu dělat mraky, ale podstata je jen jedna - prodat to! Takže buď budeš „dělat“ a prodávat, a nebo prodávat to, co bude dělat někdo jiný. Bohužel teda mám tu zkušenost, že bys musela být extra šikovná nebo nějak nadaná a výjimečná, aby ti jen tak někdo nabídl práci, že prodej a distribuci bude dělat sám … a to se týká jak prodeje kosmetiky, tak pojišťovacích smluv. Ale třeba se mýlím, holky, které háčkují čepičky nebo vážou korálky, si přivydělat dokážou …

Mmch. na moji „činnost“ jsem si nejdřív udělala takový projekt, který jsem pak nabídla jedné podnikatelce. Té se to zalíbilo a tak nyní můžeme spolupracovat. Neříkám podnikat, protože o podnikání mluvit nelze … ale mně to baví, mně to naplňuje a nějaká ta kačka nebo výhoda z toho taky je …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
4.11.11 17:40

Já si na mateřské přivydělávám katalogovým prodejem u české firmy.Nabízím známým, rodině a tak.prodávají ekologické výrobky.Čističe, dekorace, doplňky, dárky…mají široký sortiment.Žádné vstupní poplatky.Není to žádný podvod. Vydělám si zhruba každý měsíc od 500,– do 2000,– ale dá se i víc. záleží na výši objednávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
4.11.11 19:44

Pracuju jen na internetu a vyhovuje mi to,je to MLM,ale kdo to zná,ví,že na tomto principu jede spousta firem a dá se dost vydělat. Navíc nejde o katalogový prodej, což mi vyhovuje asi nejvíc. Nezatracujte MLM, spíš se ho naučte využít ve svůj prospěch, jde to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
4.11.11 21:00

kacenkag,mužeš napsat,o jakou práci jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
4.11.11 21:28

Můžu, je to Stiforp, nabízí internetové nástroje na podporu podnikání na netu, MLM jako Avon a spol., jen s lepším systémem provizí. Víc asi do zprávy, kdyby jste někdo chtěl,ale jak říkám, MLM je moderní způsob prodeje čehokoliv a 90% domácí práce stojí na něm. Když si to zadáte do vyhledávače a přečtete si o tom, pochopíte, jaké možnosti máte, i když jste doma s dětma :wink: Ať už to bude kosmetika, vysavače nebo pojištění… ze všeho, z čeho jsou odměny či provize, můžete mít příjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
20.9.12 15:02

Ahoj, četla jsem tvůj přispěvek mužu vědět o jakou práci se jedná, díky Zdena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.19 08:55

Za všechno se platí

Hledal jsem dlouho a důkladně jakoukoliv manuální domácí práci. Bohužel skoro za všechny nabídky chtěli peníze a ty já nazbyt nemám. Od různých podvodů, pyramid a herbalivů jsem se dostal k tomu, že jsem u nás na městěčku vylepil inzerát nabízející venčení psů za 100,–Kč na hodinu. protože mám zvířata rád, mám k nim velice kladný vztah a sám jsem pejskař, postupně se mi začalo ozývat víc lidí a během dvou měsíců si přivydělávám cca 13-14 tisíc měsíčně ke svému invalidnímu důchodu. Pejsky, kteří se spolu snesou beru na jednu procházku i 3 zároveń.Za neděle a svátky si účtuju samozřejmě 100% navrch, tedy 200,–Kč/hodina. Nevěřili byste, kolik důchodců a starších lidí je rádo, když jim vyvenčíte jejich mazlíčka a movití podnikatelé si i rádi platí denně či obden.Budu brzy muset najmout kolegu, protože přestávám stíhat. jinak mám zdravý pohyb, je to lepší než sedět doma na zadku u PC.

• Citovat
  • Upravit
12
10.6.20 10:51

Dobrý den, mám roční holčičku a už pár týdnů hledám domácí práci, obálky atd je podvod to vím, hledám spíše nějakou manuální práci kosmetika atd mě neláká. Víte o něčem? Předem moc děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat