Výpověď v práci a stud o tom mluvit...

Anonymní
31.10.11 18:13

Jak se mám zachovat

Ahoj nevím kam mám svůj dotaz zařadit. Trápí mě jedna věc, vím, že je to naprostá kravina, ale užírám se tím. Pracovala jsem ve firmě s jedním mužským, od začátku mě nesnášel, ani se na mě nepodíval, neporadil mi, dělal, že tam prostě nejsem. Když jsem na něj zkoušela mluvit, tak jen odseknul. Jenže on se baví s mým moc dobrým kamarádem, kterého mám ráda. Teď jsem dostala výpověď a připadám si jako dde.bil :cry: Ten můj kolega z toho má samozřejmě radost a teď se užírám tím, jak se o mě budou bavit s tím mým kamarádem. Prostě když se mě zeptají proč jsem dostala výpověď, tak zčervenám a je mi hrozně trapně. Byla jste některá v takovéto situaci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
31.10.11 18:14
Anonymní píše:
Ahoj nevím kam mám svůj dotaz zařadit. Trápí mě jedna věc, vím, že je to naprostá kravina, ale užírám se tím. Pracovala jsem ve firmě s jedním mužským, od začátku mě nesnášel, ani se na mě nepodíval, neporadil mi, dělal, že tam prostě nejsem. Když jsem na něj zkoušela mluvit, tak jen odseknul. Jenže on se baví s mým moc dobrým kamarádem, kterého mám ráda. Teď jsem dostala výpověď a připadám si jako dde.bil :cry: Ten můj kolega z toho má samozřejmě radost a teď se užírám tím, jak se o mě budou bavit s tím mým kamarádem. Prostě když se mě zeptají proč jsem dostala výpověď, tak zčervenám a je mi hrozně trapně. Byla jste některá v takovéto situaci?

Možná by to chtělo trochu upřesnit, moc nechápu v čem je problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
31.10.11 18:17

Já taky moc nerozumím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.11 18:19

To je právě to.. Užírá mě to, že za prvé jsem dostala výpověď, hrozně se za to stydím, měla jsem tu práci ráda teď nevím co bude a za druhé, že z toho mají i ostatní radost. Nejradši bych odtud zmizela :-(

• Citovat
  • Upravit
8566
31.10.11 18:20
Anonymní píše:
To je právě to.. mě to, že za prvé jsem dostala výpověď, hrozně se za to stydím, měla jsem tu práci ráda teď nevím co bude a za druhé, že z toho mají i ostatní radost. Nejradši bych odtud zmizela :-(

A proč si dostala tu výpověď ? Udělala si něco za co by ses měla stydět ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
31.10.11 18:23

Sice moc nechápu, proč píšeš o kamarádovi a o tom chlápkovi, co Tě štval, ale jinak cizí neštěstí je prostě cizí neštěstí, hlavně, že se to netýká mě, ne?!
My Češi jsme holt už takový nátury, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
31.10.11 18:27
pampalin píše:
Sice moc nechápu, proč píšeš o kamarádovi a o tom chlápkovi, co Tě štval, ale jinak cizí neštěstí je prostě cizí neštěstí, hlavně, že se to netýká mě, ne?!
My Češi jsme holt už takový nátury, no.

Právě, nechápu, proč by se zakladatelka měla stydět, že dostala výpověď (asi je v tom něco víc..) a když už ji dostala, proč by se měla někomu zpovídat a červenat se u toho ? a pokud se bojí před „kamarádem, kterého má strašně ráda“ mluvit o něčem, tak to až takový supr kamarád nebude ne ? Pokud je to kamarád, tak se před ním přece nemusím stydět a pokud to kamarád není, tak se mu přece nemusím zpovídat ne ? Pokud jsem tedy neudělala vyloženě něco, za co bych se stydět měla.. :think: A co se týče toho, že má někdo radost z cizího neštěstí, tak to je smutné, ale bohužel to tak chodí :-? (vyprdni se na kolegu..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
31.10.11 18:48

Tak dobrý kamarád se ti asi smát nebude ne? Ten tě spíš podrží..
A někdo kdo tě neměl rád, tak toho snad nemusíš řešit..
Ale pokud jsi udělala nějakou botu, tak je jasné ,že se to roznese..Ale pochybuji ,že se musíš kvůli tomu před ostatními červenat a bát se posměchu..
Se s nima nebav, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
31.10.11 19:04

Mám dojem, že šlo o vztah nebo to ani vztah být nemusel s oběma muži??? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
31.10.11 19:16

Já teda nevím v čem je problém :nevim: . Hlavně když u nás ve fabrice dostane někdo výpověď, tak teda nikdo neví proč. Pokud ho nenačapali totálně opilého - to by se asi neututlalo. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
31.10.11 19:17

Já teda nevím v čem je problém :nevim: . Hlavně když u nás ve fabrice dostane někdo výpověď, tak teda nikdo neví proč. Pokud ho nenačapali totálně opilého - to by se asi neututlalo. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.11 15:14

Dostala jsem jí, protože firma jde pomalu do háje a nejsou prachy na vyplácení.. Prostě se stydím za to, že jsem to schytala zrovna já :-( přijdu si hrozně

• Citovat
  • Upravit
8566
1.11.11 17:16
Anonymní píše:
Dostala jsem jí, protože firma jde pomalu do háje a nejsou prachy na vyplácení.. Prostě se stydím za to, že jsem to schytala zrovna já :-( přijdu si hrozně

No vidíš, nemáš se za co stydět. Kamarád Tě spíš podrží. Někdo to schytat musel, mrzí mě že černý petr vyšel zrovna na Tebe. Asi si měla méně zkušeností než tvůj kolega (podle toho co píšeš) proto asi vyřadili ze hry Tebe a ne kolegu. Kamarádovi bych to řekla tak jak to leží a běží opravdu není za co se stydět. Spíš bych si dělala hlavu s tím najít novou práci než abych se užírala myšlenkou co na mou výpověď asi řekne kamarád :nevim: . Přeju Ti ať brzy něco najdeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
2.11.11 00:51

Kašli na užírání se a opravdu se teď soustřeď na hledání nového zaměstnání. Tohle se prostě stává, je to zlé, ale třeba najdeš práci, která Tě bude bavit ještě mnohem víc než ta minulá.
Držím palce a Ty se drž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat