Finanční krize - nástup do práce

Anonymní
27.10.11 19:29

Finanční krize - nástup do práce

Ahoj holky, nestačí nám finance, jsem v mínusu každý měsíc 5tis. a dál už to fakt nejde :-( tak přemýšlím že zajdu do práce se zeptat, zda by mě nevzali na 2-3 dny v týdnu, ale spíš se bojím, že mě zatím nevezmou, víte jak to všude je :-( tak nevím co pak zkusit… kam se zeptat, máte někdo zkušenost? Pak se bojím co moje malá zda nebude nějak rozhozená, hlídala by ji babička. Má 8,5 měsíce :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4780
27.10.11 19:44

Ani nevíš, jak ti rozumím. Já jsem z finančních důvodů taky nastoupila do práce, když měl malý půl roku, nejprve na částečný úvazek a pak v roce na plný. Předpokládám, že chceš nastoupit zpátky do své práce, tak to záleží na zaměstnavateli, jestli ti vyjde vstříc. Mě to například umožnili.Pokud máš babičku schopnou se o dítě postarat, tak to vůbec neřeš. Já jsem řešila, jak to chudáček beze mě zvládne celý den a naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.11 19:59

moc děkuji za podporu :-) mám práci u velké firmy jako účetní na fin.oddělení tak doufám a pevně věřím, že by zrovna na Vánoce nějakou výpomoc potřebovali…ale bojím se, že nee a nevím co pak dál :-? to je fakt hrozný :-( nemám nárok ani na přídavky či jiné příspěvky, páč máme ne „tohle“ příjmy dostatečný, ale hypotéka se prostě sama nezaplatí no :-( a splácíme se vším skoro 10tis. a manžel právě málo vydělá a nemůže najít nic lepšího… hrozně mě to štve, jsem strašně naštvaná, hlavně když vidím jak někteří různých dávek využívají a Tobě nedaj nic, pracovat chci, ale němáš jistotu zda T práci dají…

• Citovat
  • Upravit
7887
27.10.11 20:34
Anonymní píše:
moc děkuji za podporu :-) mám práci u velké firmy jako účetní na fin.oddělení tak doufám a pevně věřím, že by zrovna na Vánoce nějakou výpomoc potřebovali…ale bojím se, že nee a nevím co pak dál :-? to je fakt hrozný :-( nemám nárok ani na přídavky či jiné příspěvky, páč máme ne „tohle“ příjmy dostatečný, ale hypotéka se prostě sama nezaplatí no :-( a splácíme se vším skoro 10tis. a manžel právě málo vydělá a nemůže najít nic lepšího… hrozně mě to štve, jsem strašně naštvaná, hlavně když vidím jak někteří různých dávek využívají a Tobě nedaj nic, pracovat chci, ale němáš jistotu zda T práci dají…

No a pokud by jsi vydelavala vice nez manzel, tak se vymente a at manzel zustane na rodicaku a ty se vratis na plny uvazek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat