Finanční krize - nástup do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ani nevíš, jak ti rozumím. Já jsem z finančních důvodů taky nastoupila do práce, když měl malý půl roku, nejprve na částečný úvazek a pak v roce na plný. Předpokládám, že chceš nastoupit zpátky do své práce, tak to záleží na zaměstnavateli, jestli ti vyjde vstříc. Mě to například umožnili.Pokud máš babičku schopnou se o dítě postarat, tak to vůbec neřeš. Já jsem řešila, jak to chudáček beze mě zvládne celý den a naprosto v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
moc děkuji za podporu
mám práci u velké firmy jako účetní na fin.oddělení tak doufám a pevně věřím, že by zrovna na Vánoce nějakou výpomoc potřebovali…ale bojím se, že nee a nevím co pak dál
to je fakt hrozný
nemám nárok ani na přídavky či jiné příspěvky, páč máme ne „tohle“ příjmy dostatečný, ale hypotéka se prostě sama nezaplatí no
a splácíme se vším skoro 10tis. a manžel právě málo vydělá a nemůže najít nic lepšího… hrozně mě to štve, jsem strašně naštvaná, hlavně když vidím jak někteří různých dávek využívají a Tobě nedaj nic, pracovat chci, ale němáš jistotu zda T práci dají…
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
moc děkuji za podporumám práci u velké firmy jako účetní na fin.oddělení tak doufám a pevně věřím, že by zrovna na Vánoce nějakou výpomoc potřebovali…ale bojím se, že nee a nevím co pak dál
to je fakt hrozný
nemám nárok ani na přídavky či jiné příspěvky, páč máme ne „tohle“ příjmy dostatečný, ale hypotéka se prostě sama nezaplatí no
a splácíme se vším skoro 10tis. a manžel právě málo vydělá a nemůže najít nic lepšího… hrozně mě to štve, jsem strašně naštvaná, hlavně když vidím jak někteří různých dávek využívají a Tobě nedaj nic, pracovat chci, ale němáš jistotu zda T práci dají…
No a pokud by jsi vydelavala vice nez manzel, tak se vymente a at manzel zustane na rodicaku a ty se vratis na plny uvazek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, nestačí nám finance, jsem v mínusu každý měsíc 5tis. a dál už to fakt nejde
tak přemýšlím že zajdu do práce se zeptat, zda by mě nevzali na 2-3 dny v týdnu, ale spíš se bojím, že mě zatím nevezmou, víte jak to všude je
tak nevím co pak zkusit… kam se zeptat, máte někdo zkušenost? Pak se bojím co moje malá zda nebude nějak rozhozená, hlídala by ji babička. Má 8,5 měsíce