Přišla jsem o práci...
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Anonymní píše:
Tak jsem dnes přišla o prácia vůbec nevím , co mám dělat. Dělala jsem v lékárně a šéfová mi oznámila, že mě musí vyhodit, prý nemá na moji výplatu. Mám zdrávku, ale není to tu moc slavný. Navíc nejsem registrovaná, takže plat by byl mizerný. Mám hypotéku na byt
partner sice vydělává dobře, ale já doma být nechci. Nemáte někdo zkušenost s prací v Německu? Díky
Od známého manželka dělá zdravotní sestru ve Vídni a velice si to chválí, dělá nějak dlouhý krátký, tak je tři dny doma, pak zase dva tři dny tam a peníze velice slušné
- Citovat
- Upravit
Jejda, to je pro mě strašně daleko, potřebovala bych něco od Chebu..Nevíš jak se k tomu dostala,?
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
Jejda, to je pro mě strašně daleko, potřebovala bych něco od Chebu..Nevíš jak se k tomu dostala,?
V Německu taky berou české zdr. sestry
A platy více než slušné…Dodělat si registraci snad není takový problém,zatím by jsi tedy byla neregistrovaná,ale nějaká práce je vždy dobrá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
To nevím ![]()
- Citovat
- Upravit
http://www.heverpage.net/…o/index.html
Kamarádky maminka pečovala o nějakou starou paní v Německu. Vždycky týden byla tam a týden tady. A to uměla ze začátku německy sotva pár slov. Našla si to sama přes inzerát. ![]()
Držím pěsti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prosím ještě o radu, jak mi dali tu 2 měsíční výpověď, tak mi napařili v prosinnci šrědrý den i silvestr. Mám se nějak bránit nebo to můžou?
- Citovat
- Upravit
Jako že máš být ještě dva měsíce v práci a tím pádem ti rovnou šéfová dala šichty i na ty dva svátky? No, tak se pak hoď marod. Ne, že bych byla flákač, ale řešení to je. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak dostala jsem dvouměsíční a napsala mi i ty 2 svátky. A to mám před štědrým dnem být ještě 5 dní v kuse v práci do večera, takže si nestihnu ani nic připravit
No jo ale když budu marodit, tak co ty peníze? ![]()
- Citovat
- Upravit
Přesně tak dostala jsem dvouměsíční a napsala mi i ty 2 svátky. A to mám před štědrým dnem být ještě 5 dní v kuse v práci do večera, takže si nestihnu ani nic připravit
- Citovat
- Upravit
- Citovat
- Upravit
- Citovat
- Upravit
Tak jsem dnes přišla o práci
a vůbec nevím , co mám dělat. Dělala jsem v lékárně a šéfová mi oznámila, že mě musí vyhodit, prý nemá na moji výplatu. Mám zdrávku, ale není to tu moc slavný. Navíc nejsem registrovaná, takže plat by byl mizerný. Mám hypotéku na byt
partner sice vydělává dobře, ale já doma být nechci. Nemáte někdo zkušenost s prací v Německu? Díky