Dotaz na úřednice - kolik můžu čekat plat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No je to tabulkovy jednoduchy vypocet.
KOlik máš let praxe? Mas maturitu? vysokou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Si najdi na internetu platný tabulky. Ale moc peněz nečekej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a kde to najdu? V oboru praxe žádná. Pouze zatím maturita.
- Citovat
- Upravit
NO tak podle mě budeš s největší pravděpodobností nejníž- tzn. 12050 kč…pokud ti daji osobni ohodnoceni nebo nejaky odmeny tak to jde ale jinak jses prumerne na 9tis mesicne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hm tak to je teda dost hruzá, protože momentálně dělám na poloviční úvazek a mám cca 8 000.
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
hm tak to je teda dost hruzá, protože momentálně dělám na poloviční úvazek a mám cca 8 000.
Při vypsaném výběrovém řízení musela být uvedená platová třída.
Hezký přehled je tady
http://verejna-sprava.kr-moravskoslezsky.cz/…ista_02.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Třeba u nás nezáleží, jestli máš maturitu nebo cvysokou školu, ale v jakém tarifu je zařazená tvoje pracovní pozice, takže i když jsem bakalář, mám středoškolský místo a podle toho i plat… u mě je to 14 220 hrubého měsíčně… a jsem 9. platová…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a taky záleží jestli máš rizikový výkon profese, tam to pak trošku naskáče příplatky či případně osobním ohodnocením, ale nepočítej nijak moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Platovou třídu fakt nevím. Mám to domluvené u známého, takže žádne vyběr. řízení. Předpokládem že budu dělat něco obyčejného v kanclu. Praxe se počíta pouze v oboru?? nebo je praxe jako odpracovaný leta kdekoliv?
- Citovat
- Upravit
Hele já to řeknu takhle, mám maturitu na výšku se taky teprve chystám, nastoupila jsem na dost vyznamny post v nemocnici, praxi v 3roky v soukromym sektoru, nalezela me skupina kde jsem mela prave tech 12050, obavam se ze tam spadnes taky, je to proste nejniz davaji tam kazdyho…ikdybych mela bc., tak tam spadam. Odesla jsem pze jsem mela silenou zopodvednost, ale hlavne jsem nemohla delat veci poradne, mesicne jsem mela pres 8tis coz je ubohost, za to ze sem tam byla sama na vsehnco a od nevidim do nevidim. Za me uz bych do toho nesla, navic podporu z toho zamestnani bych mela pod 4tis coz je neskutecny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
Platovou třídu fakt nevím. Mám to domluvené u známého, takže žádne vyběr. řízení. Předpokládem že budu dělat něco obyčejného v kanclu. Praxe se počíta pouze v oboru?? nebo je praxe jako odpracovaný leta kdekoliv?
Praxe pouze v oboru a ve veřejné správě (jsou to obdobné práce), tipla bych 7 nebo 8 platovou, ale bez přesné pozice to říct nejde.
Dice, ale nemocniční tabulky nejsou ty samé jako ve Veřejné správě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
oprava 12 070,– nástupák hrubého, jsem špatně četla tabulku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, sorry za anonym ale je mi to téma takové blbé.. Po Vánocích bych měla nastoupit na magistrát za paní co jde do důchodu.. Kolik můžu čekat plat? Je mi jasný, že všude to nebude stejné, ale kolik ženské máte na normálním postu jako úřednice na úřadech, magistrátech, sociálkách atd… Klidně pište anonymě! Nikdo nemusí vědět kolik berete.