Domácí práce při MD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
238
11.9.12 19:40

Pro Jessinab: ahoj, můžete prosím napsat, pro koho plníte obálky a lepíte krabičky? Měla bych také zájem. Alča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zidelka
24.5.13 08:24

Dobrý den měla bych zájem už jsem o OKG slyšela a byli mi zaslány dvě odpovědi ale pořád jsem nějak nedůvěřivá.

• Citovat
  • Upravit
zuza24
28.5.13 12:58

Ahoj, hledam nejakou praci jsem na MD.Co je to OKG.diky :)

• Citovat
  • Upravit
jessinab
5.6.13 11:17

lepení krabiček

Dobrý den sháním práci lepení krabiček prosí mohla byste mi pomoct? Děkuji Bučková.

• Citovat
  • Upravit
549
5.6.13 13:03
@zidelka píše:
Dobrý den měla bych zájem už jsem o OKG slyšela a byli mi zaslány dvě odpovědi ale pořád jsem nějak nedůvěřivá.
@zuza24 píše:
Ahoj, hledam nejakou praci jsem na MD.Co je to OKG.diky :)

Napište mi do zpráv svůj emai, nebo dotaz a já Vám pošlu info ohledně OKG :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
23.10.14 09:31
@jessinab píše:
Každá domácí práce přes internet kde chcou registrační poplatky je podvod!!! Bacha i na to že máte poslat smsku. Jedna taková sms stojí 99kč chtěla jsem poslat jednu takovou ale nezdálo se mi to. Napsala jsem jim email kolik si účtujou za zaslání takovéto sms a bylo mi odpovězeno asi za 3dny že 99kč!!! U každé inzerované práce musí být vždy celá adresa a tel. číslo jinak je to podvod. Jistotu že se nejedná o podvod máte jen tehdy pokud vám někdo z přátel doporučí něco s čím má sám skušenosti jinak to neberte zbytečně příjdete o peníze. Já mám to štěstí že jsem sehnala domácí práci přes kamarádku je to lepení krabiček, plnění obálek atd.

mohla bych poprosit prosím více info o lepení krabiček a plnění obálek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.1.16 19:12

prace na doma

Dobrý den, asi dávno sem psala pani psycholožka, co radí v mail poradně apod., mohla by se mi ozvat nebo někdokdo píšete příspěvky za peníze na net, mam vš sociální pedagogika, pořád studuji, dělám kursy! Mám opravdu mimořádné zkušenosti s postiženými dětmi, sama totiž jedno velké mám, jedno dítě v hrobě, vyznám se vlécích, alkoholismu aj. závislostech, sociálních dávkách, vaření, obchodu…Ráda bych též radila rodičúm dětí, dcera má 4 druhy postižení. Ležící. Dmo, hmr, slepota, epilepsie, skolioza aj…Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat