Domácí práce při MD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4373
27.1.11 17:18

Domácí práce při MD

Nevíte někdo o něčem? Jaké jsou možnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
699
27.1.11 18:15

Já nosím letáky,ale to zrovna domácí práce není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35313
27.1.11 19:13

jedine snad zehleni pro dalsi rodiny… pripadne uklid nebo hlidani deti.. jinak je to vsechno podvod…podle me…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.3.11 18:06

Já asi třičtvrtě roku vyplňuji dotazníky přes net pro pár agentur, je za to taky pár korun, minimálně mi to uhradí bankovní poplatky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.3.11 08:16

Já doma peču pro firmu a celkem to jde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
7.3.11 13:14
nikitini píše:
Já asi třičtvrtě roku vyplňuji dotazníky přes net pro pár agentur, je za to taky pár korun, minimálně mi to uhradí bankovní poplatky. :srdce:

dejte si mBank, nebo Fio a máte je zadarmo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
26.7.11 14:24

ahojky,já myslím že dnes už není podstivá domácí práce k sehnání,všechno jsou podvody.Snad jen dát si inzerát na hlídání dětí nebo na žehlení,jinak fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
27.7.11 08:12

Ahoj,
já dělám Dedru a zatím v pohodě. Drogerii mám skoro zadarmo a každá kačka dobrá. Kámošky, které jsou na MD, si to chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibis
24.10.11 20:20

To já bych v životě nikomu neposílala peníze,aniž mevěděla o co jde a hlavně ne PŘEDEM!To radši budu o suchém rohliku…

• Citovat
  • Upravit
turcice
10.12.11 19:31

Ahojky…co se týče toho přivýdělku..dlouho jsem nic nemohla najít..samé podvody atd ale začala jsem dělat OKG…a jsou tam slušné penízky..prodávají se tam české a hlavně přírodní produkty…kdyby někdo chtěl info tak není problém…

• Citovat
  • Upravit
15
31.5.12 23:34

jakmile chtějí někde peníze předem,tak nebrat..práce na doma fakt moc není, pokud se třeba nejde domluvit se zaměstnavatelem, že ta práce lze vzít domů..je to bída :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
1.6.12 07:14

A je něco, co umíš? Co jsi studovala / vyučila se?
Já si několik korun přividělám zlatou mládeží (psaní vš prací), korekturami apod., a něco svými koníčky.
Musíš najít, co sama můžeš nabídnout z toho, co jsi se naučila nebo nač jsi šikovná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jessinab
11.9.12 08:33

Každá domácí práce přes internet kde chcou registrační poplatky je podvod!!! Bacha i na to že máte poslat smsku. Jedna taková sms stojí 99kč chtěla jsem poslat jednu takovou ale nezdálo se mi to. Napsala jsem jim email kolik si účtujou za zaslání takovéto sms a bylo mi odpovězeno asi za 3dny že 99kč!!! U každé inzerované práce musí být vždy celá adresa a tel. číslo jinak je to podvod. Jistotu že se nejedná o podvod máte jen tehdy pokud vám někdo z přátel doporučí něco s čím má sám skušenosti jinak to neberte zbytečně příjdete o peníze. Já mám to štěstí že jsem sehnala domácí práci přes kamarádku je to lepení krabiček, plnění obálek atd.

• Citovat
  • Upravit
2390
11.9.12 10:12

Dělám Oriflame, pro sebe to mam úplně zadarmo a ještě mi zbyde.. Ale není to pro každého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
11.9.12 11:13
@hellboy píše:
Já doma peču pro firmu a celkem to jde. :palec:

Ahoj, mohla by si napísať k tomu viac info? Celkom ma to zaujalo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek