Domácí úkol :D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.5.10 11:33

Domácí úkol :D

Ahoj holky.
V lednici je prázdno a tak koukám, co že bych to tady vykutila.
Mám plán : uvařit soju, přidat těstoviny a zapéct. Ale přijde mi že by to bylo suché.. Co přidat červené zelí???
Máte některá nápad, jak z toho udělat dobré jídlo, co třeba přidat??
:roll: :lol: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4155
11.5.10 11:35

možná přidat smetanu? :nevim: já dělám takhle těstoviny se žampiony, smetanou a okořenit, a to je pane s prominutím žrádlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
11.5.10 11:36

ja vcera zapekla testoviny, zeleninu(hrasek,kukurice) a sunku a zalila smetanou smichanou s vejci a nejlip jeste nastrouhanym syrem…
takze misto sunky soju a je to? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.10 11:38

Tak ještě trochu přiostříme mám jen zelené fazolky a smetana není :twisted: :lol:

• Citovat
  • Upravit
12978

A nebo nezapíkat - ale těstoviny smíchat se zelím plus uzenina ( šunka) - něco jako uhlířina..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297

Myslis sojove boby nebo sojove maso? Boby budete mit tak zitra, musi se namocit. Sojove maso, co treba udelat neco jako segedin, kdyz mas to zeli a testoviny jako prilohu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
11.5.10 11:39

Ani mliko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
11.5.10 11:39

misto smetany muze byt mliko, vajicko (i syr )to zahusti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.10 11:41

Mas paradajkovy pretlak?

Ak hej, tak z neho uvar omacku … na cibulke, s tou sojou a trebars aj tymi fazulkami. Cestoviny (na toto su najlepsie spagety, ale da sa pouzit vsetko) poloz v tenkej vrstve do pekacku, na to daj omacku, na to zase cestoviny.

Nemas smotanu, ale ked najdes maslo, trochu muky a bujonovu kocku, mozes uvarit besamel a ten este dat na paradajkovu omacku pod horne cestoviny … nie je nutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.10 11:41

Mám boby :-D (a bacha holky 2 pytlíky, to jste ani nečekaly co :-D )
Nebo ještě rýži. Ale prosím nastiňte trochu postup :huban: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.10 11:42

Ani protlak nemám :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.10 11:44

Mléko mám. Ale neumím experimentovat. Jen vařit podle receptu.. A když mi něco chybí, nevím jak nahradit.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11.5.10 11:44

So sojou nevarim, ale videla som recept na cernosske jedlo otrokov, tusim sa to volalo hoppin john … uvaris fazulu (ja si myslim ze sa da pouzit aj soja), uvaris ryzu, na cibulke orestujes mrkvu a zmiesas. Ja som tu mrkvu samozrejme restovala na cibulke a slaninke (bez slaniny ani ranu :jazyk: ) a nasi sa olizovali az za usami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.10 11:46

Bábi Zlopočasná hmm zajímavé :think:

• Citovat
  • Upravit
17715
11.5.10 11:49

:lol: já doporučuji pořádný nákup:-D :palec: jinak si myslím že určo něco dobrého z toho vyčaruješ:-) my máme velkej mrazák, takže když je nouze tak v něm vždycky něco najdu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný