Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, máme matrace z PUR pěny a také krční polštáře ze stejného materiálu, vše bezvadné, jen mě nebaví, neustále ten originální potah sundávat na vyprání. Ano, vím že je s ALOE VERA, a že pokud jej něčím potáhnu nebude už chladit v létě atd. Upřímně raději bych něco praktického, takže když mám na matrace froté prostěradlo, existuje něco na ty krční polštáře? U mého prodejce nic takového neznají. Díky moc. Pet
P.S. Vadí i, když to sundávám, že to má i části pro zpevnění páteře, minule to mé dítko našlo a jak jinak, podařilo se mu to roztrhnout na půl..takže důvodů, proč je více…
Doufám, že myslím to stejné, co ty
, ale já jsem takový ten tvarovaný polštář drahému povlekla do povlečení na polštář do postýlky a pasuje to (beztak ležel ladem
) - rozměr teď nevím (70×45??? nechci kecat), ale normálně se to prodává v obchodě s povlečením - jako potah na menší polštářky. Ještě napadá Ikea, ti mají menší velikost polštářů a mělo by to pasovat.
Jestli ti teda nevadí, že ten potah nebude taky tvarovaný - drahý si nestěžuje ![]()
Ahojky, to mě nenapadlo, zkusím. Já myslela, že to řeší více lidí a že třeba nějaká maminka to na Mimibazaru šije…Díky.