Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte,
chtěla bych pořídit plastové okna, od firmy okno styl-Val.Mez.(mají pobočky po ČR.) Máte s ní zkušenosti? Dle telefonického jednání příjemný člověk, ochotný, ale za peníze je ochotný každý.
Jakým způsobem zaplatit, abychom nevyhodili peníze oknem a neměli nic? nEchtěla bych naletět. V jedné diskuzi už to tady bylo řešeno, ale už to bylo dávno a nenašla jsem ji. Tuším to psal někdo s negativníma zkušenostma. ![]()
Díky za informace.
Kač
Kač
Se souhlasem administrátorů je zde dne 17.2. připojeno následující vyjádření společnosti OKNOSTYL group s. r. o. k diskusi níže:
Mé jméno je Ladislav Horčica a chtěl bych reagovat na diskuzi spojenou se společností OKNOSTYL group s. r. o., kterou zastupuji jakožto statutární zástupce. Nechci tímto příspěvkem vyvracet názory ať již méně či více spokojených či nespokojených zákazníků, ani jiným způsobem vychvalovat firmu OKNOSTYL group s. r. o. Věřím, že můj příspěvek bude objektivní a uvede na pravou míru alespoň některé informace.
Společnost OKNOSTYL group s. r. o. zrealizuje v průměru cca 15 různých zakázek denně. V roce 2013 naše společnost vyměnila otvorové výplně na 3568 adresách po celé České republice (cca 30.000ks oken).
Nejsme v žádném případě neomylní. Na dané množství zakázek může dojít a také dochází k nedostatkům. Nemyslím si, že by objem těchto nedostatků byl menší nebo větší než v jakékoliv jiné společnosti. Důležité dle mého názoru je, že když už k problému dojde, aby se společnost nestavěla zády a reklamaci či nedostatek řešila a vyřešila. Konkurence v sektoru otvorových výplní je obrovská. Zákazníků si vážíme, snažíme se vždy vycházet vstříc a často uznáváme i takové reklamace, které nejsou opodstatněné. Bohužel ne každému zákazníkovi se dá zavděčit, ať by bylo úsilí jakkoliv velké.
Nespokojený zákazník, kterého v dnešním konkurenčním boji často v anonymitě internetu představuje právě konkurence, se ozve se svým názorem vždy. Spokojený zákazník předá své doporučení sousedovi. Pokud už osočuje některý z uživatelů internetu jakoukoliv společnost, bylo by fér uvést vždy celé jméno a číslo smlouvy, popř. zdroj svých informací na základě kterých uvádí dané tvrzení. Pokud budeme znát situaci na konkrétní zakázce a vědět, že odepisujeme na příspěvek nikoli anonyma, ale skutečného našeho zákazníka se skutečnou zkušeností, dokážeme zareagovat, vyhledat příčinu a pokusit se o nápravu. Viníkem nemusí být celá společnost, ale např. pouze jeden zaměstnanec, kterého právě díky Vaší konkrétní zkušenosti můžeme odhalit.
Od začátku své existence se naše společnost zaměřuje na vysoký poměr ceny a kvality. Náš zákazník vyhledává rozumnou kvalitu za nízkou cenu. Nabízený sortiment obsahuje okna střední třídy (řekněme si takovou lidovou Fábii) i špičková okna (SuperB) pro zákazníky, kteří si jsou ochotni připlatit za tu nejvyšší kvalitu. Záleží na každém zákazníkovi jaký výrobek zvolí. Za cenu vozu značky Trabant, bohužel nelze dodat vůz zn. Porsche. Většina z nás se rozmýšlí bohužel právě podle ceny a když se zákazníky obchoduji jejich nový rodinný dům a navrhuji dražší a vhodnější řešení, zákazník většinou zvolí levnější typ oken. Nejde přitom o to, že by tyto levnější okna byly horší, než námi navrhnutá dražší varianta, ale je jasné, že ani Fabie nemá takovou výbavu a zpracování jako zmiňovaný SuperB.
Trh s otvorovými výplněmi je dnes předimenzovaný. Společností nabízejících okna je na Českém trhu dle statistik o cca 70% více než např. v sousedním Rakousku (přepočítáno na počet obyvatel).
Z toho vyplývá, že během následujících roků dojde k úpadku převážné části oknařských společností a mnoho firem nebude schopno držet záruku na dodané výrobky. Pokud společnost deklaruje záruku 10 a více roků, je otázkou, zda dokáže nákladově takový servis spolehlivě provádět. S problémy se potýkají nejen malé, ale i větší společnosti, provozující velké výroby, které splácejí z doby, kdy byl oknařský a stavební boom. Rozsáhlý management těchto společností se nemůže smířit s nižšími obraty, klesajícím ziskem a není ochoten přistoupit na nižší hodnocení. Některé společnosti pro svoji záchranu často přistupují k nefér hře jako je pomlouvání konkurence a uvádění nekorektních nebo neúplných informací.
Ať už si pro výměnu oken vyberete jakoukoliv společnost, je vhodné si ověřit zda jde o zdravou firmu se stabilní vlastní finanční základnou a zda má převážná většina skutečných (nikoliv internetových) zákazníků pozitivní zkušenost.
Vězte, že internet je mocný nástroj, který významně ovlivní Vaše finální rozhodnutí. Je dobré ověřit si vždy úplnost a autora daného tvrzení a dívat se na věci objektivně v celkovém měřítku.
Ladislav Horčica
jednatel společnosti OKNOSTYL group s. r. o.
Ahojky, můžu vědět odkud jsi? Zkus se zkontaktovat nebo prohídnout si stránky této firmy. http://www.vagonka-drevo.cz/…re/index.asp
Mají okna kvalitní.
OKNOSTYL nedoporučuju! Mají polský profily a kvalita je příšerná! Nechali jsme si od nich vyměnit okna na celém domě (13 bytů) a jeden problém za druhým
. Známý si od nich objednal okna na celý RD a trhá si vlasy ![]()
Jediné co neni dobré tak že lžou do očí sou to Polská okna! a oni melou Německé profily delaj z náv voly. Profil nikdo jinej neumí dělat než li Rakousko Německo atd. Ale okna se dělají v polsku. A je pravda co tu psala že kvalita děs kroutí se to a aby netáhlo okny tak vám to přitáhnou na MAX. ale co za rok to se omačká těsnění. Je to prostě kšeft na lidech a hlouposti. Můžete si rovno ty okna objednat v okna rabien.pl ![]()
Ojednali jsme si plastová okna do rodinného domu, vše bylo v naprostém pořádku, kvalita /včetně zednických začišťovacích prací/, termín, dle smlouvy a cena velmi příznivá oproti jiným výrobcům. Máme s manželem již letité zkušenosti s výrobci plastových oken při rekonstrukcích a to ne vždy dobré / např. Bohemiaplast
/, ale tady jsme byli oba velmi příjemně překvapeni. Romana
Oknostyl NEBRAT špatná domluva realizace oken (často jezdim po montaži)tak montáž proběhla za účasti manželky dneska jsem se šel podívat na odvedenou práci tak fušerskou práci jsem ještě navyděl tak reklamace uvydíme zítra ma přijed. Proto dobře zvašte koho si vyberete a přečtete pár diskusí. Jirka
Dobrý den, hlavně nekupujte okna od oknostylu hnus dodana kvalita oken chybi tesneni okna poskrabana
Problém je, že dnes chtějí všichni to nejlevnější. Když jsem kupoval okna, dal jsem si poptávku na AAA Poptávky, ozvalo se mi asi 30 firem s nabídkou včetně prací od 18 tisíc do 59 tisíc. Nejlevnější byli firmy co dodávají polské bordeli, to jsem nechtěl, chtěl jsem české nebo slovenské (na slovensku mají kvalitnější okna než u nás když nepočítám slovakaktual) nakonec ksem je pořídil za 47 tisíc a mám klid, okna jsou super, těsní a i řemeslníci velmi zruční. Nebudu dělat reklamu.Rada,nekupovat levná okna. Důvod je stejný jako ten že nejezdí všichni v Dacii, prostě kvalita se musí připlatit, proto existuje třeba Mazda.Zase na druhou stranu platit jen značku za málo kvality jako třeba Mercedes je taky nesmysl.
Máme s nimi také hrozně špatné zkušenosti, velmi nekvalitní okna, zamrzají, je to hrůza. Jak jste s nimi dopadli. my špatně, reklamai zamítli, že prý máme v místnosti vlhko a zimu. Vlhkoměr uvístili na poarapet oken, kterými táhne a jsou mokrá!!!
Jak jste s nimi pochodil? Také vám reklamaci zamítli?
Nám dělali okna v listopadu a všechno o. k,
edituji protože jsem zistila, že nám dělala okna firma oknoservis a ne oknoplast - spletla jsem se - proto asi všechno o. k.
![]()
Příspěvek upraven 19.01.13 v 17:48
Tak to se vám určitě ještě projeví. Nám je dělali 2011 v listopadu a začali problémy, jak byli loni v únoru ty velké mrazy. zamrzly zevnitř! I dveře.
Pan Távníček objedná za příplatek okna z Polska najme lidi o kterých řiká dělají za nic a je zisk.
To je podnikání,,, At vám dají písmně že to neni Polský výrobek a at ověří podpisy.
Jejich že mají firmu na Slovensku je blbost!!! tu vlastní polsko.
Rabien ci tak nejak.
A hlavně když je problém tak volají do Polska.
Tak at neblafujou ![]()
Oknostyl, nevadí mi že mají Polská okna ale vadí mi že lžou ![]()
No podle certyfikace vse
–Made in Poland
!!!Dvere udajne za XX tisic -ale vypln od 9000 kc
. Zednicinu delaji AMATERI z kterych tahne alkoholem a postrehl jsem ze huli TRAVU
No a na dvere zaruka 3 roky ale vypln 1 rok
tak nic ne bude.ALE p travnicek rika kdo setri ma za 3-levne pracovnici=zadna kvalita a neporadek a take slavnosne delaji zdivo Ytong na penu montazni nikoliv Pena na lepeni bo je drazsi tak zase setri za 33
prosebe ale zakaznikum
a ja tedkom
Oknostyl
a jeho 60 procentni sleva za ceske okna tak premejslejte
Jsou ale skutecne ceke okna staci najit vyrobnu a zajet osobne mrknot.Tak cauki vsem a at ne naletite
![]()