Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, mám už měsíc nové skřínky v kuchyni a stále jsou cítit dřevem(dřevotříska). Prosím o radu, jak zápach odstranit
,několikrát vymyté, stále je mám otevřené a větrám. Také mi někdo poradil dát do misek kypřící prášek, ale taky nepomáhá. Mám sice pěkné skřínky v kuchyni, ale zatím je nemohu použít(potraviny by byly cítit)
Díky všem za užitečné rady.
Ahoj, taky jsem to řešila před 2 měsíci. Pořídili jsme si novou komodu a pořád ji bylo cítit. Tak jsem do každé přihrádky dala mýdlo a bylo to. V kuchyni bohužel neporadím, ale úplně tě chápu. Já jsem se z toho zápachu šílela. Byla jsem ještě těhotná a strašně mi to vadilo ![]()
Taky nam pomohlo mydlo
,ale blbe je ze je to kuchyn, to se mydlo nehodi, tak me napadlo jeste to vytrit treba prontem to krasne voni i po utreni, tak to treba pomuze ![]()
Věrka, s tím prontem jsem to zkoušela u té komody a nezabralo
pomohlo opravdu až to mýdlo.
O mýdlu jsem taky přemýšlela, ale je to potravinová skříňka, tak nevim. Jedině pak zase vyvětrat. jinak díky zatím za rady.
Ahoj, nevíte někdo, čím dostanu smrad ze dřeva? Dostala jsem nádhernou dřevěnou truhlu, ale bylo v ní skladováno něco velmi aromatického, mýdla nebo nevím co. Celá ta truhla uvnitř je šíleně naparfémovaná, jakoby je to načichlé, je lakovaná. Když tam dám i plastové hračky, za den smrdí i ten plast. Čím to neutralizuju?
Zkus roztok sody s vodou a bílým octem. Jinak mě napadá nechat venku vyvětrat.
Sody jako jedlé sody do perníku? Větrání nepomohlo, větrám už měsíc a nevyvětrala ![]()
Jj klasickou sodu, vím že když se tenhle koktejl dá do prádla tak to pachy pohltí spolehlivě
Ahoj holky, my koupili novou postel… je tam drevotriska a brutalne to smrdi, pali mne z toho oci a mala neklidne spi… nevite jak se toho zbavit? vetram, nechavam ji otevrenou celej den.. nepomaha.. diky za kazdou radu…
@Ivuša.Nen píše:
@nadusspálit
a kde přesně tu dřevotřísku v té posteli máš?
@nadus jinam na smrady starých skříní, zatuchlých dek, takového typického smradu v autě atd. naši používají ozon maker. je to ale drahá věcička, tak se pokusit se na něj někoho zeptat.za zkoušku nic nedáš ![]()
@nadus jo spí
takovy ty dve spojeny valendy co maj otviratelny „matrace“ a společné čelo? tak na to by ta věcička byla ideální. zavřeš to do té postele a necháš to běžet. hodně se to na takové věci používá.
@Ivuša.Nen ozon maker jo? oukej… prvni mne napadlo, dat si poradny talir fazoli… ![]()