Zápach ze dřeva

43
3.5.10 22:01

Zápach ze dřeva

Ahoj, mám už měsíc nové skřínky v kuchyni a stále jsou cítit dřevem(dřevotříska). Prosím o radu, jak zápach odstranit :nevim: ,několikrát vymyté, stále je mám otevřené a větrám. Také mi někdo poradil dát do misek kypřící prášek, ale taky nepomáhá. Mám sice pěkné skřínky v kuchyni, ale zatím je nemohu použít(potraviny by byly cítit) :cry: Díky všem za užitečné rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2832
3.5.10 22:20

Ahoj, taky jsem to řešila před 2 měsíci. Pořídili jsme si novou komodu a pořád ji bylo cítit. Tak jsem do každé přihrádky dala mýdlo a bylo to. V kuchyni bohužel neporadím, ale úplně tě chápu. Já jsem se z toho zápachu šílela. Byla jsem ještě těhotná a strašně mi to vadilo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
4.5.10 07:44

Taky nam pomohlo mydlo :palec: ,ale blbe je ze je to kuchyn, to se mydlo nehodi, tak me napadlo jeste to vytrit treba prontem to krasne voni i po utreni, tak to treba pomuze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
4.5.10 10:27

Věrka, s tím prontem jsem to zkoušela u té komody a nezabralo :-( pomohlo opravdu až to mýdlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.5.10 14:20

O mýdlu jsem taky přemýšlela, ale je to potravinová skříňka, tak nevim. Jedině pak zase vyvětrat. jinak díky zatím za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.8.14 15:22

Ahoj, nevíte někdo, čím dostanu smrad ze dřeva? Dostala jsem nádhernou dřevěnou truhlu, ale bylo v ní skladováno něco velmi aromatického, mýdla nebo nevím co. Celá ta truhla uvnitř je šíleně naparfémovaná, jakoby je to načichlé, je lakovaná. Když tam dám i plastové hračky, za den smrdí i ten plast. Čím to neutralizuju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
26.8.14 15:39

Zkus roztok sody s vodou a bílým octem. Jinak mě napadá nechat venku vyvětrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.8.14 16:03

Sody jako jedlé sody do perníku? Větrání nepomohlo, větrám už měsíc a nevyvětrala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
26.8.14 17:19

Jj klasickou sodu, vím že když se tenhle koktejl dá do prádla tak to pachy pohltí spolehlivě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
20.1.15 11:39

Ahoj holky, my koupili novou postel… je tam drevotriska a brutalne to smrdi, pali mne z toho oci a mala neklidne spi… nevite jak se toho zbavit? vetram, nechavam ji otevrenou celej den.. nepomaha.. diky za kazdou radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
20.1.15 12:35

@nadus :mavam: spálit :mrgreen: a kde přesně tu dřevotřísku v té posteli máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
20.1.15 12:39
@Ivuša.Nen píše:
@nadus :mavam: spálit :mrgreen: a kde přesně tu dřevotřísku v té posteli máš?
:mrgreen: :mavam: porad maly chrni bo co? :mrgreen: tak jako ulozni prostor je z ni udelanej, jinak je latkofka…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
20.1.15 12:40

@nadus jinam na smrady starých skříní, zatuchlých dek, takového typického smradu v autě atd. naši používají ozon maker. je to ale drahá věcička, tak se pokusit se na něj někoho zeptat.za zkoušku nic nedáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
20.1.15 12:41

@nadus jo spí :-D takovy ty dve spojeny valendy co maj otviratelny „matrace“ a společné čelo? tak na to by ta věcička byla ideální. zavřeš to do té postele a necháš to běžet. hodně se to na takové věci používá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
20.1.15 12:41

@Ivuša.Nen ozon maker jo? oukej… prvni mne napadlo, dat si poradny talir fazoli… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný