Domácí ultrazvuk

Anibas55
20.2.12 15:33

Domácí ultrazvuk

Ahoj holky neprodávete náhodou někdo domácí ultrazvuk?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21905
20.2.12 15:37

To asi myslis nejake jine zarizeni,nez sonograf ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
20.2.12 15:43

To asi myslí Angel sound, ne? Nebo jak se ta blbina jmenuje..? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
20.2.12 15:45
lyrica píše:
To asi myslí Angel sound, ne? Nebo jak se ta blbina jmenuje..? :think:

taKY SI MYSLÍM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
20.2.12 15:51

jj myslím Angel sounds, ono toho je víc , ale tento je asi nejznámější. Je to drahé a proto scháním takhle po internetu, jestli se někdo náhodou nenajde. Jsem po jednom zamlklém potratu a od doby co jsem znovu těhotná mám noční můry z dalšího takového špatného konce. Nyní jsem ve 14 týdnu, kdy už se srdíčko dá krásně zachytit tímto přístrojem

• Citovat
  • Upravit
41882
20.2.12 15:53

Tak když cca čtyři týdny vydržíš, tak už bude malé šťouchat a ušetříš ;) Mě to přijde zbytečné a navíc nejde to zachytit snadno a když neuslyšíš nic, tak tě to bude akorát znervózňovat :nevim:
Nejhorší ,,období,, máte za sebou, tak neboj nic, miminko bude určo v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.2.12 15:55

No, ono pak se mužou dostavit i blbý myšlenky, když mimčo dlouho nekope - vlastní zkušenost.
Pokud hledáš, zkus aukro, je jich tam dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
20.2.12 15:56

Nainuva aha, to mě nějak nenapadlo, malej byl v břiše (bohužel i teď :mrgreen: :mrgreen: ) dost akční, takže to se mi nestalo, že bych ho necítila..kolikrát jsem se spíš modlila, ať toho na chvíli nechá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavlynka
20.2.12 15:58

:)

Já ho mám doma, tenhle týden budu nejspíš rodit, používám ho dost často..vždycky mě to uklidní..jsem ráda, že jsme ho pořídili. Kupovala jsem ho přes Ebay z ciziny..vyšel o dost levněji než tady v čechách..zkus se po něm mrknou..já ho zatím nedám..:) Sice mi šel asi 3 týdny, ale vyplatilo se..a to že se to dá blbě najít neni moc pravda..stačí si namočit břicho..funguje to stejně jako s gelem při sonu.

• Citovat
  • Upravit
18223
20.2.12 16:00

To ti závidím akční mimčo. I když čeho je moc, toho je příliš :lol: Já velkých kopanců dostala pár, spíš se protahoval. A právě třeba půl dne klid a pak jen takový otření. A přecijen člověk po tom potratu je vystreslej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
20.2.12 16:03
Pavlynka píše:
Já ho mám doma, tenhle týden budu nejspíš rodit, používám ho dost často..vždycky mě to uklidní..jsem ráda, že jsme ho pořídili. Kupovala jsem ho přes Ebay z ciziny..vyšel o dost levněji než tady v čechách..zkus se po něm mrknou..já ho zatím nedám..:) Sice mi šel asi 3 týdny, ale vyplatilo se..a to že se to dá blbě najít neni moc pravda..stačí si namočit břicho..funguje to stejně jako s gelem při sonu.

A z té ciziny to trvalo jak dlouho než přišel?

• Citovat
  • Upravit
69235
20.2.12 16:11

já prodávám, využila jsem ho hodně po amniocentéze, když ještě nebyly pohyby, byla jsem z toho vyplašená, malou jse zachytila poprvé v ne 12.týdnu. Dávám k tomu i originál sono gel, mám ještě třičtvrtě lahve, vydrží na celé těhotenství, a chytala jsem malou v pohodě bez problémů, celkem to uklidňovalo i na konci před porodem, jak se méně hýbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
20.2.12 16:13
A za kolik ho prodáváš?
terinka4444 píše:
já prodávám, využila jsem ho hodně po amniocentéze, když ještě nebyly pohyby, byla jsem z toho vyplašená, malou jse zachytila poprvé v ne 12.týdnu.

A za kolik ho prodáváš?

• Citovat
  • Upravit
69235
20.2.12 16:16

Tak asi za 690,– je jako nový. Ještě jsem se s tím mým miminkem nedostala k podání inzerátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
20.2.12 16:19

ja som mala tento http://www.ebay.com/…180815086416?…
bol super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky