Domácí výroba koberce z dečky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
domácí výroba koberce z dečky..
Chtěla bych se zeptat jestli si tu některá doma neděláte kobereček tak že si nastříháte dečku a provlékáte na protiskluzovou podložku. zajímalo by mě totiž jestli ta protiskluzová podložka vydrží a nepotrhá se tím provlíkáním
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@maynecka no prosimtě, trvá to dlouho fakt je to drbačka když to chceš mít hustý. A netrhá se to, to by jsi fakt musela mít gramlavý ruce ![]()
- Citovat
- Upravit
@valkil ta protiskluzová je nejlepší, vypereš ji v pračce. Taky jsem četla že to někdo chtěl zkusit z perlinky ale to je podle mě blbost, jak to pak bude prát? myslím že ta perlinka se rozpadne ![]()
- Citovat
- Upravit
Já si ji chtěla koupit, tak jsem se vydala do baumaxu a když sem ji nemohla najít tak mi tam ukázal jeden chlapík ale říkal že tohle si prej asi kupovat nemam že je to takový trhavý, i mi to ukazoval tak nevím…ale jsem nervák takže kdyby se mi nedejbože kousek utrhl tak to zahodim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maynecka Jen si to tak zhruba představím a začne se mi dělat vyrážka, musí to být strašlivá práce.
Tu bych přála nějakýmu nepříteli.
Co to prostě uháčkovat, utkat a podložit protiskluzem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Virginia háčkovat a tkát to já neumím
to je na mě moc piplačka..tohle není težký asi ale spíš zdlouhavý strašně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maynecka No těžký to fakt není, to zvládne i cvičený šimpanz. Třistapadesátkráttisíckrát protáhnout cár látky pididírkou škubacího materiálu.
To se nauč radši háčkovat, bude to rychlejší, míň ti to poleze na nervy a jako bonus můžeš uháčkovat dítěti čepici. ![]()
Hele a to jsi někde viděla? Si to fakt nedovedu představit, by mě kleplo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč by nedrželo? ![]()
Nevím, napadlo mě to prostě nějak normálně ručně vyrobit, představa provlékání protiskluzové podložky mě děsí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Virginia jj viděla na jedné facebookové skupince to tam vyráběj právě a je to pěkný..myslela jsem že bych si udělala třeba jen před wc kobereček na zkoušku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pak ukaž a dej vědět, jak to šlo.
.
Dala bys prosím odkaz?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi to není nejlevnější, ale asi by to šlo na tu mřížku na TAPIKO - je to vzhledově jako perlinka s mřížkou cca 1×1cm a není to úplně umělá hmota.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Virginia no me asi ještě potrvá než se do toho pustím
https://www.facebook.com/…RAD/members/ tu je odkaz na skupinku na facebooku.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maynecka já ji koupila v OBI, mají to jak v metráži, tak už třeba nařezané kulaté, a nic se mi netrhalo ![]()
- Citovat
- Upravit