Domácí wellnes

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
20.10.22 08:46
@ivašot. píše:
Já do nich dřív i lezla, ale od té doby co vím, co ta domácí obnáší, tak fakt nee :mrgreen:
Taky máme USSPA a my s ní měli teda i dost problémů, snad 4× měnili tlačítka, než vyvinuli nějaká nová odolnější
žejo :mrgreen: měli ji i tcháni, takže jsem nakoukala už u nich co to vyžaduje, aby voda byla v pořádku, je to už spousta let, takže já jsem z veřejných vířivek dlouhodobě vyléčená :mrgreen: U nás zatím vše ok, ale něco přijde určitě, doufám, ale že až novým majitelům a ne nám :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
20.10.22 15:13
@neila píše:
@hanyny to je právě ten problém… když je to doma, tak to zevšední, navíc je tam potřebná docela péče (vířivka). My máme od USSPA, se všemi ptákovinami, jako jo, když je nějaká party atp., tak se využije, ale my do ní jinak téměř nelezeme. Bazén jsme kopali loni, 7*3,5m a ten jede furt :palec: I v zimě, páč ho využíváme na otužování. Je to o preferencích asi, já se spíš uvolním v sauně :nevim: Do cizí vířivky, nedejbože hotelové, nevlezu, přijde mi to nechutné :mrgreen: Ale to je můj problém :andel: :mrgreen:

Bazén 7×3,5 je super, tam věřím, že to už si i zaplaveš. Užili byste si to tak i kdyby to bylo třeba 4×2, nebo 3×3?

Tak kdyby bylo na mně, tak taky saunu, ale jsem na to jediná z rodiny, tak zas si říkám, jestli to dělat, jestli kvůli sobě… Manžel má právě rád tu vířivku, ten tam leze na každém bazéně a hotelu a vydrží tam i hodinu, miluje termály atd., děti asi bazén a vířivku. Tak já fakt nevím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný