Domeček pro panenky pro děti 2+

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
272
24.8.21 14:20

Domeček pro panenky pro děti 2+

Zdravím :)
Jdu si pro inspiraci… sháním na Vánoce pro dcerku, které v té době budou 2 roky, nějaký bezpečný domeček pro panenky… máte někdo nějaký doma? Naše dcera si věci do pusy nestrká, nic nevhodného nijak zvlášť nekouše atd. a když už, stačí jí jednou říct, že to nemá dělat, ale přeci jenom si myslím, že na barbíny a podobné hračky s malinkými doplňky to ještě není… máme doma domeček, který je veliký a hraje různé melodie, svítí, když se zmáčkne miminko v postýlce, tak se ozve smích, když se zmáčkne kachnička ve vaně, ozve se zvuk vody atd. (je pro děti od 18měs) ale už mi přijde, že by si ráda opravdu hrála, než jen mačkala čudlíky a poslouchala zvuky… máte někdo nějaký nápad, inspiraci? Děkuji předem moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6180
24.8.21 14:33

Řešila jsem loni, nakonec nejlíp vyšlo postavit vlastní - chtěla jsem dřevěný, velikostně i pro pozdější bárbíny, kterej nestojí víc než 5k. A nenašla jsem. Ale chce to někoho zručného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8999
24.8.21 14:35

Duplo? Nebo možná Sylvanian families? Le toy van má krásné domečky. Možná bych ale zvážila přece jen nějaký Barbie Dům od Kidkraft, se kterým si asi pak vyhraje déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
24.8.21 14:37

@Lily Evans S tím počítám až bude větší, s manželem máme v plánu postavit domeček pro barbíny k nějakým 5 narozeninám, aby pak byl podle dceřiných představ - je truhlář, tak to zvládne, ale doufala jsem, že je k mání něco „bezpečného“ i pro mladší :D něco, co prostě koupím a nebudu muset blbnout doma s barvičkama a lepidlem :D neboť batole, které už přes den nespí mi nenechává moc času na tvoření :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
24.8.21 14:40

@Serpentini Sylvanian families vypadají krásně a ani mi nepřijdou tak „drobné“ ty předměty, je pravda, že by to mohla být vhodná volba… Na jednu stranu si nehraje vyloženě „bez dozoru“, tak snad by nic nepozřela. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
24.8.21 14:52

Já dcerám pořídila domeček z Lidlu. Dokoupila jsem další sady - nábytek a postavičky a dělá nám službu už dva roky. Dcery jsou nyní ve věku 3 a 4,5 roků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68874
24.8.21 15:05

U nás v tohle věku frčí Duplo (domek mám prastarý a k tomu hromadu dalších kostek, takže stavíme velké domy) a pak mám takovou tu domečkovou polici z Ikea, do které jsme vyrobili nábytek z kartónu, krabiček, pomalovat, našít polštářky, naháčkovat koberečky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
24.8.21 20:01
@Janakatabara píše:
Já dcerám pořídila domeček z Lidlu. Dokoupila jsem další sady - nábytek a postavičky a dělá nám službu už dva roky. Dcery jsou nyní ve věku 3 a 4,5 roků.

Taky ho máme, je super, i cenově vychází výborně. Dá se k němu dokoupit spoustu příslušenství. Dcera ho tedy dostala ke 4 narozeninám, ale videla jsem ho i u kamarádek s mensima detma.
Náš dvouletý teda k němu akorát vždycky přijde ( když ho s malou uklidime a nainstalujeme hezky nábytek ) a všechno rozmetá nebo shazuje panacky ze schodů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí