Domika místo Dominika?

Anonymní
18.12.22 18:45

Domika místo Dominika?

Ahoj, moc se nám líbí jméno Dominika, ale je moc dlouhé a ještě máme dlouhé příjmení, tak uvažujeme nad jménem Domika. Stejně jako u Dominiky se jí může říkat Domča, Domi, ale je kratší a přijde mi i hezčí, ale nevím, jestli to není trochu větší úlet, protože jsem to jméno ještě neslyšela, napadlo mě podle jeskyně na Slovesku :D. Případně zvažujeme i variantu Domi, ale to by se zase všichni ptali, jestli se jmenuje Dominika, tak už opravdu nevím. Prosím poraďte. Anonym kvůli rodině.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12915
18.12.22 18:49

Není to hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
18.12.22 18:49

Podle mě takové jméno neexistuje a nedovolí vám ho zapsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
18.12.22 18:51

To zní jak domina. Promiň, ale za mě otřes. To už raději třeba Nika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15242
18.12.22 18:52

Nelíbí se mi to, stejně se všichni budou ptát jestli opravdu Domika a ne Dominika a nejspíš to jméno ani neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
18.12.22 18:53

Jeskyne je Domica a cte se s c, a jakkoliv se snazim respektovat vyber jmen, tak tohle je s prominutim totalni pitomost…a to rikam jako matka ditete, ktere ma taky kratsi variantu delsiho jmena, ale to aspon dava smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
18.12.22 18:54

To Vám neprojde, mrkni tady na eMiminu na povolená jména - je tam akorát tak Donica.
Což je teda taky celkem hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
18.12.22 18:56

Jestli se vám moc líbí jméno Dominika, dejte Dominiku. A nevymýšlejte změny. Jestli to není ono, hledejte dál. Nemyslím, že zkrátit to na Domiku je dobrý nápad. Ne vždy je nutné být originální za každou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
18.12.22 18:57
@Anonymní píše:
Ahoj, moc se nám líbí jméno Dominika, ale je moc dlouhé a ještě máme dlouhé příjmení, tak uvažujeme nad jménem Domika. Stejně jako u Dominiky se jí může říkat Domča, Domi, ale je kratší a přijde mi i hezčí, ale nevím, jestli to není trochu větší úlet, protože jsem to jméno ještě neslyšela, napadlo mě podle jeskyně na Slovesku :D. Případně zvažujeme i variantu Domi, ale to by se zase všichni ptali, jestli se jmenuje Dominika, tak už opravdu nevím. Prosím poraďte. Anonym kvůli rodině.

Jsi normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
18.12.22 18:58

Číst někde jméno Domika, tak to budu považovat za překlep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
18.12.22 18:58
@sirikit píše:
To Vám neprojde, mrkni tady na eMiminu na povolená jména - je tam akorát tak Donica.
Což je teda taky celkem hrozný.

Já našla Domimiku 8o Jediná chudinka v celé ČR. Ta bude umět říkat „mí rodiče byli praštění“ dřív než chodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
18.12.22 18:59

Dejte normálně jméno Dominika když se vám líbí. Domika fakt ne, zní to strašně divně. Nebo třeba Eliška, to není dlouhé, to se vám nelíbí? Nebo Ema. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
18.12.22 19:05

To naštěstí neprojde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148693
18.12.22 19:07

Dominika je moc pěkné jméno a v téhle době to není každá druhá. Dejte Dominiku a nevymyslejte za každou cenu novoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
18.12.22 19:07

Ty dvě písmenka o které chceš jméno zkrátit už vás snad nezabijou ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie