Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
To zní jak domina. Promiň, ale za mě otřes. To už raději třeba Nika.
Nelíbí se mi to, stejně se všichni budou ptát jestli opravdu Domika a ne Dominika a nejspíš to jméno ani neexistuje.
Jeskyne je Domica a cte se s c, a jakkoliv se snazim respektovat vyber jmen, tak tohle je s prominutim totalni pitomost…a to rikam jako matka ditete, ktere ma taky kratsi variantu delsiho jmena, ale to aspon dava smysl.
To Vám neprojde, mrkni tady na eMiminu na povolená jména - je tam akorát tak Donica.
Což je teda taky celkem hrozný.
Jestli se vám moc líbí jméno Dominika, dejte Dominiku. A nevymýšlejte změny. Jestli to není ono, hledejte dál. Nemyslím, že zkrátit to na Domiku je dobrý nápad. Ne vždy je nutné být originální za každou cenu.
@Anonymní píše:
Ahoj, moc se nám líbí jméno Dominika, ale je moc dlouhé a ještě máme dlouhé příjmení, tak uvažujeme nad jménem Domika. Stejně jako u Dominiky se jí může říkat Domča, Domi, ale je kratší a přijde mi i hezčí, ale nevím, jestli to není trochu větší úlet, protože jsem to jméno ještě neslyšela, napadlo mě podle jeskyně na Slovesku. Případně zvažujeme i variantu Domi, ale to by se zase všichni ptali, jestli se jmenuje Dominika, tak už opravdu nevím. Prosím poraďte. Anonym kvůli rodině.
Jsi normální?
@sirikit píše:
To Vám neprojde, mrkni tady na eMiminu na povolená jména - je tam akorát tak Donica.
Což je teda taky celkem hrozný.
Já našla Domimiku
Jediná chudinka v celé ČR. Ta bude umět říkat „mí rodiče byli praštění“ dřív než chodit ![]()
Dejte normálně jméno Dominika když se vám líbí. Domika fakt ne, zní to strašně divně. Nebo třeba Eliška, to není dlouhé, to se vám nelíbí? Nebo Ema. ![]()
Dominika je moc pěkné jméno a v téhle době to není každá druhá. Dejte Dominiku a nevymyslejte za každou cenu novoty.
Ty dvě písmenka o které chceš jméno zkrátit už vás snad nezabijou ne? ![]()
Ahoj, moc se nám líbí jméno Dominika, ale je moc dlouhé a ještě máme dlouhé příjmení, tak uvažujeme nad jménem Domika. Stejně jako u Dominiky se jí může říkat Domča, Domi, ale je kratší a přijde mi i hezčí, ale nevím, jestli to není trochu větší úlet, protože jsem to jméno ještě neslyšela, napadlo mě podle jeskyně na Slovesku
. Případně zvažujeme i variantu Domi, ale to by se zase všichni ptali, jestli se jmenuje Dominika, tak už opravdu nevím. Prosím poraďte. Anonym kvůli rodině.