Domol z Rossmanu?

2916
27.1.25 18:44

domol z Rossmanu?

Ahojky všem, chci se zeptat, používáte někdo číistící prostředky domol z Rosiku? Hodně používám denkmit z dm, a s těma jsem spokojená, předpokládám, že to bude na stejný princip, ale upřímně, ještě jsem se neodvážila vyloženě od domolu něco koupit. Hodně by mě zajímaly hlavně prací prostředky (prášky, popřípadě aviváže), tablety do myčky, čističe praček a myček, ale za každou zkušenost s čímkoliv budu ráda.
děkuji a pěkný večír :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4331
27.1.25 19:21

Mela jsem kapsle dompracky aviváž a tablety do záchode kvalita na pikachu znovu bych nekoupila s DM se to vubec nedá srovnávat 😒 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
27.1.25 19:27

Já mám ten vyhajpovaný čistič na záchod a ten mi přijde fajn, nic jiného jsem nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
27.1.25 19:35
@Anikaa02 píše: Více

ehmehm, právě proto se ptám no,,dobré vědět, ono na dm eshopu jsou aspon recenze, že si člověk počte, žejo, ale tady jsem nic takového nenašla ani nějaké skupiny či tak, vždy to tam omrkuju, ale nejistota právě je. Každopádně děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4331
27.1.25 20:15

@onajeblond ja to vzala na rohlíku protože jsem si rikala co kdyby to bylo podobně ale treba ty tablety do záchodu to ani nenapeni nic….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
27.1.25 20:26
@Anikaa02 píše: Více

Ono kolikrát člověk za tu cenu nemůže očekávat zázraky, ale z toho dm fakt paráda. Je překvapujících když jedou na podobný způsob, že právě ten domol nic moc, přijde mi i trošku dražší než třeba ten denkmit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22918
27.1.25 21:31

Tablety jsou v pohodě, sůl i lesticka. Prací prášek taky pere, aviváž nic moc. Tablety do WC naprd, čistič na WC ujde, ale kdyby člověk řešil vodní kámen, naprd. Čistič na podlahu zas dobrý, na tom se nedá nic zkazit, jak na dřevo tak na lino, ale spíš kupují sidolux v akci, vyjde stejně a na dřevo Alex, líp mi voní. „Jar“ na nádobí myje, za ty peníze to jde, ale zas toho dáš víc, nepeni to jako origo jar, tak to asi vyjde podobne.
Dělala jsem v Rossmannu x let zástupkyni a všechno jsme testovali, 1× měsíčně nějaký výrobek. Takže jsem asi tak nějak vyzkoušela úplně vše, ale popravdě pravidelně kupuji jen tu sůl do myčky, lesticku a to je asi vše, jo občas koupím voňavý ubrousky do susicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
28.1.25 06:03

Domol mám vyzkoušený, hlavně tablety do myčky a čistič pračky, a za mě fungují skvěle. Prací prášky jsou trochu slabší, ale aviváže mají příjemné vůně. Klidně zkus, kvalita je podobná jako u Denkmit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný