Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, už nevím kam se obrátit zkusím to tady.
Začali nás doma zlobit štěnice, nevím odkud jsme je dotáhli ale zřejmě z dovolené.
Mám po dvou postřicích od firmy ale mám stále pocit že po mě něco večer leze, občas mám jeden pupínek, nikdy dva ale nesvedi už nevím zda na sobě stále něco hledám nebo je to už jen psychika, viditelné nic nevidím ono tedy nic vidět ani nebylo předtím.
Má někdo taky takovou zkušenost?
@smile_xxx pánové z firmy říkali že to hlásit nemusím ale taky jsi myslím že je to blbost, přijde mi spíš že mi to od nekud leze. Bydlim v bytě.
Potřebuješ deratizátora, který přijde několikrát. I když mají postřiky, které zničí štěnice, postřik nezničí vajíčka, takže se štěnice brzy znovu vylíhnou. Štěnice jsou schopny naklást 2-4 vajíčka denně.
Hlásit se to musí. Řekli ti blbost a půjde to za tebou.
Je také možné, že štěnice k vám lezou právě z jiného bytu. Nemuseli jste si je dotáhnout vy, ale nějaký váš soused.
@Tayen měla jsem jít na byťák hnedka teď nevím jak to budu vysvětlovat jsem už psychicky na dně. ![]()
@smile_xxx Děkuji vím že to není sranda proto jsem hnedka volala deratizaci.
Mě se to začlo obevovat když jsem jsi přivezla nový nábytek, tak nevím zda to tady už bylo nebo zda je možnost když mi to dovezli oni. Což už je jedno, hold budu muset zatnout zuby a jít, bydlím na vesnici tak chápeš jaký mám obavy, budu brána jak za nějakou špínu ![]()
@klarkavelika ale prd.
Za týden se budou bavit o něčem jiném.
Nedivím se. Prostě řekni, že tě deratizátoři špatně informovali a řekli ti, že je ti v pohodě. Sposta lidí netuší, že něco mají hlásit a poslouchají deratizátory.
Ještě vím, že se dá do bytu hodit nějaká dýmovnice nebo co to je (nedělá to dým, ale jmenuje se to tak). A to spolehlivě vyhubí všechno. Jenom do bytu nikdo nesmí 48 hodin.
@klarkavelika Štěnice nejsou ze špíny. To je běžný omyl. Se špínou to nemá nic společného.
@Tayen no to neznáte moji sousedku ta mě rozmete na kopytech.
Ale pořád jsi říkám že jsou horší věci tatínek mi umírá na rakovinu a teď tohle dotoho ![]()
Já se stoho uz zblázním.
@LiduNe dobrý den, určitě ne, moje zkušenost je první a doufám že poslední, ale myslím že vím o jaký příspěvek jde, jelikož teď nic jiného nečtu ![]()
@klarkavelika
Vykašli se na to, co si myslí nějaká kravka z paneláku.
Objednej jinou deratizační firmu (ideálně dle referencí), nahlaš to a dodrž pokyny. Štěnice nejsou konec světa. Nejsi první ani poslední komu se to stalo. Uvidíš, bude to v pořádku ![]()