Domov duchodců - Olomouc

7332
5.11.16 20:08

Domov duchodců Olomouc

Pekny den, umistili jsme prababicku do DD v Olomouci POHODA na Svatém kopečku. Je tam 14 dnů a jsme velmi nespokojeni.
Nemate nekdo s timto zarizenim zkusenost popr. o jinem zarizeni tohoto typu, kde jsou babicky spokojene? Dekuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.11.16 20:13

@Nina Filipi Z jakého duvodu jste nespokojeni? Moje babička tam byla nekolik let a vše bylo v pohode.

• Citovat
  • Upravit
7332
5.11.16 20:22

Je toho vice hlavne ta pece 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
5.11.16 20:55

@Nina Filipi z vlastních zkušeností vím že lepší to nebude. Chtělo by to konkrétní poznatky:) se spoustou se dá bojovat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
6.11.16 02:49

@Nina Filipi Také by mě zajímaly bližší informace. V jednom domově pracuji, třeba bych mohla poradit :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
6.11.16 07:37

Babi ma ve smlouve sjednano ze ji pripravi jidlo. Tzn. Ze ji to nakraji.
V realite je to tak, ze ji nic nenakraji, takze se nenaji. Ma jednu ruku ochrnutou. Rekli ze ji to rozmixujou. S tim nesouhlasime. Proc by mela mit neco mixovane. Vzdyt je to nedustojne. Jen ma potiz si jidlo nakrajet abyse najedla.
Vcera tam upadla a zlomila si ruku. Pri prevozu do nemocnice ztratili bryle.
Babicka mela veci ve skrini to ma nahazene na hromade. Radio co mela u postele ji take premistili.
Jak ji dovezli z nemocnice tak ji dali pleny a dali do postele. Na zachod si dojde. Je to take neprijemne. Proc by mela lezet v plenach?
Prijde nam to nedustojne a na druhou stranu zase to preci neni tak moc, do by clovek chtel.
Babi bohuzel nemluvi po mrtvici. Umi jen posunky ukazovat.

Nez si zlomila ruku davali ji na noc k posteli zidli s nocnikem kdyby se ji chtelo na wc. V poradku, lepsi nez aby se v noci dezorientovana motala nekde. Ale proc kdyz v noci na zidli si zasla, jeste ve 4 odpoledne ta zidle nebyla vynesena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
6.11.16 08:14

@Nina Filipi hádat se, hájit práva a zájmy babičky. Nuc víc vám neporadím. Můžete hledat jinde ale můžete dopadnout úplně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.16 13:44

Tak určite je potreba tohle resit s personálem a rict jim to co nám tady. Prece jen se za DD platí dost penez a mela by mit dobrou péči. Ale jak jsem psala v prvnim prispevku, tak nase babička tam byla nekolik let a žádné problémy nebyly. A ani žádné jiné babičky co s ni byly na pokoji, tak nemely problém…byly spokojené, jidla dostatek…

• Citovat
  • Upravit
7332
6.11.16 14:04
@Anonymní píše:
Tak určite je potreba tohle resit s personálem a rict jim to co nám tady. Prece jen se za DD platí dost penez a mela by mit dobrou péči. Ale jak jsem psala v prvnim prispevku, tak nase babička tam byla nekolik let a žádné problémy nebyly. A ani žádné jiné babičky co s ni byly na pokoji, tak nemely problém…byly spokojené, jidla dostatek…

Napadlo me a neni to treba personalem na urcitem pavilonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
6.11.16 14:28
@Nina Filipi píše:
Pekny den, umistili jsme prababicku do DD v Olomouci POHODA na Svatém kopečku. Je tam 14 dnů a jsme velmi nespokojeni.
Nemate nekdo s timto zarizenim zkusenost popr. o jinem zarizeni tohoto typu, kde jsou babicky spokojene? Dekuji moc.

Mohu se zeptat, jestli mluvíš o Chvalkovicích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
6.11.16 15:09

@Nina Filipi Co mám vlasní zkušennost tak nejhůře na to vždy byli právě ti, co se nedokázali sami bránit. Tzn. ošetřovatelská oddělení. V jednom DD jsem pracovala a v těchto případech nejvíce pomohlo zajít buď za sociální pracovnicí popřípadě za vedoucí ošetřovatelské péče a říci jí svojí představu o péči o babičku. Např. že nechcete aby měla pleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
6.11.16 15:15

@Sergej ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
6.11.16 15:16
@zelenoockaa19 píše:
@Nina Filipi Co mám vlasní zkušennost tak nejhůře na to vždy byli právě ti, co se nedokázali sami bránit. Tzn. ošetřovatelská oddělení. V jednom DD jsem pracovala a v těchto případech nejvíce pomohlo zajít buď za sociální pracovnicí popřípadě za vedoucí ošetřovatelské péče a říci jí svojí představu o péči o babičku. Např. že nechcete aby měla pleny.

Dekuji. Je pravda z pe asi nadrizeni nevi co se deje. Dekuji za tip zkusime se obratit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
6.11.16 15:18

@Nina Filipi No oni se o to ani moc nezajímají pokud to rodina nezačne sama řešit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
6.11.16 15:41
@Nina Filipi píše:
@Sergej ano

Tak potom se obraťte na vedení a řešte to tam, vedoucí sociální pracovník je člověk na svém místě, vím o čem mluvím. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí