Domov pro pejska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
31.1.11 19:46

Neporušuju, protože tam nemám nic o tom, že nesmím mít žádné zvíře, ale domovní řád už porušuju a mám tam, že budu dodržovat domovní řád. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.1.11 20:12

Beckie vedle do vchodu se přistěhovala paní a má dva pejsky.Oba štěkaj kromě noci snad nonstop.Nad ní bydlí kamarádka s dvojčatama a věčně jí budí děti.Dělaj ruzné schuze,volaj policajty,paní nadávaj a jí je to u zadku.Nikdo jí nemuže vyhnat a policajti taky nic neudělaj když neštěkaj v noci.
Majitelce bytu je to jedno,ona to neposlouchá a je ráda že jí ta paní platí,proot že dneska sehnat podnájemníka už není taková sranda,každej radši bude splácet hypošku 8000 než nájem za 8000.
Já bych se taky nedala.Pokud pes neštěká furt tak bych to majiteli řekla že si bába jen stěžuje neprávem.

Zkoušela si napsat do té toulavé tlapky?je tam ted hodně lidí co čekaj na nějakého pejska,myslím si že takového krasavce by si hned někdo vzal :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
31.1.11 20:48

ještě jsem zatím nikam nepsala, nechci se unáhlit. Musím nejdřív vše promyslet. I když asi žádné další východisko není. Majitel si stojí za svým, protože tady v praze je pořád lidí, kteří hledají podnájem mraky. A já jsem mu jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
31.1.11 20:56

Beckie a když jsi se tam stěhovala tak majitel věděl, že pejsky máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
31.1.11 20:57

Ahojky.Tohle jsem měli taky.Naše teda spíše knučela když jsem šli do školy.Sousedi zavolali policii a oni přijeli takový naštvaný a pak na ně vyběhl přáteslký ořech, uplně normální hodný.Tak se smály.Ale nakonec to dopadlo podobně.Dali jsme j na vesnici protože fakt si nezvykla když jsem byli v té škole být sama.
S dětma- naši kluci sousdům vadí, jsou hlučný, v noci se budí a brečí.Když jsou nemocný a ječej tak sousedi buší na topení. :twisted:
Zase chápu že jim to vadí,ale co dělat když malej měl prdíky a nic nepomohlo když ho začlo to bříško bolet tak prostě brečel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
31.1.11 21:04

Tak že někomu vadí děti- to už je fakt vrchol :evil:
Nepochopim,jak může být někdo takhle zapšklej a zlej,jako by sami děti neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
31.1.11 21:06

Já se děsím až budou 3 prckové blbnout v pokoji.A třěba běhat a podobně.Protože v létě to je pohoda,ale v zimě i když chodíme 2 krát denně tak je honzík nabytej a jestli ho nevzmou do školky tak to bude příští rok divočina u nás. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.1.11 21:15

Teda s těma dětma je to hustý a taky znám :-? .Matyášek je teda hodnej,sousedi ho milujou proto že nikdy nebrečel ale mi jako děti(mám dva brášky) jsme bydleli v paneláku a teta(tak jsme museli říkat všem z baráku :mrgreen: ) na topení klepala nonstop :-? .Dodneška když jí potkám mi to připomíná jak je štastná že už tam nebydlíme :lol: .To ještě netuší že i naši se za pár dní stěhují a přijde tam rodina s třema dětma :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já to soužití v baráku nesnášim.Já slyšim každého kdo se jde vyčurat,každou hádku,každej hrnec co cinkne a když spadne hejbe se nám i lustr :mrgreen: .Už se těšim do baráku.Budu si moc zapnout i rádio a nebo telku v noci aniž by někdo šíleně nemlátil do topení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
31.1.11 21:18

Kamčo já to v paneláku taky nesnášim, hlavně kvůli těm sousedům.
Až budeme mít mimčo,tak už to vidim,jak si na nás taky budou stěžovat,že je tady ruší jak dítě řve atd.Už se na to těšim,jak se budu s bábama dohadovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
31.1.11 23:42

Ahoj, mela jsem stejnej problem s mym psem, antistekaci obojek nepomohl, ale zjistilo se, ze Jess steka, protoze se ve velkym baraku sama boji,takze ji zavru do pokoje, kde ji dam jidlo,piti a nejaky pamlsky a pomohlo to :palec:
Za zkousku nic nedas,hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
1.2.11 00:22

Antistekací obojek?? :mrgreen: :mrgreen: cože?? jak to má jako fungovat?? :D :D :mrgreen: to si zas někdo vymyslel něco na čem si vydělá pár melounů :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16557
1.2.11 09:14
beckie píše:
No toho mladšího už si vzala moje chůva, takže s ním respekt. s ní budu pořád v kontaktu, a ještě hledám domeček pro takového středně velkého křížence, je to fenka asi rok a půl, mám ji z útulku a vůbec mi z toho není dobře, že by měla jít pryč. Dávám fotečku, ale stará, žádnou aktuální nemáme.

Beckie,ta je kouzelná,já bych si jík naší fence vzala hned,ale přítel by mě asi vyhodil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.2.11 11:03
Michaelakkk píše:
Antistekací obojek?? :mrgreen: :mrgreen: cože?? jak to má jako fungovat?? :D :D :mrgreen: to si zas někdo vymyslel něco na čem si vydělá pár melounů :mrgreen: :mrgreen:

Míšo vim že si to dokážeš vyhledat sama,ale jsou ruzné.Některé dávají malou elektrickou ranku a některé stříknou vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
1.2.11 13:37

Tak na nás ted byly zase.Po obědě jsem 45 minut uklízela a malej samozřejmě ječel. :twisted: Jsou z nás prej hotový jenže co já s tím mám dělat:jakmile cokoli dělám tak se melou a ječí že chtěj pozornost.Je to blbý pro nás i pro ně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.8.12 19:08
@beckie píše:
Ahoj holky, věřte, dlouho mi trvalo než jsem se rozhodla založit toto kontroverzní téma. Možná jste mnohé z vás četly některé z mých posledních deníčků, jistě tedy víte, že naše životní situace bohužel není momentálně zrovna růžová. Včera se bohužel vše dále zkomplikovalo. Přišel za mnou domácí s tím, že mu neustále volá sousedka a stěžuje si na mé psi. Štěkají, vyjí, běhají, kňučí, páchnou, znečišťují dům. Dáma si to přibarvuje jak se dá a pravdou je, že to s ní řeším už delší dobu. Každopádně psi štěkaj, to je pravda, ale mininálně. Prostě si tak dvakrát za den vyblafaj někoho na chodbě. Zbytek je pomlouvání a fraška. Bohužel domácí je nekompromisní. Buďto psi. Nebo všichni. Za normálních okolností bych drahého pána poslala do a přestěhovala se okamžitě jinam. Teď ale nemám peníze na další kauci a další nájem. Tudíž se musím zuby nehty držet tam kde jsem. A moje holky potřebují nový domov. Chci se zeptat neznáte někdo rodinu nebo třeba starší pár, který by si vzal rok a půl starou fenečku křížence, je fakt hodná, nečůrá,je to mazlík, nekouše, fakt že hlídá a štěká. Já teď momentálně nevím, jak jinak tu situaci vyřešit než takto. Možná vás napadne něco rozumnějšího. Každopádně pokud víte o nějakých opravdu hodných lidech, kteří by rádi společníka, zkuste mi dát vědět. BTW. ráda ale uvítám jakékoliv jiné řešení, které vás napadne.

Je mi jasný, že to musí být nepříjemný, ale sousedku bych poslala do… Psi štěkají to je snad normální tak jako děti pláčou a lidé mluví. že psi smrdí? kolikrát člověk smrdí ještě víc než hafan. Vím, že to je asi blbý, ale co zkusit jinej byt. na stránce bezrealitky.cz tím pádem ti vrátí kauci a ty ji dáš na jinej byt? Je to jen nápad chápu taky, tvohi situaci, ale já bych trošku zabojovala vem si, že za měsíc ji můžou vadit tvoje děti ty dáš taky pryč? Nemyslím, to ve zlým, ale neznamená, že pokud se teď zbavíš hafanů, že máš vyhráno. příště ji budou vadit děti, že piští pláčou a dupou. Držím palce ať vše dobře dopadne :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný