Domov pro pejska

4132
31.1.11 17:58

Domov pro pejska

Ahoj holky, věřte, dlouho mi trvalo než jsem se rozhodla založit toto kontroverzní téma. Možná jste mnohé z vás četly některé z mých posledních deníčků, jistě tedy víte, že naše životní situace bohužel není momentálně zrovna růžová. Včera se bohužel vše dále zkomplikovalo. Přišel za mnou domácí s tím, že mu neustále volá sousedka a stěžuje si na mé psi. Štěkají, vyjí, běhají, kňučí, páchnou, znečišťují dům. Dáma si to přibarvuje jak se dá a pravdou je, že to s ní řeším už delší dobu. Každopádně psi štěkaj, to je pravda, ale mininálně. Prostě si tak dvakrát za den vyblafaj někoho na chodbě. Zbytek je pomlouvání a fraška. Bohužel domácí je nekompromisní. Buďto psi. Nebo všichni. Za normálních okolností bych drahého pána poslala do prdele a přestěhovala se okamžitě jinam. Teď ale nemám peníze na další kauci a další nájem. Tudíž se musím zuby nehty držet tam kde jsem. A moje holky potřebují nový domov. Chci se zeptat neznáte někdo rodinu nebo třeba starší pár, který by si vzal rok a půl starou fenečku křížence, je fakt hodná, nečůrá,je to mazlík, nekouše, fakt že hlídá a štěká. Já teď momentálně nevím, jak jinak tu situaci vyřešit než takto. Možná vás napadne něco rozumnějšího. Každopádně pokud víte o nějakých opravdu hodných lidech, kteří by rádi společníka, zkuste mi dát vědět. BTW. ráda ale uvítám jakékoliv jiné řešení, které vás napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
31.1.11 18:06

Beckie já scháním psa k rodinému domu,tak písni co máš za hafany a zda nekoušou. :lol:
Jinak zkus na faceboku oragnizaci toulavé tlapky.Paní udá každého psa do dobrých rukou.Stačí jí poslat fotky a ona jim udělá na internetu takovou reklamu že jsou brzy pryč + jí ještě noví majitelé posílají fotky jak se psiska mají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.1.11 18:07

a já bych zkusila protištěkací obojek,ale asi ted nemáš na to peníze :cry: ,tak třeba někdo zapujčí.Kamarád měl a pejsek dostával sotva znatelnou ranku ale naučil se neštěkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.1.11 18:07

a já bych zkusila protištěkací obojek,ale asi ted nemáš na to peníze :cry: ,tak třeba někdo zapujčí.Kamarád měl a pejsek dostával sotva znatelnou ranku ale naučil se neštěkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
31.1.11 18:12

No toho mladšího už si vzala moje chůva, takže s ním respekt. s ní budu pořád v kontaktu, a ještě hledám domeček pro takového středně velkého křížence, je to fenka asi rok a půl, mám ji z útulku a vůbec mi z toho není dobře, že by měla jít pryč. Dávám fotečku, ale stará, žádnou aktuální nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
31.1.11 18:16

Jenže já mám na to pitomý tři týdny, tak nevím. Jako hlavně oni fakt zase až tolik neštěkali, prostě dejme tomu tak dvakrát denně se Barney neudržela a někoho na tý chodbě vyštěkala a Adéla prostě vždycky držela basu a štěkala taky. :-( a hlavně s nima je vždy někdo doma, buď já nebo chůvička, když jsem v práci, takže je vždy někdo utiší. Žádné dvacetiminutové štěkací akce se nekonají. Prostě debilní sousedka. Čekám kdy přijde a řekne mi, že jí vadí, že mi doma běhá malá, ať ji dám pryč. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.1.11 18:20

Ahoj Beckie,četla jsem tvé deníčky,je mi moc líto co prožíváš a jěště máš debilní sousedku.Hafan je krásnej,doufám,že brzy najde domov.Ty lidi jsou fakt otřesný :pocitac: :pocitac:

Zkus to co radí kamča,ty toulavý tlapky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.1.11 18:23

Beckie, ta je krásná… Bohužel psa teď mít nemůžeme=/
Přeju, abys našla dobrý nový domov, obávám se totiž, že ta situace nemá jiné schůdné řešení :nevim:
Psi štěkají, dávat jí obojek, aby nevydala celý den ani hlásku mi přijde větší trápení, než změna páníčka :-? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
31.1.11 18:24

Jestli to je přibarvený jak píšeš,tak je to normální vydírání a já bych psa pryč prostě nedala.
Nikdo Tě přece nemůže vystěhovat na základě nějakých výmyslů..a že pes párkrát za den zaštěká?no a…tak je to pes.

Lidi jsou svině,ale proč jim hned ustupovat?
Pokud máš hafana ráda,tak bych za něj teda zabojovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
31.1.11 18:25

No moje sousedka je fakt číslo. Začalo to tím, když kdesi pod koupelnou praskla nějaká trubka a já ji vytopila. Né svou vinou, prostě trubka byla stará a odešla. No a od té doby se to táhne. A teď to vyvrcholilo, bohužel v té nejdebilnější době. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
31.1.11 18:31
Daniella82 píše:
Jestli to je přibarvený jak píšeš,tak je to normální vydírání a já bych psa pryč prostě nedala.
Nikdo Tě přece nemůže vystěhovat na základě nějakých výmyslů..a že pes párkrát za den zaštěká?no a…tak je to pes.Lidi jsou svině,ale proč jim hned ustupovat?
Pokud máš hafana ráda,tak bych za něj teda zabojovala :roll:

Jo jenže já to nedokážu, respektive můj domácí si to ani moc dát vysvětlit nechce. On už na začátku nebyl tomu, že mám psíky nakloněný ale řekla jsem mu, že to bude v pohodě. Ale teď je naštvaný, že babka furt otravuje, volá mu, že mě tam nastěhoval a nedostal povolení od nájemníků, abych tam ty zvířata měla apod. No tak mi řekl, že už to nechce řešit a buď já sama bez psů nebo raději nikdo.
Taky bych ráda bojovala, ale bohužel, pokud mě vyhodí z nájmu, tak jsem na ulici a to vážně na ulici, protože tady nikoho nemám, ani rodinu, nikoho. A to si zase říkám, že než takhle ohrozit malou, že nebude mít nikde svoji postýlku, tak to už raději uvažovat racionálně a dát psi někomu, kdo se o ně postará. Nevím, co přesně budu dělat. Zatím je to jediné rozumné, co mě napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
31.1.11 18:55

U nás je to tak, že povolení od sousedů potřebuješ pokud máš 2 a více psů.
A nebylo by lepší si fakt najít jiné bydlení,když je tam taková sousedka stěžovatelka?
Aby jí pak nezačalo vadit zase něco jiného,pak by Ti třeba bylo líto, že si psa dala pryč zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
31.1.11 18:56

A kauce na byt je vratná ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
31.1.11 19:08

kauce na byt je vratná, ale mám smlouvu na dobu určitou, ve které je napsáno, že pokud odejdu dříve tak mi ji zpět nevyplatí. A když mě vyhodí on a kauci mi vyplatí, tak z čeho zaplatím první nájem, popř. provizi realitce??? Nevím, jestli sis to nepřečetla, ale kdybych měla tu možnost najít se jiné bydlení, tak jsem přestěhovaná hned. Nedrží mě tady vůbec nic.Ale bohužel teď opravdu nemám ani korunu navíc. Kdybych měla, byla bych pryč v minutě, ve které mi domácí řekl, co po mě chce.Mám je ráda, moc ráda. A btw. já mám dva psi, tudíž povolení jsem mít měla, ale vůbec mě to nenapadlo. Netušila jsem, že člověk musí mít povolení na to, co chce mít u sebe doma. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
31.1.11 19:24

Tak bych vzala smlouvu a zašla to zkonzultovat s právníkem.
Přece Tě nemůže teď takhle vydírat.
Kdyby jsi odešla dřív,tak chápu, že kauce propadne..ale takhle by tu smlouvu snad ukončoval on.A podmínky smlouvy neporušuješ přece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný